Най-оптимистичният реален вариант е ГЕРБ с 46% и Синята коалиция с 5-6 %. Всичко останало вкарва ДПС във властта.
Известие
Collapse
No announcement yet.
БСП с/у ГЕРБ
Collapse
X
-
Колко е заблуден българския народ.... гласува за герб...Alfa Romeo 145 1.9 JTD
http://bendidas.hit.bg/
Comment
-
Първоначално публикувано от pipi Покажи съобщениеКолко е заблуден българския народ.... гласува за герб...Last edited by търтей; d.m.y г., 22:42.
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНай-оптимистичният реален вариант е ГЕРБ с 46% и Синята коалиция с 5-6 %. Всичко останало вкарва ДПС във властта.
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеДай малко разшифроване.
Само сметни 5000 изяви в медийте за една година, то просто да се чуди човек кога работи."BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment
-
Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщениеАбе вярно - кой гласува за Герб.Не може никой да не е гласувал за тях и да не пише тук.Просто още не мога да намеря да питам някой причините, поради които смята, че Борисов заслужава вота му.
Comment
-
Kолкото и да не ми се иска, ще кажа, че лично аз виждам напредък в софийските дела. Вярно, оака се каубойко с боклук и разни други работи, но инфраструктурата около мен се подобрява. То сигурно е според къде живееш, но аз не съм недоволен, по-скоро съм неутрален към положителен за свършеното.Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщениеKолкото и да не ми се иска, ще кажа, че лично аз виждам напредък в софийските дела. Вярно, оака се каубойко с боклук и разни други работи, но инфраструктурата около мен се подобрява. То сигурно е според къде живееш, но аз не съм недоволен, по-скоро съм неутрален към положителен за свърешеното.
Comment
-
Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщениеЗа никаква врАжда не става въпрос....
Кой точно го е страх от Бойко и как го реши това?
Comment
Comment