Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-оптимистичният реален вариант е ГЕРБ с 46% и Синята коалиция с 5-6 %. Всичко останало вкарва ДПС във властта.
    Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
    AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
    Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• честито герб.

Comment

• Колко е заблуден българския народ.... гласува за герб...
        Alfa Romeo 145 1.9 JTD
        http://bendidas.hit.bg/

Comment

• Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщение
          Колко е заблуден българския народ.... гласува за герб...
          Дай малко разшифроване.
          Last edited by търтей; d.m.y г., 22:42.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
            Най-оптимистичният реален вариант е ГЕРБ с 46% и Синята коалиция с 5-6 %. Всичко останало вкарва ДПС във властта.
            Математиката се прави след изборите. Преди това се ходи на врачка

Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
            Дай малко разшифроване.
            Ми ела в София и ще разбереш. Аз си мисля, че по мръсен град НЯМА. А за другите абсурди просто не искам да мисля.
            Само сметни 5000 изяви в медийте за една година, то просто да се чуди човек кога работи.
            "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
            Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
            Opel Astra J GTC

Comment

• Абе вярно - кой гласува за Герб.Не може никой да не е гласувал за тях и да не пише тук.Просто още не мога да намеря да питам някой причините, поради които смята, че Борисов заслужава вота му.
              мене ме нема, в целата схема........

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                Абе вярно - кой гласува за Герб.Не може никой да не е гласувал за тях и да не пише тук.Просто още не мога да намеря да питам някой причините, поради които смята, че Борисов заслужава вота му.
                Аз гласувах за него,не щот имам някакви впечатления а защото искам промяна и се надявам да е положителна.

Comment

• Жалко, че не си от София, да видиш, какво те чака....
                  sigpic

Comment

• А при СтаниГей по-хубаво ли ни чака?
                    Явно хората преценяват, че ГЕРБ са по-малкото зло в случая.
                    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Не съм сигурен, че ГЕБР е най-малкото зло.... може би Костов
                      sigpic

Comment

• България иска здрава ръка за управление,може и мутра но да ги е страх от него.Всички знаем че в държавата има пари и ще се наливат още,но не отиват по предназначение на народа.Ккто бях споменал преди,и Берлускони го свързват с мафията ама не можем да се мерим с Италия.

Comment

• Kолкото и да не ми се иска, ще кажа, че лично аз виждам напредък в софийските дела. Вярно, оака се каубойко с боклук и разни други работи, но инфраструктурата около мен се подобрява. То сигурно е според къде живееш, но аз не съм недоволен, по-скоро съм неутрален към положителен за свършеното.
                          Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                          Mazda 6 2.3 2005
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
                            Kолкото и да не ми се иска, ще кажа, че лично аз виждам напредък в софийските дела. Вярно, оака се каубойко с боклук и разни други работи, но инфраструктурата около мен се подобрява. То сигурно е според къде живееш, но аз не съм недоволен, по-скоро съм неутрален към положителен за свърешеното.
                            За Софийския боклук всички знаем че става въпрос за връжда м/уБойко и Серго.Ако те бяха от 1на и съща управляваща партия нямаше да е така.

Comment

• За никаква врАжда не става въпрос....

Първоначално публикувано от galinves71
                              ....
                              Кой точно го е страх от Бойко и как го реши това?
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                                За никаква врАжда не става въпрос....

Кой точно го е страх от Бойко и как го реши това?
                                Казах че просто е конкуренция и стемеж за опетняване репутацията на Бойко.Ако кметът беше от БСП нямаше да се стига до това.http://e-vestnik.bg/3077

Comment

Working...
                                X