Известие

Collapse
No announcement yet.

Ненормални на пътя или какво е да си жертва

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Спрей и мобилен телефон са напълно достатчни за автомобила - важен е елемента на изненда нахалника да не знае че имаш спрей вадиш го и го ползваш мигновено !отдалечаваш се по най-бързия начин и звъниш на полицията такаа нахалника ще е лишен за достътъчно дълго време от възможноста да управлява колата и лесно ще бъде заловен по описание .
    По същата схема се действа и с оръжие разликата е там че вече си убиец.Ако мислиш само да го размахваш рискуваш да озлобиш нападателя и да ти го вземат и тогава си жертва !И в двата случая си губеща страна !
    Last edited by dimo; d.m.y г., 13:41.
    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Абе теории за това кое оръжие е опасно/безобаспно и тем подобни много. Както всичко останало и те си имат плюсове и минуси. Въпросът е, че с каквото и оръжие да сте се сдобили, ако не смятате да го използвате по-добре не го вадете. Нали сте чували приказката, че "пистолет и пишка се вадят само ако ще ги използваш". Е мен ако ме питате това важи дори и да сте въоражени само с химикалка. Респект, не се вдъхва с оръжие в ръка! Всеки предмет който държите в себе си може да бъде опасен по един или друг начин.
      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Оръжието не е добър вариянт. От приятел полицай знам че в момента в който се намес оръжие случеят се прехвърля в отдел "тежки престъпления" независимо дали се използвано оръжието или не. Ако не си готов да стреляш срещу някого, по-добре не вади пистолет. Не мисля че хората които сме се събрали тук бихме стреляли срещу някой който Господ е лишил от силата да мисли и да владее действията си. В повечето случеи тези ербапи се сдухват само като им замахнеш!!! Не казвам че колежката не е права да мисли за средства за самозащита, но спрей с газ и/или електрошокова палка са по-добрият вариянт. За съжаление масово хората започват да си ибиват комплексите по пътищата. Дошло ми е до гуша от такива индивиди и не знам вече какво трябва да правим срещу тях. Всеки ден ми се случва да се разправям поне с един такъв
        Аз взънях на кукерите веднъж защото имах разправия с едно келеме с Мерцедес дето ме засече и накрая спря да ме псува. Не му обърнах внимание защото се смята че по-умният отстъпва, замислих се че щом плащам данъци трябва да мога да разчитам и на институции като Полицията. Пуснах жалба просто ей така, не съм очаквал нищо и естествено нищо не стана. Запомних му номера и марката на колата. Ударих си колата веднъж без да искам и после казах на застрахователите че съм го видял оя същия с Мерцедеса да ми удря колата и че съм го подгонил ама той е избягал и добре съм го набутал май
        In God we trust, all others pay cash.
        Alfa Romeo 145 1.3 Boxer - Ex-car
        Оpel Vectra C 2.2i '08 Elegance

Comment

Working...
        X