Известие

Collapse
No announcement yet.

Обръщение към гостите на Варна

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Миналата седмица карах малко из Бургас, положението е ОК, само такситата са доста припряни.... престоявания, предимство има други правила за тях
    Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• По принцип за такситата няма правилник. Има едно единствено правило - трябва да кача клиента. Ако трябва и Земята може да спре да се върти за малко.
      Прави впечатление че Варненските са се култивирали в последно време. Пу,пу! Да не им е уруки!
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        По принцип за такситата няма правилник. Има едно единствено правило - трябва да кача клиента. Ако трябва и Земята може да спре да се върти за малко.
        Прави впечатление че Варненските са се култивирали в последно време. Пу,пу! Да не им е уруки!
        Мдаам . Последната катастрофа между таксита която видях във Варна беше между две таксита от ......... Добрич . Полицая беше в няма ужас как са се намерили да се ударят във Варна .
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          Мдаам . Последната катастрофа между таксита която видях във Варна беше между две таксита от ......... Добрич . Полицая беше в няма ужас как са се намерили да се ударят във Варна .

'ши умрЪ!
          Това е също толкова култово,като верижната катастрофата на трите блондинки на светофара на техникумите миналата година
          “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
          ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
            Полицая беше в няма ужас как са се намерили да се ударят във Варна .
            Полицаят да не е бил и той от ... онова населено място? Щото наще са интелигентни и биха се сетили веднага че от централата са дали адрес, другото е било просто неизбежно. Почти колкото смъртта и данъците.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Темата пак е актуална.
              Преди малко обяснявах на една надъхана селянка(няма да казвам откъде да не се обиди някой) защо не може да паркира на тротоара пред офиса...
              "Ми де да паркирам "?!"Да не сте си правили тукА офисЪ,нИ мЪ интирИсувЪ"
              “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”

Comment

• хахахахахаха нямаше ли нещо по-тежко наоколо,пак е добре като не е била с мъжа-надъхан селски тарикат ей тогава стават циркове,че почват да мислят че се разправят с бай Пешо дето им се скарал че дигат шум хахаха
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• ей ама как ми се идва по Варната
                  мен са ме възпитавали да не спирам пред офиса на Вики
                  Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                  AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
                    хахахахахаха нямаше ли нещо по-тежко наоколо,пак е добре като не е била с мъжа-надъхан селски тарикат ей тогава стават циркове,че почват да мислят че се разправят с бай Пешо дето им се скарал че дигат шум хахаха
                    Хи-хи-хи,има хазяйка на офис,която е луда по цялата си глава.
                    Казва ми "Ела да гледаш как ще я наредя тази"
                    Аз нямам никакво желание да си обюувам с примати

Мим,
                    заповядай
                    Това не е пред моя офис. Аз съм отпуска,но замествам една приятелка за малко,затова няма ред на тази улица

Comment

• Кака, това, което вие го изживявате през лятото, в нашата мила столица е ежедневие. Вчера се опитах да обясня на един ТХ-еранец защо не може да дадеш десен мигач и после да завиеш на ляво, за да направиш обратен завой на забраненото и да не споменат майка ти с добро. На въпроса "Ко искаш бе?" отговорих мирно "Да си тръгнеш и да не се връщаш с кола в град с повече от един светофар!"
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Aaaa bouncer те там си имат цели три светофара .

Ама са свикнали да карат обикновено по осевата линия .
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Като ви чета направо ме е страх да бъда гостенин във Варна - май по-добре да взема да се почувствам като домакин.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

• Струва ми се каквито гостите на големия град, такива и домакините , единственото което може да се направи е внимателно и толерантно по пътищата. Понякога се случва човек да се зазяпа в нечий дълъг крак и в комбинация, че не знае къде отива и къде се намира се случват недоразумения.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Ми тъй де - появява се дупе с едночасово бедро и хайде върви гледай някаква си маркировка.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Къде ги тия едночасови бедра,тука само бурдюротрошачки щъкат по улиците,чак ме болят очите.

Comment

Working...
                                X