Известие

Collapse
No announcement yet.

Що съм длъжен.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
    Я да ви заям още малко знаете ли кой певец/ца или група е събирал най-много публика на Васил Левски?
    Не си дал жокер? Тази група беше ли на събитието под наслов 'Бъди метАл за 2 дни в годината', което се проведе наскоро?
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Лошото е че знам.. двама приятели бяха там, уж случайно - още ги 'ям' като се видим (иначе по онова време бяха 'метъли')
      Та и Фахрета Яхич (или Лепа Брена - отговора) не е точно чалга, накар да е първообраза й.
      А, и още нещо: никога няма да забравя как в детските ми години радителите ми и приятелите им слушаха 'Цингарела' и др. подобни музики - мноого ме дразнеха, нищо, че бях на 12-13 години и не разбирах кой-знае-колко...
      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
      x145 1.6 boxer

Comment

• Мисля че такава среща е повече от наложителна ... И гласувам "за" с двете ръце с оня дяволски знак, дето докарва кошмари на горките "обикновени" хорица
        Поздравче за всички - и обичащи и мразещи хард-музиката :
        Godsmack - Serenity - пък нека е гадна тая музика ...
        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
          Лошото е че знам.. двама приятели бяха там, уж случайно - още ги 'ям' като се видим (иначе по онова време бяха 'метъли')
          Та и Фахрета Яхич (или Лепа Брена - отговора) не е точно чалга, накар да е първообраза й.
          А, и още нещо: никога няма да забравя как в детските ми години радителите ми и приятелите им слушаха 'Цингарела' и др. подобни музики - мноого ме дразнеха, нищо, че бях на 12-13 години и не разбирах кой-знае-колко...

Точно така изпълнителя е с ръст 180см. и е само един, събира над 100 000 човека на концерта си, ненадминат досега рекорд и десетки хиляди не успяват да влязат на събитието.
          http://vbox7.com/play:b988c35a
          Fiat Punto 1.4GT 1996
          Hyundai Tucson 2.0 2007
          Renault Clio 1.5 2019

Comment

Точно така изпълнителя е с ръст 180см. и е само един, събира над 100 000 човека на концерта си, ненадминат досега рекорд и десетки хиляди не успяват да влязат на събитието.

Ебаси трагедията ша знайш .... кво ш'ги прайм ся тия десетки хиляди ???

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
              Ебаси трагедията ша знайш .... кво ш'ги прайм ся тия десетки хиляди ???
              Ще ги убеждаваме че са ниско интелигентни, щото не слушат 50 годишни застаряващи, брадясали и космясали странно облечени, англо дерящи се типове, на които 95% текстовете са написани под въздействието на твърда дрога и алкохол.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Ще ги убеждаваме че са ниско интелигентни, щото не слушат 50 годишни застаряващи, брадясали и космясали странно облечени, англо дерящи се типове, на които 95% текстовете са написани под въздействието на твърда дрога и алкохол.
                ае колега, то това е лесно... ми представи си какъв катаклизъм и душевен катарзис ще настъпи след 20 години, когато 50-60-те годишните метъл групи ще са по на 70-80 години трагедия!!! как ще живеят 20те фена на метАла в БГ без турнета на дедките?
                Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

Интересно ми е ако щурците или ФСБ си правеха концертите на стадиони едно време, колко ли души биха събрали.

---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                  ае колега, то това е лесно... ми представи си какъв катаклизъм и душевен катарзис ще настъпи след 20 години, когато 50-60-те годишните метъл групи ще са по на 70-80 години трагедия!!! как ще живеят 20те фена на метАла в БГ без турнета на дедките?
                  Доколкото знам и Лепа Брена не е в първа младост. Относно рок легендите, те остават вечни чрез песните си като всеки един велик творец. Няма нужда да гледаш Моцарт на живо за да се насладиш на музиката му.
                  Last edited by pavlin; d.m.y г., 01:57.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Интересно ми е ако щурците или ФСБ си правеха концертите на стадиони едно време, колко ли души биха събрали. Защото Щурците 88ма правят албум под надслов "20 години по-късно"

---------- Post added at 22:53 ---------- Previous post was at 22:51 ----------

Доколкото знам и Лепа Брена не е в първа младост.

Няма нужда да гледаш Моцарт на живо за да се насладиш на музиката му.
                    Лепа Брена е 60ти набор тоест отдавна не е първа младост, но в същия стил балканска музика има много нови, модерно звучащи изпълнители. Хеви Метъла ъъъъъ... как да го кажа по безболезнено е стил достигнал апогея си края на 20ти век.

Кажи честно Моцарт кефи ли те
                    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 02:04.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

Кажи честно Моцарт кефи ли те
                      Моцарт може би не, Бах е друга бира обаче
                      А това- не зная как да
                      го коментирам
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Моцарт може би не, Бах е друга бира обаче
                        А това- не зная как да
                        го коментирам
                        М даааааа... един еБах
                        Ми на мене лично са ми забавни, а за тези какво ще кажеш

http://vbox7.com/play:17120a93
                        http://vbox7.com/play:623f97d6

И Античалгарите ако продължавате вадим компроматите от последния ИТАЛ ФЕСТ да ви видим тогава толко ли ще сте ербапи
                        Last edited by thecleaner; d.m.y г., 03:14.
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Аз съм по вече марсианец от колкото тия са фенове на какъвто и да било рок.
                          По делата ще ги познаете.
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от pent Покажи съобщение
                            Това е доста смешно и безсмислено изказване, както и по-горните. Друго мнение имах за теб, колега ...
                            Като заговорихме за масовост и гледаемост на концерти - да ви запитам дали знаете в колко страни едновременно се предаваше концерта на Металика, който се състоя в София съвсем наскоро ?
                            И да ми посочите съответно подобно поне постижение на някоя мила родна поп-фолк звИздЪ ...

P.S. Освен това не държа на масовостта на посещението на един концерт, а на качеството на хората, които присъстват там. Quantity doesn't mean quality you know !
                            Last edited by Alfa User; d.m.y г., 06:45.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Аз съм по вече марсианец от колкото тия са фенове на какъвто и да било рок.
                              По делата ще ги познаете.
                              Явно представата за мъж с малко по-дълга коса е свързана с метълиСТТТи.
                              Е по тая логика ей ги наще айрън мени
                              метъл якоо
                              Last edited by milenamr; d.m.y г., 07:29.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
                              Втора национална среща на 155

Comment

Аз пък предлагам анти метъл среща, ако има мазни руси и с голеееми очи чалгарки да заповядат. С предимство са 18-20 годишни, около 50 тина килограма и да са над 165см. високи.
                                Само да не излезнат 13-14 годишни.
                                sigpic
                                Alfa Romeo 156 2.0 TS - the current one
                                Alfa Romeo 145 1.6 boxer - the second one
                                Alfa Romeo 33 1.7 boxer - the first one

Comment

Working...
                                X