Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
    Ааа мац,има хора ,които обичат да бъдат третирани като домашни любимци
    абсурно е,но е факт
    Мазохистичните отклонения са една друга тема, ама чакам някой да пусне тема за садо-мазото

---------- Post added at 14:20 ---------- Previous post was at 14:17 ----------

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
    не го връзваш-обвързваш се ,и не го моделираш приемаш го така е в любовта
    Точно - приемаш го.
    Или не го и се опитваш да го моделираш
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
      Абе тая анкета що не е поименна
      хахахаха
      Точно т'ва си мислех, като я погледнах
      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
      Roosevelt

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        А най-бързият начин да загубиш някого е да се опиташ да го вържеш на каишка, под предлог, че истинската любов не изпитва нужда от изневяра и по тази причина не изпитва ред други нужди: от общуване, комуникация и прочие (всякакви, каквито може и не може да ти хрумнат).

Човек може да бъде отговорен само за собствените си постъпки, действия и разбирания. В момента, в който се опита да моделира този до себе си по свой образ и подобие, вече го е загубил.
        Напълно съм съгласна
        Първи признак за наличие на любов, това е признака СВОБОДА.
        Само свободният човек може да обича и да бъде обичам безпределено, бепрекословно и безотказно .
        Last edited by milenamr; d.m.y г., 16:16.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
        Втора национална среща на 155

Comment

Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
          Точно т'ва си мислех, като я погледнах
          Ами тя реално не е съвсем анонимна, но просто прекалено тесен кръг потребители биха имали достъп до тази информация
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

интернет и анонимност-да,да
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

ще се проявя като някой от невероятните ни сънародници социолози и ще анализирам резултатите до момента

половината от собствениците на алфа ромео явно са смотльовци. за сметка на това 30% от от притежателите на италианската марка са отвратителни предатели, които не заслужават да дишат и да усещат близостта на друго човешко същество. в същия момент петима българи каращи алфа ромео са измъчвани постоянно от мисълта за стореното, и осъзнават, че ще горят в ада, но силно се надяват това да не е така, за това обещават никога повече, наистина, заклевам се, не бях аз виновен. Останалите 8 явно са долни заговорници, които завиждат на грешниците и кроят мръснишки планове как да предадат спътниците в живота си !
              sigpic
              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                Първи признак за наличие на любов, това е признака СВОБОДА.
                Само свободният човек може да обича и да бъде обичам безпределено, бепрекословно и безотказно .
                Абсолютно вярно :bow:
                Та да се върнем на темата за изневярата.Няма как да изневериш на някого ако нямаш чувства към него,но ако има любов и докато си ходиш по улицата само ги оглеждаш и си мислиш тази е много яка и искам нея,и така е с абсолютно всяка това си е изневяра.Не е физическа,платоническа е,но рано или късно ще се превърне и във физическа.
                Ако има любов престава да съществува "аз" и се появява "ние",жертваш егоизма си в името на по-висша цел,която ти носи удовлетворение.Няма как да си егоист и да обичаш,това са две абсолютно противоположни неща.
                Аз ще кажа какво отговорих в анкетата и ще кажа защо.
                Отбелязах,че няма да изневеря,защото човекът с когото съм сега ме допълва,разбира ме и нямам нужда от каквото и да било друго.Искам само нея.Не знам как ще е след време,но ще поживея и ще видя.
                П.П Няма да изневеря заради собствените си принципи,на които държа адски много,а не защото съм смотан или под чехъл.
                Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                  Абсолютно вярно :bow:

Ако има любов престава да съществува "аз" и се появява "ние",жертваш егоизма си в името на по-висша цел,която ти носи удовлетворение.Няма как да си егоист и да обичаш,това са две абсолютно противоположни неща.

Отбелязах,че няма да изневеря,защото човекът с когото съм сега ме допълва,разбира ме и нямам нужда от каквото и да било друго.Искам само нея.Не знам как ще е след време,но ще поживея и ще видя.
                  И ти си абсолютно прав, точно това е любовта, да чувстваш себе си като"нас" и "ние" и да изпитваш щастие и наслада, когато човека, когото обичаш е щастлив.
                  И аз не бих могла да си представя, че ще се чувствам добре, ако обекта на любовта ми не е добре, това просто е невъзможно, а като виждам сиянието в очите му, това ме прави най-щастливия човек на света
                  Та по този повод ви поздравявам с това парче Най-щастливият човек на света
                  Last edited by milenamr; d.m.y г., 17:35.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Аз бих разделил изневярата на още два типа, освен споменатите вече:

1. Изневярата на мъжете- това е действие подтикнато единствено от желанието да изчукаш някоя готина мацка. Няма чувства, няма обвързанос, няма безсънни нощи в размисли за нея, няма мислене за нея докато правиш секс с приятелката си/ жена си.

2. Изневярата на жените- тя започва с менталната изневяра, което е по страшно от физическата. Жената влага чувства, размисли и страсти в изневярата. Изневярата й не е просто провокирана от някой як пич, с който искат да се изчукат. Даже напротив- повечето жени изневеряват с по- грозни от техните, но за сметка на това по- романтични и мазни на думи мъже.

Много може да се говори по темата за изневярата. Моето мнение е, че веднъж изневерил, човек се променя. Чувствата му към партньора му се променят, поведението му спрямо него се променя.

И ги заебете тия работи, че изневярата укрепва връзката- точно обратното прави. Един мъж, веднъж изневерил не може да спре да го прави. Може да е рядко, но това е като бившите пушачи- на даден етап винаги запалват цигара отново, може да е веднъж на 20 години, но ще го направят.
                    За жените положението седи по абсолютно същия начин. Но при тях в изневярата се влагат повече емоции.

Нека ви представя изневярата, като нещо по просто (тя не е и чак толкова сложна).
                    Най- добрият ви приятел ви казва по телефона- няма да излизам тая вечер, не ми се излиза. Обаче вие отивате в една кръчма и го виждате да се налива с бира, заедно с някой.
                    Как ще се почувствате? Болката не е от това, че той пие бира с еди кой си, а от това, че вие сте останали излъгани от най- близкия си човек.
                    Last edited by Mind_Control; d.m.y г., 17:20.
                    Lexus IS200

Comment

Това с бирата и приятеля е най-доброто обяснение на "изневяра"!
                      ALFA ROMEO 156 SW SELESPEED - EX
                      ALFA ROMEO 159 SW 1.9 Mjet - EX
                      ALFA ROMEO 156 2.4 JTD-EX
                      ALFA ROMEO 33 1.8TD -R.I.P.

Comment

много сте благродни вие

аз пък искам всичко само за мен

не ми пука, че може някой си да ме лъже, всички лъжат за всичко

просто не искам да ми е гадно на мен, а на мен би ми станало гадно от факта, че някой е тъпкал приятелката ми. направо издивявам при мисълта. не че ме е предала, ами че някой друг си го е завирал там където аз не искам друг да го завира.

простете елементарния ми език
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Изневярата в никакъв случай не укрепва връзката напротив съсипва я ....
                          Представете си, че разбирате как жена ви с тази уста която целува децата ви преди малко е правила свирки на някой охлюв ,
                          как този факт да укрепи връзката ви !....същото важи за противоположния пол за какво укрепване може да става дума тук ?!?
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Никъде не видях някой да защитава тезата, че свирките( или тъпченето на чужди дупки) заздравява връзката, че да се опитвате да я оборите

Това, което лично аз засегнах е по-скоро въпрос, който не е зле да не пропускаме да зададем на себе си, защото далеч не сме идеални.

И да се замисляме повече върху нуждите, желанията, страстите, терзанията и чувствата на другия, защото ако говорим за истинска любов, то те са и нашите чувства.

И никой на никого не се полага по default, за да си мислим за партньора, че ни е У кърпа вързан.

А тревогата, че може да загубиш най-скъпия си човек(половинката ти) е сериозен повод за размисъл и за компромиси.

Това исках да засегна, защото подминаването на тези ключови моменти, биха могли да доведат със себе си океан от развръзки и неподозирани обстоятелства, за които не другия ни е виновен, а самите ние.

Най-лесно е да се намерят желаещи за
                            Но да намериш човек, който освен да те привлича, да те разбира, допълва, мотивира, вдъхновява и провокира да бъдеш точно ти , какъвто си и да плуваш в свои води, това вече е наистина тежка и трудна задача, която много хора цял живот не успяват да решат, а други се докосват до решението само мимолетно и после им убягва, поради небрежност и "слепота" или търсене на нещо "по-така".

Според мен една връзка е абсурдно да се крепи на понятия като "трябва" или "не трябва".
                            Тоест мъжа ми, да не ми изневерява, защото"не трябва" и това би било предателство срещу мен.

Не мерси, ако това ще е мотива, то по-скоро да ходи където ще.

Съвсем друго е, когато никой от нищо не съм спряла, но чувствата, съвестта и сърцето не допускат да се стигне до такъв момент, тоест неговата свободна воля(респективно и моята) е тази, която казва с кой и какво и дали.

Едни от най-важните неща, които са и гръбнака на една връзка са доверието, хармонията и баланса.И пак няма как да пропусна, че водещ елемент между тях е свободата на волята.

Comment

Здравото семейство изисква взаимно доверие!

Издавам бележки на нуждаещите се!

156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
                              Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Бравос.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X