Първоначално публикувано от BLUE1
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Изневерявали ли сте?
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
-
Сигурно и тя е била уморена. Бива ли заради такава дреболия да си разваляте вечерта, ти нали не си се оженил за да имаш вкъщи, готвачка, перачка, гладачка и т.н. Я виж там оправете работата, че по телевизията и без друго няма нищо интересно.SUBARU OUTBACK 2.5i MY06
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеМ?
Таман сериалът взе да става интересен и седнах да зяпам, ама тия стиснати циции не щат да кажат вица.
.......Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщениеЕ, що бе, какво стана???Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщениеНяма проблеми, сапунените отклонения(закръшвания), в темата за кръшкането са си баш на мястото
Само дето сума народ седящи и очакващи с нетърпение развръзката (в това число и аз), сега останахме разочаровани, че се разтури работата.
Но другия път....
Брей, викам няма да има никой писал след мен пък то...много чакащи бре!
И понеже колегата 'разтури работата' ше зама да ви кажа вица:
Един се прибира от работа уморен (точно както беше описано по-горе) и вика на жена си още от вратата: " Жена, слагай масата, че тук имам едно жабче в стомаха и саовика РАКИКИК, РАКИКИК..."
Жената обаче невъзмутимо отвръща: "Е то пък и аз си имам жабче, ама мойто вика К*РРРРР, КУ*****..."
Та така...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Ам домомента нищо, но след малко мисля да я "очеша"(сори за пред дамите)
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Аааа дойде!Аз помислих,че жената 'мое те заклала,че и разваляш имиджа във форума
или...пък готвиш кротко гол до печката“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Яаа че ме заколи, после кой будала ша га рани.
пп Ама що само аз пиша в темата и всички други муат патлачки и гледат сиир, я раздувайте колеги, ко са скатаватИ.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщениеБе не знам, ама аз до преди малко готвих.
Хаххаха , не се сдържах да не се засегнеш мен?ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщениеСега може и да ти пуснат.
Хаххаха , не се сдържах да не се засегнеш мен?0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Опасна тема, по мой вкус всеки е изневерявал и това си е, неможеш ме убедиш в обратното. Аз съм на принципа няма лошо, но когато срещнеш някой, който си струва и не заслужава да страда, заигравките треба да спрат.
А за жената не и давайте да пере, или готви, вземе ви отрови, по-добре аз да си сготвя и да опера
Един приятел казваше "коя е идеалната жена: тази която чисти, готви и прави фелацио до пералнята"sigpic
Gulfstream G650 with Italian design...
Comment
-
Хах, Роби снимката ти от аватара направо ме уби.
Смеете му се на колега Стелт дето готвил, ама в момента може и да яде от корема на някой какичка.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеХах, Роби снимката ти от аватара направо ме уби.
Смеете му се на колега Стелт дето готвил, ама в момента може и да яде от корема на някой какичка.0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
Автогаз сервиз-
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727
Comment
-
Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщениеНе съм имал предвид да убивам никого. А иначе и аз готвя всяка вечер...
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
Comment