Известие

Collapse
No announcement yet.

Мнениe за Крайслер 300 C

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Един глас от мен за Крайслера. 300ц е много маниашки и ми харесва ,както отвън така и отвътре. Всичко си му е на мястото. Щом си го харесал мятай се в един такъв.
    sigpic Alfasud/156 1.8ex
    156 2.4 JTD/156 2.5 Q-system/Uno 1.3Turbo i.e-again/Yamaha R6

Comment

Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
      огромен седан с предно, чуднооо. Човека иска "танк", нещо масивно.Темата е със заглавие за Крайслера,не за Алфа..Пак се започна с конските капаци
      Намесиха Тезис... защо да не намесим и 166

Инак съветите относно конкретната кола мисля отдавна се изчерпаха... и се почна с импровизациите.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

@tokata_pz_flex Тука във Варна има да се продава един Dodge Magnum комби тъмно зелен на 20" джанти ... ако искаш да поразпитам какво и колко ?

С300 съм карал но с бензиновия мотор . От вътре си е въпрос на вкус но на мене си ми харесва и ми пасва идеално като разположение . Пластмасите на всички коли са си евтиния вече така ,че не мисля да ги обсъждам .

П.С. На тази кола и стоят уникално добре огромни джанти .
        Last edited by Sunny; d.m.y г., 18:17.
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
          @tokata_pz_flex Тука във Варна има да се продава един Dodge Magnum комби тъмно зелен на 20" джанти ... ако искаш да поразпитам какво и колко ?

С300 съм карал но с бензиновия мотор . От вътре си е въпрос на вкус но на мене си ми харесва и ми пасва идеално като разположение . Пластмасите на всички коли са си евтиния вече така ,че не мисля да ги обсъждам .

П.С. На тази кола и стоят уникално добре огромни джанти .
          Благодаря ти , но недей . Аз съм си пред дилема още А и комбито ми харесва , но не е за мен . Както казах , трудно ми е да мина от кабрио към лимузина
          А иначе мисля , че темата за 300 Ц се изчерпа на 2-ра страница . Няма нищо лошо в импровизацията
          Одеве хвърлих и око на 730 Д 2004-та година , пак е на тези пари .
          На 300 Ц 20 цолова джанта му седи като 15-ка на Алфа 145 - супер нормално Много е грамадна тази количка
          145 1.6 ТС '97 ех.
          145 1.9 JTD '00
          307 CC 2.0 '04

Comment

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
            Благодаря ти , но недей . Аз съм си пред дилема още А и комбито ми харесва , но не е за мен . Както казах , трудно ми е да мина от кабрио към лимузина
            А иначе мисля , че темата за 300 Ц се изчерпа на 2-ра страница . Няма нищо лошо в импровизацията
            Одеве хвърлих и око на 730 Д 2004-та година , пак е на тези пари .
            На 300 Ц 20 цолова джанта му седи като 15-ка на Алфа 145 - супер нормално Много е грамадна тази количка
            Колега, моислил ли си за лексус от този клас? Чувал съм страшно добри отзиви за тях ,както и за смешни цени при обслужване.
            Не погледнах до колко пари си търсиш кола, имах предвид нещо от тоя род: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...630&f1=details
            Last edited by pininfarina; d.m.y г., 20:19.
            sigpic
            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Намесиха Тезис... защо да не намесим и 166

Инак съветите относно конкретната кола мисля отдавна се изчерпаха... и се почна с импровизациите.
              Колега, не искам да се обиждаш, но да сравняваш Тезиса с 166 е неуместно. Освен двигателите нямат нищо общо. Тезиса си е точно от класа на големите лимузини, които човека търси.

п.с. Крайслера много ме радва.
              Last edited by nicks1; d.m.y г., 20:52.
              Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                Колега, моислил ли си за лексус от този клас? Чувал съм страшно добри отзиви за тях ,както и за смешни цени при обслужване.
                Не погледнах до колко пари си търсиш кола, имах предвид нещо от тоя род: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...630&f1=details
                Много скъп ми идва ... иначе е супер
                145 1.6 ТС '97 ех.
                145 1.9 JTD '00
                307 CC 2.0 '04

Comment

Ягуар S type след фейслифта също не е лош вариант. 2.7 дизел.
                  Lexus IS200

Comment

Токич, a защо толкова държиш да оставиш 25'000лв. на улицата?!
                    Толкова ли няма какво да ги правиш?
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                      Токич, a защо толкова държиш да оставиш 25'000лв. на улицата?!
                      Толкова ли няма какво да ги правиш?
                      Защото се живее един път Може да си е оправил живота и сега да му остане само да сменя колите
                      Тези 25к са си негови и ше си праи каквото иска с тях
                      Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Аз не му давам наклон - само питам
                        sigpic

Comment

На този Крайслер хубавото му е че е с 6-така от Мерцедес Мотора е пъргав и икономичен като за 3000куб. кюмур Гледам че Крайслера е бая тежък и е със стария автоматик от Мергела с 5 скорости Гледай като му слагаш чЕп скоростите да не станат на солети
                          Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
                            Ягуар S type след фейслифта също не е лош вариант. 2.7 дизел.
                            Видиш ли Ягуар в движрние, значи се е опътил към някой автосервиз - така знам аз
                            Много лоши отзиви чувам в последните няколко години за тая марка, незнам точно на какво се дължи. Затова и ги провават почти за без пари Иначе фаца си имат - спор няма ама....
                            sigpic
                            Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
                            Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                              Видиш ли Ягуар в движрние, значи се е опътил към някой автосервиз - така знам аз
                              Много лоши отзиви чувам в последните няколко години за тая марка, незнам точно на какво се дължи. Затова и ги провават почти за без пари Иначе фаца си имат - спор няма ама....
                              Ако ще е Джаги требе да е 10тина годишно и бензиново.Отзивите се дължат на това, че е форд..Форд могат да правят само бусове, колите не им се отдават.
                              Range Rover Vogue 4.4
                              Rexton 270 cdi
                              Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                              Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

Кики , аз така или иначе съм набил не малко в френската кошница
                                А иначе на парите винаги мога да има намеря място ... особено както строя в момента Ще забия 2 по скъпи бягащи пътеки и няма Крайслер
                                Напоследък карам колите не по работа , а само за удоволствие . От 3 дни карам Алфата , че Пежото е блъснато леко и го лекуват ... и не ми се слиза от нея
                                Трябва да покарам такъв Крайслер да видя дали ми допада ...
                                145 1.6 ТС '97 ех.
                                145 1.9 JTD '00
                                307 CC 2.0 '04

Comment

Working...
                                X