Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Е, що бе, какво стана???
    Да си знае когато прави така да не чака нищо след това в леглото. Не може вместо да си почивам да бачкам цял ден на частно, после 24ч на работа, и после пак цял ден на частно и като се прибера да няма нищо наготвено. Добре че малкия винаги ме посреща с усмивка и бързо ми минава.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Сигурно и тя е била уморена. Бива ли заради такава дреболия да си разваляте вечерта, ти нали не си се оженил за да имаш вкъщи, готвачка, перачка, гладачка и т.н. Я виж там оправете работата, че по телевизията и без друго няма нищо интересно.
      SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
        М?

Таман сериалът взе да става интересен и седнах да зяпам, ама тия стиснати циции не щат да кажат вица.
        .......
        Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
        Е, що бе, какво стана???
        Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
        Няма проблеми, сапунените отклонения(закръшвания), в темата за кръшкането са си баш на мястото
        Само дето сума народ седящи и очакващи с нетърпение развръзката (в това число и аз ), сега останахме разочаровани, че се разтури работата.
        Но другия път....

Брей, викам няма да има никой писал след мен пък то...много чакащи бре!
        И понеже колегата 'разтури работата' ше зама да ви кажа вица:

Един се прибира от работа уморен (точно както беше описано по-горе) и вика на жена си още от вратата: " Жена, слагай масата, че тук имам едно жабче в стомаха и саовика РАКИКИК, РАКИКИК..."
        Жената обаче невъзмутимо отвръща: "Е то пък и аз си имам жабче, ама мойто вика К*РРРРР, КУ*****..."

Та така...
        166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
        x145 1.6 boxer

Comment

• Айде бе братче, пиши кво става, че вече не се издържа на съспенза???
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Ам домомента нищо, но след малко мисля да я "очеша" (сори за пред дамите)
            Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• Аааа дойде!Аз помислих,че жената 'мое те заклала,че и разваляш имиджа във форума
              или...пък готвиш кротко гол до печката
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
              ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• и бос и бременен.....
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Яаа че ме заколи, после кой будала ша га рани.

пп Ама що само аз пиша в темата и всички други муат патлачки и гледат сиир, я раздувайте колеги, ко са скатаватИ.

Comment

• Бе не знам, ама аз до преди малко готвих.
                    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
                      Бе не знам, ама аз до преди малко готвих.
                      Сега може и да ти пуснат.

Хаххаха , не се сдържах да не се засегнеш мен?
                      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        Сега може и да ти пуснат.

Хаххаха , не се сдържах да не се засегнеш мен?
                        Тя темата е за пълнолетни, ама айде... няма да ти трием мнението.
                        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                        Автогаз сервиз-
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Опасна тема, по мой вкус всеки е изневерявал и това си е, неможеш ме убедиш в обратното. Аз съм на принципа няма лошо, но когато срещнеш някой, който си струва и не заслужава да страда, заигравките треба да спрат.
                          А за жената не и давайте да пере, или готви, вземе ви отрови, по-добре аз да си сготвя и да опера
                          Един приятел казваше "коя е идеалната жена: тази която чисти, готви и прави фелацио до пералнята"
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• Хах, Роби снимката ти от аватара направо ме уби.
                            Смеете му се на колега Стелт дето готвил, ама в момента може и да яде от корема на някой какичка.

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
                              Хах, Роби снимката ти от аватара направо ме уби.
                              Смеете му се на колега Стелт дето готвил, ама в момента може и да яде от корема на някой какичка.
                              Не съм имал предвид да убивам никого. А иначе и аз готвя всяка вечер...
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
                                Не съм имал предвид да убивам никого. А иначе и аз готвя всяка вечер...
                                Леле , тука излиза, че е пълно с идеални мъже

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                                Втора национална среща на 155

Comment

Working...
                                X