Известие

Collapse
No announcement yet.

Протест срещу цените на горивата!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз и още няколко момчета сме на ОМВто на Г.Димитров !
    Неделя 13 часа !
    155 96' 1.6 16v 1++hp???
    Mazda 626 84'
    Събуждам се ,a гледам спя?!sigpic
    ex' 145 97' 16V TS

Comment

• Първоначално публикувано от PIF Покажи съобщение
      Бонев , сори брат , ама и аз съм мнооо против тия цифри на горивото и не разбрах дали ще се събираме на Арена или ще е самосиндикално ??

---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Подкрепям идеята на Бонев с 2 ръце , само не разбрах на Арена ли ще се събираме , или ........
      На Арена ще е, от там минаваме, зареждаме за дребни суми и отиваме в колона до централният офис на Лукойл
      Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщение
        На Арена ще е, от там минаваме, зареждаме за дребни суми и отиваме в колона до централният офис на Лукойл
        Принципно съм съгласен, ама какво ще блокираме там? на тях не им дерме, че ще има 10 или 20 паркирани коли пред сградата щом не им пречим. Идеята е по някакъв начин да да напомним, че сме там. Да не говорим, че това е самосиндикално хрумване и като нищо ще дотърчи полиция да ни разгони. Все пак там паркоместа няма и ще трябва да спрем на булеварда. Ако ще ходим до централната сграда дайте поне да измислим какво точно ще правим там.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от AntiLuuP Покажи съобщение
          ..
          А тва с отворените капачки ме радва!
          Да бе да си разсипя бензина - ГТВ-то ми сега е пълно до горе, май трябва събота да го настъпя един два пъти и да направя бензиновъртеж в резервоара та да мога да направя този номер с отворената капачка
          2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
          CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

• Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
            Вярно е, че е по добре протестите да са само пред бензиностанции на Лукойл. А още по-добре да са пред офиса на Т. Александров.
            Може да отидем в колона с отворени капачки на резервоарите пред тях примерно.
            Това с отворените капачки беше един от символите на предишния протест-шествие, който имаше в центъра на София, организиран главно от БМВ форума... и не е лоша идея, да.
            Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Чак капачката да се маха, стига да се отвори капачето за зареждане, само няма да давате много газ че ще се затвори от въздушната струя.
              145 1.7 16V Boxer

Comment

• Е то за капачето иде реч. Не за махане на самата капачка.
                Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Ако аз съм управител на въпросната бензиностанция, която е нарочена, щях да я затворя за ... нещо си, и да не работя по това време.
                  Помислете за резервни варианти, да не ви направят кур-капан. На опашка пред неработища бензиностанция и полицаите ща се включат
                  На Гиги въпросите също са резонни, ама май вече е късно за промени в организацията.
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Първоначално публикувано от PIF Покажи съобщение
                    Бонев , сори брат , ама и аз съм мнооо против тия цифри на горивото и не разбрах дали ще се събираме на Арена или ще е самосиндикално ??

---------- Post added at 00:41 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Подкрепям идеята на Бонев с 2 ръце , само не разбрах на Арена ли ще се събираме , или ........
                    На Арена. Аз ще съм там в 12:30 ч. Дано само не затворят паркинга на Арената...

---------- Post added at 19:56 ---------- Previous post was at 19:55 ----------

Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
                    Чак капачката да се маха, стига да се отвори капачето за зареждане, само няма да давате много газ че ще се затвори от въздушната струя.
                    За капака ставаше въпрос колега.
                    sigpic
                    Subaru Legacy 3.0 H6
                    Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                    0888 511 533 - Бонев

Comment

• Жалко че не съм в БГ. иначе идвах
                      0888515205

Comment

• Аз ще съм на Г.М. Димитров
                        Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                        Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                        BMW 328i

Comment

• Днес сутринта Дизела с 4 стотинки на долу и трима министри ще обсъждат какво може да се направи да се намали цената на горивото......явно нещо са се пострестнали май,а?

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Първоначално публикувано от guvech Покажи съобщение
                            Днес сутринта Дизела с 4 стотинки на долу и трима министри ще обсъждат какво може да се направи да се намали цената на горивото......явно нещо са се пострестнали май,а?
                            Или се правят на добри за да осуетят протеста?
                            Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
                            Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
                            BMW 328i

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                              Ако аз съм управител на въпросната бензиностанция, която е нарочена, щях да я затворя за ... нещо си, и да не работя по това време.
                              Помислете за резервни варианти, да не ви направят кур-капан. На опашка пред неработища бензиностанция и полицаите ща се включат
                              На Гиги въпросите също са резонни, ама май вече е късно за промени в организацията.
                              Ами четирите най-големи компании са заявили че ще обслужват всичките си клиенти независимо за колко зареждат и какво неудобство ще причинят на служителите си.......

Alfa Romeo 164 TD 2.5 super '98

Comment

• Koлеги тази неделя 13:30 ще има Протест ... на паркинга на АРЕНА ЗАПАД (в софия) или аз поне знам само за този ....... които желае да заповяда ....... но съм на мнение че докато си мълчим ...ще си правят с нас каквото поискат ........
                                sigpicAlfa Romeo 146 JTD "2001

Comment

Working...
                                X