Първоначално публикувано от thecleaner
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Що съм длъжен.....
Collapse
X
-
Лошото е че знам.. двама приятели бяха там, уж случайно - още ги 'ям' като се видим (иначе по онова време бяха 'метъли')
Та и Фахрета Яхич (или Лепа Брена - отговора) не е точно чалга, накар да е първообраза й.
А, и още нещо: никога няма да забравя как в детските ми години радителите ми и приятелите им слушаха 'Цингарела' и др. подобни музики - мноого ме дразнеха, нищо, че бях на 12-13 години и не разбирах кой-знае-колко...166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
x145 1.6 boxer
Comment
-
Мисля че такава среща е повече от наложителна ... И гласувам "за" с двете ръце с оня дяволски знак, дето докарва кошмари на горките "обикновени" хорица
Поздравче за всички - и обичащи и мразещи хард-музиката :
Godsmack - Serenity - пък нека е гадна тая музика ...
Comment
-
Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщениеЛошото е че знам.. двама приятели бяха там, уж случайно - още ги 'ям' като се видим (иначе по онова време бяха 'метъли')
Та и Фахрета Яхич (или Лепа Брена - отговора) не е точно чалга, накар да е първообраза й.
А, и още нещо: никога няма да забравя как в детските ми години радителите ми и приятелите им слушаха 'Цингарела' и др. подобни музики - мноого ме дразнеха, нищо, че бях на 12-13 години и не разбирах кой-знае-колко...
Точно така изпълнителя е с ръст 180см. и е само един, събира над 100 000 човека на концерта си, ненадминат досега рекорд и десетки хиляди не успяват да влязат на събитието.
http://vbox7.com/play:b988c35aFiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТочно така изпълнителя е с ръст 180см. и е само един, събира над 100 000 човека на концерта си, ненадминат досега рекорд и десетки хиляди не успяват да влязат на събитието.
http://vbox7.com/play:b988c35a
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЕбаси трагедията ша знайш .... кво ш'ги прайм ся тия десетки хиляди ???Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЩе ги убеждаваме че са ниско интелигентни, щото не слушат 50 годишни застаряващи, брадясали и космясали странно облечени, англо дерящи се типове, на които 95% текстовете са написани под въздействието на твърда дрога и алкохол.трагедия!!! как ще живеят 20те фена на метАла в БГ без турнета на дедките?
Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеТочно така изпълнителя е с ръст 180см. и е само един, събира над 100 000 човека на концерта си, ненадминат досега рекорд и десетки хиляди не успяват да влязат на събитието.
http://vbox7.com/play:b988c35a
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениеае колега, то това е лесно... ми представи си какъв катаклизъм и душевен катарзис ще настъпи след 20 години, когато 50-60-те годишните метъл групи ще са по на 70-80 годинитрагедия!!! как ще живеят 20те фена на метАла в БГ без турнета на дедките?
Last edited by pavlin; d.m.y г., 01:57.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеИнтересно ми е ако щурците или ФСБ си правеха концертите на стадиони едно време, колко ли души биха събрали. Защото Щурците 88ма правят албум под надслов "20 години по-късно"
---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------
Доколкото знам и Лепа Брена не е в първа младост.
Няма нужда да гледаш Моцарт на живо за да се насладиш на музиката му.
Кажи честно Моцарт кефи ли теLast edited by thecleaner; d.m.y г., 02:04.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеКажи честно Моцарт кефи ли те
А това- не зная как да
го коментирамАрфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
Ми на мене лично са ми забавни, а за тези какво ще кажеш
http://vbox7.com/play:17120a93
http://vbox7.com/play:623f97d6
И Античалгарите ако продължавате вадим компроматите от последния ИТАЛ ФЕСТ да ви видим тогава толко ли ще сте ербапиLast edited by thecleaner; d.m.y г., 03:14.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщениеае колега, то това е лесно... ми представи си какъв катаклизъм и душевен катарзис ще настъпи след 20 години, когато 50-60-те годишните метъл групи ще са по на 70-80 годинитрагедия!!! как ще живеят 20те фена на метАла в БГ без турнета на дедките?
Като заговорихме за масовост и гледаемост на концерти - да ви запитам дали знаете в колко страни едновременно се предаваше концерта на Металика, който се състоя в София съвсем наскоро ?
И да ми посочите съответно подобно поне постижение на някоя мила родна поп-фолк звИздЪ ...
P.S. Освен това не държа на масовостта на посещението на един концерт, а на качеството на хората, които присъстват там. Quantity doesn't mean quality you know !Last edited by Alfa User; d.m.y г., 06:45.
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАз съм по вече марсианец от колкото тия са фенове на какъвто и да било рок.
По делата ще ги познаете.
Е по тая логика ей ги наще айрън мени
метъл якоо
Last edited by milenamr; d.m.y г., 07:29.
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАз пък предлагам анти метъл среща, ако има мазни руси и с голеееми очи чалгарки да заповядат. С предимство са 18-20 годишни, около 50 тина килограма и да са над 165см. високи..
sigpic
Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one
Comment
Comment