Много "готина" тема! За всеки детаил по автомобила си има допуски. В днешната деиствителност не винаги е по добре да си вземеш нова част. Никога не знаеш кое "менте" от какъв кашкавал е произведено. Цената не е определяща, зависи от ителекта на тоя който ти продава. За сега съм подменял само с нови части но.... тържествено обещавам че вече няма да е така. Само да се постопли времено и ще изкопая старият си носач(преден ляв) и ще отида да го "напълнят" и да му сменя втулките. После с чиста съвест ще го монтирам на мястото на "новият" дето изкара 2 месеца.
Апропо - по вечето катастрофи са причинени от хора които карат "сигурни" автомобили. Само дето друго не им е осигурено.
И за цялата ситуация не е виновна държавата(аз и .... Вие сме държавата) щото такава просто няма.
Нова винетка = нови сто дупки по маршрута ми. Старите разбира се си стоят - за тях плащах миналата година
Апропо - по вечето катастрофи са причинени от хора които карат "сигурни" автомобили. Само дето друго не им е осигурено.
И за цялата ситуация не е виновна държавата(аз и .... Вие сме държавата) щото такава просто няма.
Нова винетка = нови сто дупки по маршрута ми. Старите разбира се си стоят - за тях плащах миналата година

Comment