Те голяма част от ромите нямат шофьорски книжки и карат автомобили....След като е част от движението трябва да знае правилника за движение по пътищата.Както аз така и всеки който участва в него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За каруците по пътищата...
Collapse
X
-
НЕЕЕ тези каруци е тфа не е реално!? КАКВО правят на толкова натоварени пътища изобщо къде е закона ? ГЛОБИ ОГРОМНИ ГЛОБИ вари му земи на циганина къщата да видиш дали ще кара каруца пак където не трябва, няма лошо с каруца да пришляпаш между някакви селски улички защото там на полето неможе се иди с кола ама това да карат по магистрала и натоварени пътища е просто толкова грешно , че няма на къде.Alfa Romeo 156 2.0 TS `99 V3 | BN RICH/DISTINTIVE | Remapped by O.E.Motorsport., Eibach Black Springs, 17'' Rims, V6 Intake mod, Denso Iridium spark plugs, Lighten pulley crank
Comment
-
Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщениеТе голяма част от ромите нямат шофьорски книжки и карат автомобили....След като е част от движението трябва да знае правилника за движение по пътищата.Както аз така и всеки който участва в него.
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеТова е решението да си изкараме яда. Но да се оправат нещата ме съмняваsigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеОт кого да си изкараме яда колега?! Аз лично ще ги освирквам вече като видя каруци на пътя. Не ми пука кой каруцар ще ми се ядоса, ако има нещо да ми го каже. Аз съм на линия и винаги готов...
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеМисълта ми беше, че колкото и да им свиркаме, псуваме и т.н. нещата няма да се оправят. Трябва да се измисли някакъв друг начин да се излезе от ситуацията.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
Каруците верно са опасно нещо, но си е разтривка в сравнение с удър в хубав, красив, и величествен ствол на дърво......тая година все още нямам време да отсека поне едно както всяка досега, а вече един познат направи скоро 3 месеце задгробен живот, друг още е с пирони и шини......мога да преглътна дупките, но дърветата никога......."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщениеБратле, я си представи каруца по Стамболийски примерно и около нея преминаващи покрай нея свиркайки, дали няма да направи впечатление на околните?! Според мен ще ще има малък ефект...
Според мен трябва тези от по-горните инстанции да се заемат с този въпрос. Защото докато не се появи някакъв закон срещу тях, който да се прилага с пълната му сила няма да се спрат, съответно и инцидентите.
Comment
-
Първоначално публикувано от Crazy_Element Покажи съобщениеНЕЕЕ тези каруци е тфа не е реално!? КАКВО правят на толкова натоварени пътища изобщо къде е закона ? ГЛОБИ ОГРОМНИ ГЛОБИ вари му земи на циганина къщата да видиш дали ще кара каруца пак където не трябва, няма лошо с каруца да пришляпаш между някакви селски улички защото там на полето неможе се иди с кола ама това да карат по магистрала и натоварени пътища е просто толкова грешно , че няма на къде.
Каруците вън от пътищата.
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеКолега valkanov33, ти може пари да не му вземеш ама кончето, като му вземеш утре с какво аджеба ще я тегли тая каручка
Comment
-
Първоначално публикувано от benji_gb Покажи съобщениеКолега valkanov33, ти може пари да не му вземеш ама кончето, като му вземеш утре с какво аджеба ще я тегли тая каручка
Comment
Comment