Един глас от мен за Крайслера. 300ц е много маниашки и ми харесва ,както отвън така и отвътре. Всичко си му е на мястото. Щом си го харесал мятай се в един такъв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнениe за Крайслер 300 C
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщениеогромен седан с предно, чуднооо. Човека иска "танк", нещо масивно.Темата е със заглавие за Крайслера,не за Алфа..Пак се започна с конските капаци
Инак съветите относно конкретната кола мисля отдавна се изчерпаха... и се почна с импровизациите.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
@tokata_pz_flex Тука във Варна има да се продава един Dodge Magnum комби тъмно зелен на 20" джанти ... ако искаш да поразпитам какво и колко ?
С300 съм карал но с бензиновия мотор . От вътре си е въпрос на вкус но на мене си ми харесва и ми пасва идеално като разположение . Пластмасите на всички коли са си евтиния вече така ,че не мисля да ги обсъждам .
П.С. На тази кола и стоят уникално добре огромни джанти .Last edited by Sunny; d.m.y г., 18:17.Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение@tokata_pz_flex Тука във Варна има да се продава един Dodge Magnum комби тъмно зелен на 20" джанти ... ако искаш да поразпитам какво и колко ?
С300 съм карал но с бензиновия мотор . От вътре си е въпрос на вкус но на мене си ми харесва и ми пасва идеално като разположение . Пластмасите на всички коли са си евтиния вече така ,че не мисля да ги обсъждам .
П.С. На тази кола и стоят уникално добре огромни джанти .А и комбито ми харесва , но не е за мен . Както казах , трудно ми е да мина от кабрио към лимузина
А иначе мисля , че темата за 300 Ц се изчерпа на 2-ра страница . Няма нищо лошо в импровизацията
Одеве хвърлих и око на 730 Д 2004-та година , пак е на тези пари .
На 300 Ц 20 цолова джанта му седи като 15-ка на Алфа 145 - супер нормалноМного е грамадна тази количка
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеБлагодаря ти , но недей . Аз съм си пред дилема ощеА и комбито ми харесва , но не е за мен . Както казах , трудно ми е да мина от кабрио към лимузина
А иначе мисля , че темата за 300 Ц се изчерпа на 2-ра страница . Няма нищо лошо в импровизацията
Одеве хвърлих и око на 730 Д 2004-та година , пак е на тези пари .
На 300 Ц 20 цолова джанта му седи като 15-ка на Алфа 145 - супер нормалноМного е грамадна тази количка
Не погледнах до колко пари си търсиш кола, имах предвид нещо от тоя род: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...630&f1=detailsLast edited by pininfarina; d.m.y г., 20:19.sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеНамесиха Тезис... защо да не намесим и 166
Инак съветите относно конкретната кола мисля отдавна се изчерпаха... и се почна с импровизациите.
п.с. Крайслера много ме радва.Last edited by nicks1; d.m.y г., 20:52.Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеКолега, моислил ли си за лексус от този клас? Чувал съм страшно добри отзиви за тях ,както и за смешни цени при обслужване.
Не погледнах до колко пари си търсиш кола, имах предвид нещо от тоя род: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...630&f1=details145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеТокич, a защо толкова държиш да оставиш 25'000лв. на улицата?!
Толкова ли няма какво да ги правиш?Може да си е оправил живота и сега да му остане само да сменя колите
Тези 25к са си негови и ше си праи каквото иска с тяхVolvo S80 D5 awd 2010г.
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеЯгуар S type след фейслифта също не е лош вариант. 2.7 дизел.
Много лоши отзиви чувам в последните няколко години за тая марка, незнам точно на какво се дължи. Затова и ги провават почти за без париИначе фаца си имат - спор няма ама....
sigpic
Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'
Comment
-
Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщениеВидиш ли Ягуар в движрние, значи се е опътил към някой автосервиз - така знам аз
Много лоши отзиви чувам в последните няколко години за тая марка, незнам точно на какво се дължи. Затова и ги провават почти за без париИначе фаца си имат - спор няма ама....
Range Rover Vogue 4.4
Rexton 270 cdi
Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.
Comment
-
Кики , аз така или иначе съм набил не малко в френската кошница
А иначе на парите винаги мога да има намеря място ... особено както строя в моментаЩе забия 2 по скъпи бягащи пътеки и няма Крайслер
Напоследък карам колите не по работа , а само за удоволствие . От 3 дни карам Алфата , че Пежото е блъснато леко и го лекуват ... и не ми се слиза от нея
Трябва да покарам такъв Крайслер да видя дали ми допада ...145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
Comment