Известие

Collapse
No announcement yet.

Нео Сокет ?!?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Аммммммммммм,вече немога да се сдържам.Хем се за ливам от смях,хем съм изумен.Уж хората каращи Алфа Ромео са интелигентни,а тук гледам доста народ ме разочароваят.Ще Ви го кажа направо с риск да ме накажат за викане НЯМА КАК КОНДЕНЗАТОР ОТ 2200 МИКРОФАРАДА ДА ВИ СВАЛИ РАЗХОДА С 10-30%,а камоли и да ви качи мощността.

пс.Всички които вярвят в това чудо на космическите технологии да вземат да идат на двама доктора че първия ще им обърка диагнозата.
    Alfa Mito 1.4
    156 2.0 155 ex
    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

To онова с кондензатора от 2200 МИКРОФАРАДА беше менте.
      Оригинала със сигурност има поне 2 кондензатора по 2200.
      Мухаххаа - таман колкото като се изпразнят 2-та кондензатора , може и да дадат достатъчно ток за една единствена искра на една свещ. ( еднократно)
      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от Zarini Покажи съобщение
        Виж ся, прав си - внушаваш си, ама само по себе си Внушението е страшна сила, а Вярата върши чудеса.

Познавам напр. няколко възрастни хора, дето без наколенките на д-р Ливайн стъпка не правят, просто Вярват .... и си ходят! На едни други вярващи преди години им "падна" разходът благодарение на магнитче, поставено на горивопровода. Магнитчето струваше реално 1-2 лв., но се продаваше от Месията за 20-30лв. - всъщност разликата в цената е цената на вярата.

Църквата от хилядолетия продава индулгенции, и те наистина помагат, но само на Вярващите! В случая аз, като прост електроинженер, дори и да искам, не мога да повярвам - пречат ми някои основни познания по физика, в частност - електротехника.
        Но не мога да не се възхитя от реализирането на Гениалната идея - бърза свръхпечалба от продажбата на продуктче за стотинки и без никаква файда - важното е макар и малка част от хората да повярват и да си го купят. В случая не са се постарали достатъчно - принципът наистина има широко приложение в промишлеността, където мощни кондензаторни батерии компенсират и намаляват загубите в преноса на ел. енергия, и толкоз! Ако бяха лепнали един голям кондензатор, някое стабилизаторче/ не че съвременните автомобили не са бъкани с такива/, току виж повярвали повече хора

Малии, написах цяло есе, омешвайки Вероучение, Плацебо ефект, биофизика, всякаква физика, маркетинг и кво ли не

Блажени са Вярващите! ... но не и знаещите - заб. от автора.
        Тъй де, ама колата няма разум и не вярва , а винаги много хора се ловят на всякакви въдици
        Last edited by fred; d.m.y г., 18:17.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Професоре ти хубаво им предложи но никой неще да изгори с 50 лева май.Ако някой ми покаже че това чудо на техниката има ефект(с доказателства,клипче,логове от диагностика и др.)от мене има 2 кила врат и башка пиене.

пс.башка(диалект)=отделно
          Alfa Mito 1.4
          156 2.0 155 ex

Comment

някои ако се излъже да си вземе да пише.

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
              Бит и е*ан не си признават .
              ХАха
              Така си е.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                ХАха
                Така си е.
                Абе нали от един път не се ставало пеерас?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение

Абе нали от един път не се ставало пеерас?
                  Е нали знаеш, болката е малка - срама е голям!
                  Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                  Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                    Е нали знаеш, болката е малка - срама е голям!
                    Я кой знаел
                    Как си призна без бой

Comment

Е как нема да знам, аз само от четене тука за космически технологии и мъдростта почна да блика.
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Аз сериозно ви казвам че разхода ми пада. Верно че слагам и едни таблетки в резервоара (които са много качествени и дори ми вдигат мощността), но и от това устройство има файда. Качвам се карам и 14 градско, после засичам като съм включил устройството в Алфата, слагам таблетки и засичам 11 градско.
                        Чуда се дали мога да докарам разхода до 9 градско ако си сложа магнитни ускорители???
                        А за извънградско има схема в хоято ако знаеш пътя пестиш поне 2 литра, например на тракия знам къде можеш да загасиш колата и да караш 10км само аванта по енерция....

Comment

Ама че си неграмотен.
                          Пише се Янерция.

П.с А ще си признаеш ли без бой че като караш си слагаш и 2 чифта магнитни наколенки ?

Comment

Не се ебавайте с таблетките.
                            За бензинова кола има как да се вдигне мощността с таблетки.
                            Състава е елементарен
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              Не се ебавайте с таблетките.
                              За бензинова кола има как да се вдигне мощността с таблетки.
                              Състава е елементарен
                              да с молецоубиец може да си изгориш клапаните перфектно..... глупостите Ви нямат край...

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                              Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Хайде бе хора,всички ли сте вегетарианци?Само с профа ли ще ядем пържоли.
                                Alfa Mito 1.4
                                156 2.0 155 ex

Comment

Working...
                                X