Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Аз бих разделил изневярата на още два типа, освен споменатите вече:

1. Изневярата на мъжете- това е действие подтикнато единствено от желанието да изчукаш някоя готина мацка. Няма чувства, няма обвързанос, няма безсънни нощи в размисли за нея, няма мислене за нея докато правиш секс с приятелката си/ жена си.

2. Изневярата на жените- тя започва с менталната изневяра, което е по страшно от физическата. Жената влага чувства, размисли и страсти в изневярата. Изневярата й не е просто провокирана от някой як пич, с който искат да се изчукат. Даже напротив- повечето жени изневеряват с по- грозни от техните, но за сметка на това по- романтични и мазни на думи мъже.
    ...
    Аз бих ги разделил на други два типа:
    1. Ако не намира това което търси в една връзка
    2. Ако си мисли че има идеална връзка, т.е. има любов като от приказките и при първата караница почва да търси пак
    Всъщност като се замисля второто е подраздел на първото ама карай

Първоначално публикувано от ves_v8 Покажи съобщение
    е все пак да не забравяме че на мъжете любовта ни минава през стомаха...
    Според мен минава през друго място... малко по надолу от стомаха
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщение
      Това "много пъти" ли означава?
      Малко, но често
      156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
      Bosch Motronic M2.10.4 MPFi

Comment

Първоначално публикувано от Ass Покажи съобщение
        Това "много пъти" ли означава?
        М?

Таман сериалът взе да става интересен и седнах да зяпам, ама тия стиснати циции не щат да кажат вица.

СмЕтам да си `зема и , че от содата много се разводних.
        Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
        My Red Love
        AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Цитат!

"Жената има 5 начина да изрази думата "НЕ", и 55 начина да изрази думата "ДА"". / Ъруин Щоу /. Вероятно от тук произлиза нещастието на мъжете да изневеряват с жени!?
          Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

Първоначално публикувано от JORDI Покажи съобщение
            "Жената има 5 начина да изрази думата "НЕ", и 55 начина да изрази думата "ДА"". / Ъруин Щоу /. Вероятно от тук произлиза нещастието на мъжете да изневеряват с жени!?
            Все пак, ако изневярата е само с жени, пак бива
            Че тръгне ли да ги боде кривото влакно и в изневерите, работата отива на фалит

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
            Втора национална среща на 155

Comment

Хах, аз нямам нищо против моята жена да ми изневери с друга жена, стига да всичко да става пред мен, та по някое време да се включа и аз де, ама аз да мина на другия тротоар, някак си не ме кефи особено...
              Байдъуей, как съм ядосан в момента, прибирам се и глад, няма нищо за ядене, та дори и до магазина ме пращат.... и дори не знаем какво трябва да купя, а ся кажете как да мисля за либоф? Отидох до магазина, но за бира и фъстъчки, дори ги изядох и изпих бирата(понеже съм страшен инат и не харесвам някакси да си скъсвам гъза от бачкане и като се върна да няма нищо за ядене), та преди малко жената отиде до магазина, а да видим кво ще стане понеже съм сърдит в момента..., ако ме изненада с вечерята дори може и да и "пусна".

пп Взимайте пуканките, по-късно ще пиша какво е станало.
              Last edited by mirchozo; d.m.y г., 18:21.
              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                Хах, аз нямам нищо против моята жена да ми изневери с друга жена, стига да всичко да става пред мен, та по някое време да се включа и аз де, ама аз да мина на другия тротоар, някак си не ме кефи особено...
                Байдъуей, как съм ядосан в момента, прибирам се и глад, няма нищо за ядене, та дори и до магазина ме пращат.... и дори не знаем какво трябва да купя, а ся кажете как да мисля за либоф? Отидох до магазина, но за бира и фъстъчки, дори ги изядох и изпих бирата(понеже съм страшен инат и не харесвам някакси да си скъсвам гъза от бачкане и като се върна да няма нищо за ядене), та преди малко жената отиде до магазина, а да видим кво ще стане понеже съм сърдит в момента..., ако ме изненада с вечерята дори може и да и "пусна".

Хехехе, колко малко се иска от една жена за да и пуснат
                Да сготви и да бъде малко мила, ааа и да не изневерява с мъже, само с жени може .
                Е, че толкоз трудно ли е мили женички?

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                  ако ме изненада с вечерята дори може и да и "пусна".

Много си лесен бре колега, аз да да пусна фандък, трябва да бъда поне половин ден ухажван, всеки каприз задоволен, като все пак е нужно всичко да става някакси все едно е нормално - създава ми се чуство че съм властващ господар, който само и единствен може или не може да наруши божа заповед.....
                  Но пък гледам и да съм внимателен и да не се отпускам, щото жената иначе ще е на легло през целия следващ ден, и ще трябва да стоя гладен, и в мизерия......
                  Хайде да кажете - Браво сега......
                  "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                  F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Хах, в момента ми пърДжат едни кюфтаци, салатка и т.н. Май ще има файда от сръднята. Само молА ви се не бъркайте "може" и "ще", няма да се давам толкова лесно, все пак ще видя как ще е положението след 2-3 ракийки.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• Хи-хи-хи,според мен трябва да си щастлив дори от факта,че има къде да се прибереш
                      Защото (особено при моряците) има реална опасност,като се прибереш -да е сменена бравата.Отделно да ти е занулена сметката
                      Твоята женица ,и ти готви...С две думи,не забравяй къде се намираш (само леекинко може да повдигаш чехъла )
                      “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                      ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                        Хах, в момента ми пърДжат едни кюфтаци, салатка и т.н. Май ще има файда от сръднята. Само молА ви се не бъркайте "може" и "ще", няма да се давам толкова лесно, все пак ще видя как ще е положението след 2-3 ракийки.
                        Не се давай лесно, дръж се до край, не си за един път
                        ....и междувременно-дръж ни в течение
                        Last edited by milenamr; d.m.y г., 19:46.

Comment

• Толкова бях гладен че ни ракийка ни бира, нищо...., ем сори ама и в леглото нищо няма да стане.

пп То стана бахти сапунения сериал, сори че изместих малко темата.

Comment

• Е, що бе, какво стана???
                            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Толкова бях гладен че ни ракийка ни бира, нищо...., ем сори ама и в леглото нищо няма да стане.

Няма проблеми, сапунените отклонения(закръшвания), в темата за кръшкането са си баш на мястото
                              Само дето сума народ седящи и очакващи с нетърпение развръзката (в това число и аз ), сега останахме разочаровани, че се разтури работата.
                              Но другия път....

Comment

Толкова бях гладен че ни ракийка ни бира, нищо...., ем сори ама и в леглото нищо няма да стане.

Я.....още един колега дето жена му не чете във форума.....
                                "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                                F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Working...
                                X