Известие
Collapse
No announcement yet.
а бб е индианец ...
Collapse
X
-
Айде честито! Които си приличат, се привличатАко ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
-
Боже, прочетох го до половината и ми писна с глупостите им, то бива бива, ама тея сички са такива смотаняци че направо човек да се хване за главата, а много ще ми е интересно да видя едно управление на ББ и Иван Костов, ама тогава обещавам, че определено ще ви се подигравам на сляпата вяра в тях(особено в Костов)!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениеедно е ясно, политиката ни е забавна и става за гледане с пуканки
Comment
-
Първоначално публикувано от pent Покажи съобщението беше ясно ББ не е глупав... но само Костов няма да му стигне, да видим кой ще е 3тия?I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеГовори се за Кошлуков.
Аз искам да е Волен, та шоуто да е пълно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Comment
-
Оо, Куши е голяма хиена, не го подценявай никога. Твърде харизматичен, за да не му обърнеш внимание. Да не забравяме и, че най-много законопроекти в предния парламент имаше именно от най-малката парламентарна група там - Новото време. Точно и в този парламент НДСВ и БСП гласуваха против закон за референдумите. Мисълта ми е, нека дон балон да се надува, но някой трябва и малко работа да посвърши, ей така, между другото.I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеОо, Куши е голяма хиена, не го подценявай никога. Твърде харизматичен, за да не му обърнеш внимание. Да не забравяме и, че най-много законопроекти в предния парламент имаше именно от най-малката парламентарна група там - Новото време. Точно и в този парламент НДСВ и БСП гласуваха против закон за референдумите. Мисълта ми е, нека дон балон да се надува, но някой трябва и малко работа да посвърши, ей така, между другото.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеМи заради едното попадение спряха 220 милиона по предприсъединителните фондове, а другото е нещо, като нищо, пази боже от такива "попадения"....................
Вълчев пък беше единственият министър, който започна реална образователна реформа.
Та не всичко е черно.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
Comment
-
Според мен, заради това и Александър Божков остава мразен до днес, защото реално работеше и реформираше. Вярвам, ще направиш връзката.
Божков още в началото казваше, че ще го намразят заради това, прав излезеI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
Comment