Известие

Collapse
No announcement yet.

Що съм длъжен.....

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И аз съм за почивните дни. Ако някой има предожение за конкретно място и дата да казва.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
      Гледам повечето сте от София, така че ваша е честа да определите мястото за срещата, ама гледайте да има непотрошени поне няколко пейки наоколо )
      На мен почивните дни са ми удобни, хайде и другите метълисти да кажат
      И всички неметални да се чувстват поканени-ние черпим в знак на помирение
      Места има много, организацията може да е проблем.
      Все пак, идеята е добра, та смятам тези дни да пусна една тема, да видим колко сме желаещите. Ако някой ме изпревари с темата, няма да му се сърдя.

Конкретно място - аз предлагам Делфинчето, по-известно като "Рибката".
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Бааа Рамщайн и метъл...
        Веселяци - да
        Ама "труе метъл банда".... зорлем
        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
          Места има много, организацията може да е проблем.
          Все пак, идеята е добра, та смятам тези дни да пусна една тема, да видим колко сме желаещите. Ако някой ме изпревари с темата, няма да му се сърдя.
          Давай
          Аз съм ЗА
          Предлагам да е още тази седмица по възможност...

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
          Втора национална среща на 155

Comment

Давай
            Аз съм ЗА
            Предлагам да е още тази седмица по възможност...
            Добре, утре ще пусна тема в "Чат" раздела, че сега вече смятам да спя, а и трябва да обмисля нещата.
            Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
            Бааа Рамщайн и метъл...
            Веселяци - да
            Ама "труе метъл банда".... зорлем
            Те са чалгата в метъла.
            Но да, по-скоро са industrial и хич не ги харесвам, да си призная.

П.П.
            Абе, не ли по-добре да пусна тема в раздела за срещи?
            Last edited by Fear; d.m.y г., 00:29.
            Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Добре, утре ще пусна тема в "Чат" раздела, че сега вече смятам да спя, а и трябва да обмисля нещата.
              Срещи и мероприятия мислим дека да е по-удачно място за тема за среща
              Ма й у чатот ке ви изтърпим
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                Утре ще го решавам, на свежа глЪвЪ.
                Хайде, лека нощ от мен.
                Alfa Romeo 166 3.0 V6

Comment

Те са чалгата в метъла.
                  Но да, по-скоро са industrial и хич не ги харесвам, да си призная.

П.П.
                  Абе, не ли по-добре да пусна тема в раздела за срещи?
                  Добре, хайде преспи с организационна мисъл и утре може по-светли идеи да са ти дошли, макар че "тъмницата" е приоритетна сред нас
                  И да знаете, че има поне още две алфистки-металистки, които е възможно да не са чели темата, но най-вероятно ще дойдат

---------- Post added at 00:35 ---------- Previous post was at 00:32 ----------

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение

Щом търтея дава, пускай темата тук , че да я видят повече метализирани, да не изтървем някой колос.............ан

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

• Аз пък предлагам анти метъл среща, ако има мазни руси и с голеееми очи чалгарки да заповядат. С предимство са 18-20 годишни, около 50 тина килограма и да са над 165см. високи. Да не ставам много подробен ето нагледно как се забавлява Dadan Karambolo (човека с кръста) http://www.youtube.com/watch?v=zRvVzGR9RUc . Песничката с много интересен аранжимент. Има замесен бесен чалгар http://www.youtube.com/watch?v=V9rZt...eature=related Ей това ми е идеала за Купонннннннннн.
                    Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:54.
                    Fiat Punto 1.4GT 1996
                    Hyundai Tucson 2.0 2007
                    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• След толкоз приказки... пак всеки неговото си знае.
                      Аз да кажа едно друго нещо: много е безмислено да сравняваш чалга с "метъл" (нарочно в кавички, щото гледам че понятието е непонятно за част от пишещите по темата) - все едно да сравняваш сапунките по ТВ с филмите от 'големия екран'...
                      Много по-нормален ми се вижда спорът (или онова, дето уж го имаше) чалга <->естрада: турските или латино сапунките са по-по-най...
                      166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                      x145 1.6 boxer

Comment

• Абе хора много изтрещяхте тука,се едно слушам некви лапета дет си защитават музиката която слушат-аз такива спорове съм водил на 15 години.Малко не ми се връзват всичките тия приказки с темата на колегата.Все пак всеки има право на лош вкус-казало кучето и се облизало под опашката.
                        Alfa 155 1.7,1.8 ex
                        Alfa 166 2.4 3 ex
                        155 1.8 MY 95 sport

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                          След толкоз приказки... пак всеки неговото си знае.
                          Аз да кажа едно друго нещо: много е безмислено да сравняваш чалга с "метъл" (нарочно в кавички, щото гледам че понятието е непонятно за част от пишещите по темата) - все едно да сравняваш сапунките по ТВ с филмите от 'големия екран'...
                          Много по-нормален ми се вижда спорът (или онова, дето уж го имаше) чалга <->естрада: турските или латино сапунките са по-по-най...
                          Да, безмислен е и силно се надявам да е приключил най-сетне, за това и се роди спонтанно идеята да полеем финала
                          Ти няма ли да се присъединиш ?

Comment

Да, безмислен е и силно се надявам да е приключил най-сетне, за това и се роди спонтанно идеята да полеем финала
                            Ти няма ли да се присъединиш ?
                            Хм, бих искал - сигурен съм, че и други колеги, неписали по темата са 'в кюпа' - не е сигурно дали ще е възможно...
                            бтв:Да се местим в 'нощната', че тука сме много оффф
                            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                            x145 1.6 boxer

Comment

• Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                              Хм, бих искал - сигурен съм, че и други колеги, неписали по темата са 'в кюпа' - не е сигурно дали ще е възможно...
                              бтв:Да се местим в 'нощната', че тука сме много оффф
                              Колегата Fear обеща, че като преспи на свежа глава ще отвори тема, а търтея позволи да е в този раздел
                              Така че ще се радвам да се съберем повече алфалисти ))

Comment

• Я да ви заям още малко знаете ли кой певец/ца или група е събирал най-много публика на Васил Левски?
                                Fiat Punto 1.4GT 1996
                                Hyundai Tucson 2.0 2007
                                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Working...
                                X