Известие

Collapse
No announcement yet.

а бб е индианец ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
    Нещо не ми се връзва... Защо точно заради Орешарски да са спрели фондовете? Спряха ги, защото не се ползваха по предназначение, казано на официален език, а на разговорен - крадеше се яко.
    Вълчев пък беше единственият министър, който започна реална образователна реформа.
    Та не всичко е черно.
    Защото е в неговия ресор е съответана дирекция, а министъра не чул..
    ето ти извадка

Считано от 8 август 2006 г. Изпълнителна агенция “Пътища” (ИАП) се преобразува във Фонд “Републиканска пътна инфраструктура” (ФРПИ) към министъра на финансите, считано от 12 август 2006 г. Фонд РПИ е универсален правоприемник на ИАП.

Считано от 8 август 2008 г. Национална агенция "Пътна инфраструктура" е универсален правоприемник на Фонд "Републиканска пътна инфраструктура" (Обн. ДВ. бр.69 от 5 Август 2008 г.). На 9 август 2008 г. е назначен нов изпълнителен директор - Инж. Димитър Иванов. На 24 август 2008г. е избран Надзорен съвет на НАПИ. На 9 септември 2008 г. влиза в сила нов Правилник за структурата, дейността и организацията на работа на Национална агенция "Пътна инфраструктура" и на нейната администрация (Приет с ПМС № 219 от 05.09.2008 г. , Обн. ДВ. бр.79 от 9 септември 2008 г.)"

извадката е от официалния сайт
    http://www.nrif.bg/pagebg.php?P=1&SP=16
    Както казва Пинки, виж за Божков какво е мнението, защото правеше нещо, а този който нищо не прави има добър имдидж, тоест никой не го закача
    Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
    Според мен, заради това и Александър Божков остава мразен до днес, защото реално работеше и реформираше. Вярвам, ще направиш връзката.
    Божков още в началото казваше, че ще го намразят заради това, прав излезе
    Last edited by fred; d.m.y г., 23:07.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Според мен, заради това и Александър Божков остава мразен до днес, защото реално работеше и реформираше. Вярвам, ще направиш връзката.
      И защото реално работеше и реформираше, проведе най крадливата приватизация от целият бивш източен блок. Да, сетих се и за гениалните му реформи в селското стопанство. Всъщност това не са негови идеи просто е изпълнявал "план програма" финансиран и до сега от разни гнусни центрове презокеански за"икономическо развитие разбираш ли" и си замина заедно с групата министри Бакърджиев и Бонев. Само като се сетя и за Х. Бисеров и онзи хубавец Цонев и кой точно ги вкара в политиката и ми се драйфа. Ще ли да го намразят разбираш ли...........ха ха ха.
      Голяма агитка "Костовистка" сте си заформили тук, определено ми е забавно.
      Щом успях да открия и ФЕН на Ал. Божков, вече ще спя по спокойно хахахахахахахах.
      Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 08:50.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Оо, Куши е голяма хиена, не го подценявай никога. Твърде харизматичен, за да не му обърнеш внимание. Да не забравяме и, че най-много законопроекти в предния парламент имаше именно от най-малката парламентарна група там - Новото време. Точно и в този парламент НДСВ и БСП гласуваха против закон за референдумите. Мисълта ми е, нека дон балон да се надува, но някой трябва и малко работа да посвърши, ей така, между другото.
        Достатъчно ми е да си спомня простотията с "еднократната доза" и не искам и да го виждам тоз Убавец.
        Бил харизматичен, със стограмка в джоба.
        Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 08:52.
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
          И защото реално работеше и реформираше, проведе най крадливата приватизация от целият бивш източен блок. Да, сетих се и за гениалните му реформи в селското стопанство. Всъщност това не са негови идеи просто е изпълнявал "план програма" финансиран и до сега от разни гнусни центрове презокеански за"икономическо развитие разбираш ли" и си замина заедно с групата министри Бакърджиев и Бонев. Само като се сетя и за Х. Бисеров и онзи хубавец Цонев и кой точно ги вкара в политиката и ми се драйфа. Ще ли да го намразят разбираш ли...........ха ха ха.
          Така е ЦРУ винаги е мислило как да загроби развитото ни селско стопанство, в което работиха баби, виетнамци и студенти.В 1989 съм виждал такива ТКЗС то и прочее, че се чудих дали това е от времето на Асеневци...
          Ако Божков беше крадлив, сега щеше да има орден от президента и да е в ДПС примерно или да има колекция като Васил Божков...
          А БИсеров и Цонев, като виждаш къде са, сам можеш да си отговориш колко са стрували, в крайна сметка никой не е Ванга та да знае тоя боклук ли или не
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
            Така е ЦРУ винаги е мислило как да загроби развитото ни селско стопанство, в което работиха баби, виетнамци и студенти.В 1989 съм виждал такива ТКЗС то и прочее, че се чудих дали това е от времето на Асеневци...
            Ако Божков беше крадлив, сега щеше да има орден от президента и да е в ДПС примерно или да има колекция като Васил Божков...
            А БИсеров и Цонев, като виждаш къде са, сам можеш да си отговориш колко са стрували, в крайна сметка никой не е Ванга та да знае тоя боклук ли или не
            Еми като си толкова запознат, защо сега се тръгва към комасация и коопериране? Защо в Чехия и Унгария запазиха "онази структура" отчасти в селското стопанство.
            Никъде не съм казал ЦРУ. Не ми слагай думички в устата.
            Костов заедно с Божков нанесоха най- тежкият удар върху българската икономика. Техните РМД-та унищожиха 70 % от предприятията, и то става дума за действащи, работещи предприятия. Знам, че сега умници разни ще скочат и ще кажат: те са били губещи, неконкурентно способни и т.н. Да, ама не. както казва П. Бочаров. За земеделието по времето на соца не говори, защото България е достигала добиви от пшеница на декар, и то със селекция на база изкуствен отбор, а не генномодифицираните американски боклуци, добиви от декар непостижими и досега от "развитите западни демокрации", за животновъдството не ми се отваря тема, защото там сме били още по силни, а в горското стопанство и досега се "дзверят" как е възможно 15 % от теиротрията на страната ни да е с автохтонни (естествени гори). Сигурно защото злия тоталитарен режим не е пазил природата. Това всичко го казвам, за да се разбере, че "онова време" не е загубено за България.
            Всичко беше съсипано УМИШЛЕНО от хора като Божков. Ясни са ми като бял ден. Да се продават предприятия все едно продаваш кебапчета е престъпление. И най шибаното е, че ги продаваха на "никой". Това беше схемата с РМДтата. Продаваха ги на някакви международни шмекери. Нека се сетим кой доведе Гад Зееви и Чорни. Не ме карайте да зарина форума със сух фактически материал, който съм убеден, че няма и да бъде прочетен.
            К.М.

Comment

suscrofa не говори за ТКЗС и АПК щото май не си наясно много с тази работа .Само като информация нито в Чехия,нито в Унгария, нито в Полша имаше тъкъв вид структура каквато беше нашето ТКЗС.Между впрочем там и социализЪмът беше друг модел .Винаги имаше форми на частна собственост,а Поляците даже нямаха ТКЗС Както е видно ние сме по назад от всички тези държави .Нашия модел беше най Близо до Съветските колхози .
              sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
                suscrofa не говори за ТКЗС и АПК щото май не си наясно много с тази работа .Само като информация нито в Чехия,нито в Унгария, нито в Полша имаше тъкъв вид структура каквато беше нашето ТКЗС.Между впрочем там и социализЪмът беше друг модел .Винаги имаше форми на частна собственост,а Поляците даже нямаха ТКЗС Както е видно ние сме по назад от всички тези държави .Нашия модел беше най Близо до Съветските колхози .
                Мога да говоря колкото си поискам. Или не мога?
                Нещата са ми ясни, но трябва да четеш внимателно "отчасти запазен" това използвах.
                Кажи ми колега в кой сектор реформата в България беше успешна.
                Винаги ще задавам въпроса: ЗАЩО ЧЕШКА ДЪРЖАВНА ЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ ПРИВАТИЗИРА НАШИТЕ ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА, НЯКОЛКО ТЕЦ И ВЕЦ.
                В този въпрос се съдържа всичко.
                К.М.

Comment

Предполагам suscrofa е имал предвид по-скоро не запазване на ТКЗС и АПК като такива, а запазване на уедрените площи с цел по-лесна, механизирана обработка.
                  А за думите му относно приватизацията на електроразпределителните дружества го подкрепям напълно!
                  Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Мога да говоря колкото си поискам. Или не мога?
                    Нещата са ми ясни, но трябва да четеш внимателно "отчасти запазен" това използвах.
                    Кажи ми колега в кой сектор реформата в България беше успешна.
                    Винаги ще задавам въпроса: ЗАЩО ЧЕШКА ДЪРЖАВНА ЕНЕРГИЙНА КОМПАНИЯ ПРИВАТИЗИРА НАШИТЕ ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛИТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА, НЯКОЛКО ТЕЦ И ВЕЦ.
                    В този въпрос се съдържа всичко.

Разбира се че можеш да говориш колкото си искаш.Не ти оспорвам това право, а не съм съгласен с изказването или поне с начина по който е поднесено информацията Относно "отчасти запазен" точно тук е въпроса- там(гореизброените държави ) нещата бяха само отчасти подобни на нашите и от това идва и разликата в момента в този сектор на икономиката(аграрния) .
                    Last edited by dimo; d.m.y г., 13:36.
                    sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Разбира се че можеш да говориш колкото си искаш.Не ти оспорвам това право, а не съм съгласен с изказването или поне с начина по който е поднесено информацията Относно "отчасти запазен" точно тук е въпроса- там(гореизброените държави ) нещата бяха само отчасти подобни на нашите и от това идва и разликата в момента в този сектор на икономиката.
                      Във всички сектори ли това е причината, защото в България във всички сектори прехода се омаза.
                      К.М.

Comment

Във всички сектори ли това е причината, защото в България във всички сектори прехода се омаза.
                        Точно яко се омаза но предишнто състояние вече беше изчерпано от към възможности .Както казваше бай Тошо "социализЪмът се оказа едно недоносче другари"
                        sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Първоначално публикувано от Max Покажи съобщение
                          Предполагам suscrofa е имал предвид по-скоро не запазване на ТКЗС и АПК като такива, а запазване на уедрените площи с цел по-лесна, механизирана обработка.
                          А за думите му относно приватизацията на електроразпределителните дружества го подкрепям напълно!
                          Лошото е че мераклиите да обработват дори раздробените площи ставт все по-малко ,а правителството на тройната коалиция прави оцеляването им все по сложно в това число не включвам обръчите на Доган.
                          sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Аз връзката я правя. Но ти можеш ли да ми посочиш едно предприятие, което реално е заработило по време на Божков? Или пък една успешна приватизационна сделка? Защото такива, които са спрели, мога да ти посоча доста.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Еми като си толкова запознат, защо сега се тръгва към комасация и коопериране? Защо в Чехия и Унгария запазиха "онази структура" отчасти в селското стопанство.
                              Никъде не съм казал ЦРУ. Не ми слагай думички в устата.
                              Костов заедно с Божков нанесоха най- тежкият удар върху българската икономика. Техните РМД-та унищожиха 70 % от предприятията, и то става дума за действащи, работещи предприятия. Знам, че сега умници разни ще скочат и ще кажат: те са били губещи, неконкурентно способни и т.н. Да, ама не. както казва П. Бочаров. За земеделието по времето на соца не говори, защото България е достигала добиви от пшеница на декар, и то със селекция на база изкуствен отбор, а не генномодифицираните американски боклуци, добиви от декар непостижими и досега от "развитите западни демокрации", за животновъдството не ми се отваря тема, защото там сме били още по силни, а в горското стопанство и досега се "дзверят" как е възможно 15 % от теиротрията на страната ни да е с автохтонни (естествени гори). Сигурно защото злия тоталитарен режим не е пазил природата. Това всичко го казвам, за да се разбере, че "онова време" не е загубено за България.
                              Всичко беше съсипано УМИШЛЕНО от хора като Божков. Ясни са ми като бял ден. Да се продават предприятия все едно продаваш кебапчета е престъпление. И най шибаното е, че ги продаваха на "никой". Това беше схемата с РМДтата. Продаваха ги на някакви международни шмекери. Нека се сетим кой доведе Гад Зееви и Чорни. Не ме карайте да зарина форума със сух фактически материал, който съм убеден, че няма и да бъде прочетен.
                              Ми БГА БАлкан имаше около 200 милиона долара дълг, това че Зееви доокрахода остатъка нищо не значи, сухия ти матерял, от цитирания е мокрия на аген Бор, който издава вестник............., зарини го, ама с това няма да станеш със стнадрта на средния американец или европеец, който никога не е живял под комунистически ботуш(
                              Комунизма върна България поне век назад, това което се постигна до 1939, бе унищожено за 10-15 години, а морала на българина се срина в следващите 40 и резулатаа е налице....Даже след националните катастрофи не сме били така зле както след 50 години Съве(тско управление
                              Комасация и уедряване ДА, на базата на ЧАСТНАТА СОБСТВИНОСТ, защото когато собствеността е разммита, тя е ничия /за справка ситуацията в цели соц лагер/стига с тия колхозни простотии
                              Колкото за великите ни добиви, драги ми колега, преди 1944 сме били житницата на Европа когато България, Украйна и Румъния., българските градинари са били извстни в цяла ЕВропа, за разлика от сега, когато сме известни с протосиите си
                              За икономиката, нашата иконоика до 1989 не ставаше за нищо с малки изключения, резултати са налице.Та си бе унищожена и когато рухна СИВ, рухна и мита за българското чудо.
                              Митове и легенди, ако не взимахме без пари руски нефт на безценица и го реекспортирахме, барабар с приходите от продажба на оръжия, наркотици и т.н, си бяхме живи умрели, както и стана.Зарий форума с данни как сме били в първата десятка на ЕВропа по стнадрат през 1939 г., иначе си отогови отъде се появи 12 милиарда външен дълг, като бяхаме такава "економика", пък за вътрешния да не говорим, тоя утайник Кремиковци и до ден днешен си има задължения с всички които има досег, ха ха
                              А иначе у нас генномодифицирани култури няма, ако не броим Мичуриновския период, абе сега разбирам защо ББ ти е везл акъла[
                              Last edited by fred; d.m.y г., 15:58.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                                Аз връзката я правя. Но ти можеш ли да ми посочиш едно предприятие, което реално е заработило по време на Божков? Или пък една успешна приватизационна сделка? Защото такива, които са спрели, мога да ти посоча доста.
                                Мога много, но не съм в тая област-Захарни Заводи Горна Оряховица са приватизирани чрез масовата приватизция и си работят до днес, както отбелязах и по горе, БГ промишлеността беше изостанала, старомодн, неефективна, нерентабилна и тоталлно източена от БКП функциорените, за които вестни Уруд не пише че са милионери, иначе защо германците не си направиха завода за Шкода у нас, а Ровър избяга по времето но Виденов,просто както отбелязах и по горе, нашата промишленост по принцип не ставаше за нищо, това е истината, просто се чудя и това дето го продадоха, как нещо потръгна....., тове чудо достоойно за Гинес
                                Last edited by fred; d.m.y г., 15:48.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X