Първоначално публикувано от santo_traficante
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обръщение към гостите на Варна
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение...в тия жеги човек наистина става разсеян и трябва повече да се внимава, още повече при такова движение и толкова туристи по улиците!_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеИ аз подкрепям, но също нека спомена и кофти отношението към гостите, бъдете по толерантни към хората с неварненска регистрация, освен когато стане много опасно де.
В Рим като римляните са казали хората .
А за манталитета на гостите от Добрич и Силистра да не говорим когато карат по осевата линия и не може да мине никой покрай тях . Преди седмица един такъв джигит от Силистра си се разождаше по Сливница а зад него две колони коли си се "влачим" с 40 за капак и на светофара си спря по средата .. После защо имало задръствания .
Ми аз когато ми се налага да карам в друг град и не знамкъде и как искамд а стигна си уреждам или някой да ме води или си оставям колата някъде в началото на града . Напоследък даже стана модерно да си изоставиш колата на закрития (безплатен) паркинг на мола и някой местен да те разхожда до плажа и обратно .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщениеМи аз нямам проблеми от тоя род макар че съм с регистрация КН
В Рим като римляните са казали хората .
А за манталитета на гостите от Добрич и Силистра да не говорим когато карат по осевата линия и не може да мине никой покрай тях . Преди седмица един такъв джигит от Силистра си се разождаше по Сливница а зад него две колони коли си се "влачим" с 40 за капак и на светофара си спря по средата .. После защо имало задръствания .
Ми аз когато ми се налага да карам в друг град и не знамкъде и как искамд а стигна си уреждам или някой да ме води или си оставям колата някъде в началото на града . Напоследък даже стана модерно да си изоставиш колата на закрития (безплатен) паркинг на мола и някой местен да те разхожда до плажа и обратно .
Съмнявам се да си оставяш колата на някакво си място за да не пречиш на движението в дадения град.
Дайте да не обвиняваме само водачите, а ми да видим, че не са си свършили работата КАТ и Общините.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеСъмнявам се да си оставяш колата на някакво си място за да не пречиш на движението в дадения град.
.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
С голямо нетърпение чакам да дойда във Варна за да карам по средата на 2-3 платна, да минавам на червено и да паркирам кат' силтакAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Ееее,там всички карат така и не си личи
п.п.
ПрУфесоре,да не забравиш да се пуснеш и по тумбак в колата
На плажа-чаршаВи,доматИ,сирИнИ,'ляб,бира ..
Много е важно и петите да са напукани
Има си етикет,трябва да се спазва“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Е то аз така си и правя де.
Ама във Варна ще е някак си по-гот.
Сигурен съм проЗтоAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Е добре де
Мен в Ямбол за 3 дни ме засякоха 3 коли с различни от У регистрациЙ/майтап да става/.Един със софийска, един с варненснка и един с ЕВ/мисля Благоевград.Като единия се размина на косъм;една боя и т.н.Освирках си го яко - този, който беше на косъм - и на следващият светофар реши да мине на червено за да не се засечем един до друг.Спряха го полицаите 50м. след това, а аз бях на 7-то небе.Що пък на Вуте да не му е зле?
Нека бъдем по толерантни.На всеки се случва да кара на непознато място, а който казва, че го е страх - да ходи да си връща книжката/мое мнение/
Та да попитам - да пускам ли отделна тема за гостите на Ямбол? /не ми отговаряйте/
А сега точно по темата:
Защо вместо да се нервите и пишете във форума, не спрете на светофара до някой, който е направил нарушение и съвсем любезно му обясните, какво е направил и какво е трябвало да направи
Пробвал съм го и човекът ми благодари с усмивка, а и аз бях по-доволен, а и по спокоен
Comment
-
Колега това с обяснението нещо..., то да обясниш на човек да те разбере, обикновенно тия джигити са толкова нагли че нямам думи...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Скоро ще се мотам у ВН за ден два може би, ще трябва да изчета темата и да се превъзпитам нещо......"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСкоро ще се мотам у ВН за ден два може би, ще трябва да изчета темата и да се превъзпитам нещо......_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Ема моля ти се, аз съм възпитан и етикиран водач.....не обичам да ме псуват по калдъръмите, само аз обичам да псувам....."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
Comment