Известие

Collapse
No announcement yet.

Що съм длъжен.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
    Бате... ходи да помиришеш на какво мирише около стадион Васил Левски- на гадна метълска ПИКНЯ!!! Всичко беше опикано до неузнаваемост и имаше огромни локви. А мерси от такива културни метъли...
    A ти какво очакваш, при наличието на 50 химически тоалетни и над ПЕТДЕСЕТ ХИЛЯДИ ДУШИ "принудени" да стоят на едно място повече от 8 часа?
    Или това са други "факти", които нямат значение?

Нищо де, той колегата Ramsezsh добре ти е отговорил.
    Alfa Romeo 166 3.0 V6
    Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщение
      Така е,едно време беше модерен рока,после рапа-сега чалгата-просто масата хора са като овце които се водят по нещо.
      Така е ние за това с теб сме - Old School.
      ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

... но това е явно начин да избягаш от бедната и лоша среда-да се правиш и голям тарикат или на страшна пичка-а всъщност си нищо
        А какво ли ще стане с едно такова "нищо", ако изведнъж стане нещо? Т.е. ако един човек вади такова самочувствие и манталитет знаейки напълно ясно, че е никой и нищо, представяте ли си какво ще стане с него ако недай си боже някой ден стане някой или нещо - попаднат му пари, власт или т.н.? Аз май не искам да си представя...
        BMW E39 528i

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          Ама разбира се, трябва да ти плащам за да си докажеш тезата, пък после ние сме носили вода от десет кладенеца, мхм...
          Или защитаваш, или се отказваш.

Хайде, за да е по-лесно - търсим видеоклипове във vbox7.
          Ти ще търсиш клипове на беснеещи, повръщащи и трошещи всякаква собственост метъли, а аз ще търся пияни чалгаджийчета, показващи съвсем ясно "интелектуалното" си ниво.
          Да видим, кой ще намери повече, какво ще кажеш?

За начало, ето ти ЕДНО ПРИМЕРЧЕ, макар и не от vbox7, за "бъдещето" на тази държава.

Фактите са налице - 99% от слушащите чалга са некултурни простаци с високо самочувствие, които не могат едно изречение да напишат без правописни грешки, а може би 5% от "метълите" са гадни индивиди.
          ТОВА Е!

Защото на концерта на AC\DC видях 2ма души пияни от 60 хиляди, докато ако се случи човек да мине късно вечер покрай някое "култово" заведение като БИАД, Ориент33 или СинСити е напълно достатъчно само да се огледа и ослуша, за да си направи изводите.
          Ама ти продължавай да държиш на твоите "факти".
          Нали знаеш, че всеки си има своята истина и нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз теб. Затова не мисля да си давам зор.

Поздрав с песента Benzin на Rammstein.

Само едно нещо ще ви кажа- не си налагайте сами психологически бариери.
          Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
            А какво ли ще стане с едно такова "нищо", ако изведнъж стане нещо? Т.е. ако един човек вади такова самочувствие и манталитет знаейки напълно ясно, че е никой и нищо, представяте ли си какво ще стане с него ако недай си боже някой ден стане някой или нещо - попаднат му пари, власт или т.н.? Аз май не искам да си представя...
            Че то е станало и се вижда - просто се огледай.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
              А след някой концерт на Луна, Гуна, Муна, Дуна или някоя от другите знайни и незнайни "кукли" с пластмасови цици да не би да мирише на маргаритки. да си минавал случайно около батенберг, след последното такова събитие ??? Май не си?
              Какъв е сега изводът- че културата и на метъли и на чалгари си е ебала майката!
              Lexus IS200

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                Така е ние за това с теб сме - Old School.
                Олдскула си е най-добре.ЕПМД бейди-хаха-големи баце,големи.
                Alfa 155 1.7,1.8 ex
                Alfa 166 2.4 3 ex
                155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Много колеги просто отказват да обърнат внимание на постовете ми и да отговорят на фините (и не толкова) нападки към метъла - ами сори ама обеснявате за коне с капаци а вие сте сигурно най-широко скроените хора, но виждаш ли тези гадни чалгари ви съсипват живота.

Мислех че алфистите не са коне с капаци и не гледат хорското мнение, но съм се излъгал - не ми пука кой каква музика слуша - това не определя човека. Например колко от вас са слушали Кали и Сашо Роман - дали съм жив. Или и това е простотия? Аре стига с общите знаменатели. Просто в тази тема много хора ми паднаха в очите и колкото и да си мислят че са широко скроени - Ами не сте!
                  И ви предизвиквам да ми покажете мелодична метъл песен - ама чист метъл или рок - без никой да се дере с мисълта че като спазва тоналност може да пее.

EDIT: Или може би не съм достоен да комуникирам с велики умове?
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                    Е какво може да стане-някоя пародия на бизнесмен или политик или бизнес дама,дето нямат акъл и за 2 стотинки,и нали знаеш-колкото си по нагоре-падаш от по-високо,а от там боли доста
                    Alfa 155 1.7,1.8 ex
                    Alfa 166 2.4 3 ex
                    155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                      Какъв е сега изводът- че културата и на метъли и на чалгари си е ебала майката!
                      Не колега. Проблема е в организацията. И в тая връзка просто няма смисъл да се представят доводи(като тоя с метълската пикня), които са меко казано несериозни. Както казах по-горе не смятам, че човек слушащ чалга=прост човек. Имам приятели, които слушат тая гняс. Твърдо съм убеден обаче, че най-големите простаци, които познавам и съм виждал слушат тоя стил. Може и да е кофти стечение на обстоятелствата,а може би не.
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                        И ви предизвиквам да ми покажете мелодична метъл песен - ама чист метъл или рок - без никой да се дере с мисълта че като спазва тоналност може да пее.
                        http://www.youtube.com/watch?v=gmDWvGKLzBE

The sun is sleeping quietly
                        Once upon a century
                        Wistful oceans calm and red
                        Ardent caresses laid to rest

For my dreams I hold my life
                        For wishes I behold my nights
                        The truth at the end of time
                        Losing faith makes a crime

I wish for this night time
                        to last for a life-time
                        The darkness around me
                        Shores of a solar sea
                        Oh how I wish to go down with the sun
                        Sleeping
                        Weeping
                        With you

Sorrow has a human heart
                        From my god it will depart
                        I'd sail before a thousand moons
                        Never finding where to go

Two hundred twenty-two days of light
                        Will be desired by a night
                        A moment for the poet's play
                        Until there's nothing left to say

I wish for this night-time to last for a lifetime
                        The darkness around me
                        Shores of a solar sea
                        Sleeping
                        Weeping
                        With you

I wish for this night-time to last for a lifetime
                        The darkness around me
                        Shores of a solar sea
                        Sleeping
                        Weeping
                        With you....

А сега бих желал ти да ми посочиш една поне на половина по стойност на тази, но поп-фолк песен...
                        Last edited by BoxerPower; d.m.y г., 22:00.
                        BMW E39 528i

Comment

Много колеги просто отказват да обърнат внимание на постовете ми и да отговорят на фините (и не толкова) нападки към метъла - ами сори ама обеснявате за коне с капаци а вие сте сигурно най-широко скроените хора, но виждаш ли тези гадни чалгари ви съсипват живота.

Мислех че алфистите не са коне с капаци и не гледат хорското мнение, но съм се излъгал - не ми пука кой каква музика слуша - това не определя човека. Например колко от вас са слушали Кали и Сашо Роман - дали съм жив. Или и това е простотия? Аре стига с общите знаменатели. Просто в тази тема много хора ми паднаха в очите и колкото и да си мислят че са широко скроени - Ами не сте!

Най-добре ще стане тази работа на живо - в караоки-бар.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Така е,едно време беше модерен рока,после рапа-сега чалгата-просто масата хора са като овце които се водят по нещо.
                            Най-големите.
                            ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

...
                              И ви предизвиквам да ми покажете мелодична метъл песен - ама чист метъл или рок - без никой да се дере с мисълта че като спазва тоналност може да пее
                              Първоначално публикувано от BoxerPower Покажи съобщение
                              Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                              ...
                              И ви предизвиквам да ми покажете мелодична метъл песен - ама чист метъл или рок - без никой да се дере с мисълта че като спазва тоналност може да пее
                              До колкото ми стигат простите позназния това беше нео метъл или готик. Те и Within Temptation имат много мелодични песни, ама...

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              Най-добре ще стане тази работа на живо - в караоки-бар.
                              Ами аз съм музикален инвалид (нито мога да пея нито да танцувам) тъй че това определено не е моето място, освен ако не сме се разбрали да пием по-едно и да обсъдим нещата
                              sigpic
                              Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                              BMW 316 Compact '95

Comment

Tи сериозен ли си?

Чист хардрок:
                                Еurope - The Final Countdown
                                Whitesnake - Here I Go Again
                                Rainbow - Can't Let You Go
                                По-мелодични от същите искаш ли?
                                Балади:
                                Europe - Carrie
                                Whitesnake - Too Many Tears
                                За Rainbow има ли смисъл да давам примери или не знаеш, кои са Ritchie Blackmore и Ronnie James Dio?
                                Вместо това, ето един гаден металист:
                                Yngwie Malmsteen - Like An Angel
                                Oще гадни метъли:
                                Edguy - Blessing In Disguise
                                HammerFall - Glory To The Brave - oт 30-тата секунда.

Други примерчета искаш ли?
                                Мога цяла нощ да ти пускам, гарантирам че ще са поне 200 песни.
                                И няма да искам да ми плащаш за това, за разлика от някои други хора.

И какво, по-дяволите означава мелодична според теб? Или чист метъл? Ти чиста чалга ще ми покажеш ли?
                                И внимавай с отговора, защото съм от музикантски род, свиря на китара и знам това-онова за музиката.

Eто, немски power metal, който е мелодичен и това не са балади:
                                Еdguy - Tears Of A Mandrake
                                Edguy - Holy Water
                                Last edited by Fear; d.m.y г., 22:10.
                                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Working...
                                X