Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщение
    " СОФИЯ 2 - в 13:00 часа на паркинга на кино "Арена Запад". " Защо толко рано да се събираме след като официалния час е 13:00
    Защото в същото време....
    Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
    Хммм, току що отворих официалната страница на протеста и там също има припокриване на часовете. Ето както пише:

СОФИЯ - 13 март 2011 г среща на Бензиностанция OMV на бул. Г.М.Димитров - кръстовището с бул.Кл. Охридски в 13:00 ч
    ........
    Няма как да сме на двете места по едно и също време
    The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
      Защото в същото време....

Няма как да сме на двете места по едно и също време
      еми по - голямата част от хората от форума който ще присъстват, май ще са на Арената
      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

еми по - голямата част от хората от форума който ще присъстват, май ще са на Арената
        Aми няма лошо, да се съберем повечко алфи и да си направим мини шествие.
        Alfa Romeo 166 3.0 V6
        Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Да де, но нали идеята е 13:00 да сме на ОМВ-то на Г.М. Димитров. Ето защо съм казал, че май ще е най-удачно да се съберем към 12:00, да изчакаме до 12:30-40 да се посъберем и да тръгнем, за да стигнем навреме. Ако някой друг има някакво друго предоложение да казва.

Comment

Да де, но нали идеята е 13:00 да сме на ОМВ-то на Г.М. Димитров. Ето защо съм казал, че май ще е най-удачно да се съберем към 12:00, да изчакаме до 12:30-40 да се посъберем и да тръгнем, за да стигнем навреме. Ако някой друг има някакво друго предоложение да казва.
            Аз до Г. М. Димитров няма да ходя. Ще остана в нашия район. Мисля, че и там ще има организирано нещо. Хубаво е по-рано да отидем, към 12:30, за да се съберем на едно място, а не да сме пръснати.
            sigpic
            Subaru Legacy 3.0 H6
            Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
            0888 511 533 - Бонев

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
              Аз до Г. М. Димитров няма да ходя. Ще остана в нашия район. Мисля, че и там ще има организирано нещо. Хубаво е по-рано да отидем, към 12:30, за да се съберем на едно място, а не да сме пръснати.
              Май подразбрах, че ще има нещо на Лукойла на Константин Величков, но не е официално и съответно не е потвърдено. Таааа, викам да отидем към 12:20-30 в такъв случай и всеки ще поеме на където иска

Comment

• за протеста

Аз на 13ти Март също ще съм на протест срещу цените, от 12.00 на Ал.Невски. Протестът там е политически, и въпреки че е грандиозен не е уместно да го рекламирам във форума, затова само ще кажа че организацията за протести в него ден в София явно е сериозна. Успех на всички и дано да ни чуят.
                Alfa 156 2.0 - ех,
                Lancia Z 2.0i 147hp - ex,
                Lancia Y 1.4LX 80hp -ex
                Още италианки би било мазохизъм и горене пари на клада.

Comment

еми не колега протеста ще се състой от две групи едната ще е на омв-то другата на Арената и тази от Арената ще се пренесе на Лукойла на К.Величков
                  Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Значи сборните пунктове са 2. Но от там вече в зависимост от това колко коли са се събрали, се разпределят по бензиностанциите в София
                    Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Аз не че нещо ама имам следното питане.
                      Защо аджеба не са протестите поне на бензиностанция на Лукоил?? А най добре на жълтите или пред сградата на Лукойла на Тодор Александров.
                      Защо се избира една бензиностанция от (общо 100примерно) и то ОМВ??Която сама по себе си с нищо не е виновна?? боли ги шпека другите бензинджии най вече Лукоила от некъв протест дето не ги засяга - а се ебават една или две бензиностанции...
                      Мисълта ми е следната или да се прави нещо като хората или да не се излагаме за пореден път та да лъснеме как един протест не може да направиме както трябва.....

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                        Аз не че нещо ама имам следното питане.
                        Защо аджеба не са протестите поне на бензиностанция на Лукоил?? А най добре на жълтите или пред сградата на Лукойла на Тодор Александров.
                        Защо се избира една бензиностанция от (общо 100примерно) и то ОМВ??Която сама по себе си с нищо не е виновна?? боли ги шпека другите бензинджии най вече Лукоила от некъв протест дето не ги засяга - а се ебават една или две бензиностанции...
                        Мисълта ми е следната или да се прави нещо като хората или да не се излагаме за пореден път та да лъснеме как един протест не може да направиме както трябва.....
                        Вярно е, че е по добре протестите да са само пред бензиностанции на Лукойл. А още по-добре да са пред офиса на Т. Александров.
                        Може да отидем в колона с отворени капачки на резервоарите пред тях примерно.
                        sigpic
                        Subaru Legacy 3.0 H6
                        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                        0888 511 533 - Бонев

Comment

• Само да кажа - не видях публикувана информацията за Шуменския протест... Затова ето : http://www.facebook.com/event.php?ei...694423&index=1 . Очаквам достойно участие и от шуменските алфички!

Comment

• Aз мисля направо на Г.М Димитров да се приземя, понеже ми е по близо.
                            А тва с отворените капачки ме радва!

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
                              А тва с отворените капачки ме радва!
                              и мен и мисла до мястото на протеста и от там накъдето и да върви да ми седи отворена

Comment

• Re

Бонев , сори брат , ама и аз съм мнооо против тия цифри на горивото и не разбрах дали ще се събираме на Арена или ще е самосиндикално ??

---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Подкрепям идеята на Бонев с 2 ръце , само не разбрах на Арена ли ще се събираме , или ........
                                Alfa Romeo 156 1.8 TS

Comment

Working...
                                X