Известие

Collapse
No announcement yet.

Изневерявали ли сте?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
    Предполагам че нямаш нищо против и на теб да неспират да ти изневеряват?
    Във връзка с международния ден за съпричастност със засегнатите хора от ХИВ/СПИН в световен мащаб и в нашата страна всяка година третата неделя от месец май се организират различни събития.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/162978.html#ixzz0ntglEXWH
    Предполагам се пазите освен от всички други предавани по полов път болести и от СПИН. Вирусът на СПИН е невидим, а СПИН е смъртоносен. Пазете се! Правете секс с презерватив!
    СПИН означава Синдром на Придобитата Имунна Недостатъчност. ХИВ е вирусът, който причинява СПИН. Вирусът на СПИН се предава от инфектиран човек на друг по кръвен път, по сексуален път при полов акт и от майка на дете чрез кръв, семенна течност, вагинални секрети, кърма.
    Маи изпадна в страшни подробности.Кви спинове кви карми кви 5 лева.Слез малко на земята в реалния живот.
    164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от Crusader Покажи съобщение
      Ако ме питате спя ли с други жени, отговора е: ДА, ако ме питате изневеряваш ли, отговора е :НЕ, за бога аз обичам съпругата си!
      Не разбирам защо някои хора свързват секса с изневярата!
      Какво разбираш по "спя с други жени"? Секс ли? Защото не мога да си представя какво би наложило иначе да си лягаш в леглото с други жени

Значи вие сте едно отворено семейство предполагам нямаш против жената ти да спи с други мъже, щом те обича..

Само не го приемай, като критика. Аз нямам нищо против, каквото и да правите. Просто искам да си изясня картинката.
      Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
        Маи изпадна в страшни подробности.Кви спинове кви карми кви 5 лева.Слез малко на земята в реалния живот.
        Аз съм на земята незнам ти на какво си се качил
        СПИН е в реалния живот
        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Те ти, булка, Спасовден!

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• ГОЛЕМА работа е народното творчество...
            0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
            Автогаз сервиз-
            http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

• Повече от 2% от хората не вярвам да са си го държали в гащите или съответно затворени краката... А тези които обичаме нощния живот пък не 100 а 200% са имали вземане даване с някой/я чужда Айдееее нема се лъжеем

Дааааа бе сигурно толкова НЕ са изневерили както са гласували.. да бе да ,тия вафли сме ги яли :Д тцтцтцтц 10 години по кръчмите съм работил ,е така и не видях някой който да не е залитнал.. Вие да не сте били на някой самотен остров преди това?Абсурдно е ,но щом така сте рекли.. така да е
              Last edited by ODB; d.m.y г., 17:07.
              156,2.0,2000

Comment

• Хайде стига се правете всички на Дево Марийковци
                Признайте си, че изневерявате най-малкото със себе си

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                Втора национална среща на 155

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                  Хайде стига се правете всички на Дево Марийковци
                  И жените не остават по-назад в това отношение или поне 92% от тях
                  Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                  Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                  Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение
                    не 92 % , а нагоре

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

• Заради тези приценти изгубих един бас,аз си мислех,че са около 8 те били около 98 После казват,че мъжете изневерявали,айде моля ви се няма такова нещо
                      Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                      Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                      Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• Първоначално публикувано от firedragon Покажи съобщение

не си ли видял една от новите групи във Фейс Бук :Д ... "Жените взеха пороците на мъжете... пият,пушат и изневеряват" :Д
                        156,2.0,2000

Comment

• Текущите изводи от анкетата са, че почти 50% от хората изневеряват. Ако приложа този процент към моето семейство излиза, че един от двама ни, със сигурност е изневерявал........
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Текущите изводи от анкетата са, че почти 50% от хората изневеряват. Ако приложа този процент към моето семейство излиза, че един от двама ни, със сигурност е изневерявал........
                            Хм. Мечо Пух веднъж казал на Прасчо: "Прасчо, днес един от нас двамата яде много и това не бях аз!"

Зависи как си отговорил в анкетата, колега!
                            Без лоши чувства...
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                              Хайде стига се правете всички на Дево Марийковци
                              това не е изневяра а самодисциплина
                              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

• Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                                това не е изневяра а самодисциплина
                                Съгласна съм ...мъ знам ли, някой може да го сметне за изневяра и пренебрежителсво

Comment

Working...
                                X