Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
    Леле , тука излиза, че е пълно с идеални мъже

Хах, според мен се заблуждаваш.
    AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
    Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
    sigpic

Comment

Пък аз мия и чинии... и пералнята мога да пускам ('аиде да не продължавам, че може да предизвикам истерия...)
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

• По темата

Да!Изневерявам и не спирам да го правя!
        164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
          Да!Изневерявам и не спирам да го правя!
          Предполагам че нямаш нищо против и на теб да неспират да ти изневеряват?
          Във връзка с международния ден за съпричастност със засегнатите хора от ХИВ/СПИН в световен мащаб и в нашата страна всяка година третата неделя от месец май се организират различни събития.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/162978.html#ixzz0ntglEXWH
          Предполагам се пазите освен от всички други предавани по полов път болести и от СПИН. Вирусът на СПИН е невидим, а СПИН е смъртоносен. Пазете се! Правете секс с презерватив!
          СПИН означава Синдром на Придобитата Имунна Недостатъчност. ХИВ е вирусът, който причинява СПИН. Вирусът на СПИН се предава от инфектиран човек на друг по кръвен път, по сексуален път при полов акт и от майка на дете чрез кръв, семенна течност, вагинални секрети, кърма.
          Last edited by dimo; d.m.y г., 13:13.
          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            и бос и бременен.....
            с близнаци от брата на жената...Той обаче ,се пада чичо на малкия му син от първия брак.
            “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение
              Не съм имал предвид да убивам никого. А иначе и аз готвя всяка вечер...
              Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
              Да Да открихме критерия за идеалният МЪЖ-той готви....пере и проства на балкона,а тя говори по мобифона
              хамелеон 146 т.s 1.6 /00г.
              Regata 100s /88г

Comment

Идеалeн не мога да бъда, щото идеали всякакви, но съм перфектен
                Last edited by robygas; d.m.y г., 14:17.
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• aз пък съм мързелив, разхвърлен, рядко споделям каквото и да било, и за 90% от нещата съм невероятно консервативен и резервиран.

до сега оплаквания от мен имат само пикли дето чакат принцове на бял кон да им постилат червени килими. стойностните момичета и жени, с които съм имал взимане даване до сега са ме оценявали за това, което съм.

когато трябва и за каквото трябва на човек трябва да може да се разчита. другото са лиготии, които са несериозни и незначителни. не са определящи. да, важно е да се лигавиш и да се правиш на романтичен от време на време, но за която това е най-важното..... прав й път -------->

ПП: готвя много много рядко, ама адски вкусно да са е** и в таланта !
                  Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 21:00.
                  sigpic
                  днес съм в почивка ---

Comment

• Ако ме питате спя ли с други жени, отговора е: ДА, ако ме питате изневеряваш ли, отговора е :НЕ, за бога аз обичам съпругата си!
                    Не разбирам защо някои хора свързват секса с изневярата!
                    Mitsubishi Outlander
                    Mitsubishi Space Star
                    Daihatsu Terios

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
                      Ако ме питате спя ли с други жени, отговора е: ДА, ако ме питате изневеряваш ли, отговора е :НЕ, за бога аз обичам съпругата си!
                      Не разбирам защо някои хора свързват секса с изневярата!
                      а ко прайм тя ако спи с други мъже... ?
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                        до сега оплаквания от мен имат само пикли дето чакат принцове на бял кон да им постилат червени килими. стойностните момичета и жени, с които съм имал взимане даване до сега са ме оценявали за това, което съм.
                        Браво!Определено има за какво да са те оценявали( и да те оценяват)
                        А това, че си попадал на стойностни жени е прекрасно
                        Пожелавам ти само на такива да попадаш и занапред

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                        Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                          а ко прайм тя ако спи с други мъже... ?
                          Зе ми го от устата......а ако спи и със жени.....а ако секс за пари прай.....
                          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                            Зе ми го от устата......а ако спи и със жени.....а ако секс за пари прай.....
                            Ша й прайм чип тунинг по механичен път
                            1991 ALFA 33 S 16V QV Permanent 4
                            и делта

Comment

• Първоначално публикувано от mitaka_cs Покажи съобщение
                              Ша й прайм чип тунинг по механичен път
                              Аааа... не така. Хората са казали:
                              - Квот повикало- такова се обадило. А аз обичам да казвам:
                              -Нема кеф без антикеф!
                              0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                              Автогаз сервиз-
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• "В соц. общество в брак встъпват хора, които се обичат."
                                "Сгодените се държат коректно, без да забравят, че не са сами и не показват пред всички своите чувства"
                                После следват подробни обяснения как се кани на годеж и сватба,ръкостискането в какъв ред е , кой къде сяда, кой държи реч, какво се сервира, от какъв характер трябва да са шегите и закачките, кой с кого да танцува при откриването на танците, какви подаръци и как да се поднасят, всичко, всичко...та чак и как се прави "комсомолска сватба".

е от тази книга е Как да се държим в обществото

Трябва да се избягва клатеща се, разпусната, танцуваща походка.
                                Незаетите ръце трябва да се държат на едно място, да се отучваме от навика да мачкаме нещо, да чукаме с пръсти по масата или стола, да щракаме с палците, да почесваме тила си зад ухото, демонстративно да разглеждаме ноктите си и т.н....

Жените при мерене на рокля, трябва да се стараят да не я изцапат с червило...

...Мъжът трябва винаги да следи да не повдига с ръката си роклята на своята партньорка, да не я извива настрана и да не я мачка...
                                Last edited by viki; d.m.y г., 23:38.
                                “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                                ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Working...
                                X