Известие

Collapse
No announcement yet.

БСП с/у ГЕРБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Репутацията на Бойко е изкуствено създадена чрез масирана рекламна кампания - ако живееш в София ще видиш, че нищо от това по телевизора не е вярно.
    Нека не започваме пак темата за боклука, Бойко си има достатъчно други минуси, че да разискваме пак приятелските му отношения с Румен Гайтански, който УЖ му е голям враг, а си обядват заедно!
    sigpic

Comment

• Най-доброто ще е Бойко + Костов в коалиция....От една страна промяна, от друга опит от предишни мандати...Не е добре нова партия без никакъв управленчески опит да застане на "кормилото" особено в тази ситуация....(световна икон. криза)

Турци и комунисти във властта не трябва да има!
      Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Не съм сигурен, че ГЕБР е най-малкото зло.... може би Костов
        След всичката помия дето се излива и изля по Костов - повечето хора го обвиняват и за измирането на динозаврите, за това и Герб им се чини по-добра алтернатива.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
          Репутацията на Бойко е изкуствено създадена чрез масирана рекламна кампания
          Абсолютно,.....може и да греша, но все си мисля че царя го нагласи всичко това, независимо че уж Бойко му плю отгоре - може би просто така трябваша да изглежда....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Хора извън София.Говоря на вас, защото до колкото знам вие най-много му вярвате на Бойко, според изборите за евро парламент - човека е един от най-лошите избори, които може да се направят в момента.Поне да имаше някакъв представителен вид подя*****.А той си прилича на чиста мутра.Не искам да ви убеждавам в мнението си, но погледнете как си прави PR.Още от както беше главен секретар ходеше на всяко престъпление да се дава по телевизията.А нито един убиец не разкриха.Друго нещо, което ми направи впечталение е , че неговото име се споменава неведнъж в книгата на Георги Стоев за българските мутри.Може просто да си звуча като един параноик, но не мога да дам вота си за толкова съмнителна и противоречива за мен личност.Надявам се хората покрай него от партията му да са по-добри от него самия, че тогава........Абе просто като си го представя като премиер с неговата мутренска физиономия и начин на говорене и.........Това е моето мнение и не ангажирам никого с него.Просто изтъквам някакви неуспорими според мен факти.Иначе и аз самия не знам за кого ще гласувам.Знам само за кого няма.
            Last edited by sen7; d.m.y г., 23:49.
            мене ме нема, в целата схема........

Comment

• В този ред на мисли Силвио Берлускони да не би да не ти прилична на някой от главните действащи лица във филма "Кръстника".....ТОва как изглежда и какви са му маниерите най-малко има значение!

Единствения начин турчолята да не влезат във властта е Бойко да спечели и да си направи коалиция с Костов и в най-лошия случай НДСВ...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

• ъъъ.....Костов и по-добрият избор от НДСВ ?!?! ДПС няма как да не влезнат във властта.Само на теория.Ако толкова ни пукаше дали ще влезнат предполагам, че щяхме да направи нещо относно ония рейсове с туристи от турция, дето ги гледаме всяка година.
                А относно намеренията на ББ - ами спомни си обещанията му като кмет на София.Проблема с боклука още си е същия.Хората даже ядоха и малко бой на суходол, но те и пред НС ядоха така че то явно си ни е хоби.Макар че и за това пред НС май пак стана след решение на кмета за незабавно прекъсване на протестта.Както и да е.Както и да е.Жив и здрав да е.Щом му вярвате или пък ви е симпатичен си го изберете и толкова.Аз повече не смятам да ходя по протести и да ям бой заради хора, който вярват на обещания и в някакви невъзможни работи.Почва да ми става все тая.

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                  Абсолютно,.....може и да греша, но все си мисля че царя го нагласи всичко това, независимо че уж Бойко му плю отгоре - може би просто така трябваша да изглежда....
                  Не знам дали случйно но си уцелил истината
                  ББ винаги е бил резервният играч на Царя , всичко е проектирано така още по време на управлението на НДСВ

мога пари да заложа че следващото управление ще е ГЕРБ+СДС+НДСВ + още някой ако е нужно за да се прескочат 50 %.Бе въобще най-инересното ще е след изборите, Царя е факир на коалициите и начините и условият по създаването им Може и ДПС да пресира НДСВ да не влизат в коалиция с ГЕРБ , тогава ще стане голям цирк ама си мисля че Царя ще изпързаля Доган.Който предложи повече
                  Last edited by SFINKS; d.m.y г., 13:37.

Comment

• Първоначално публикувано от sen7 Покажи съобщение
                    ъъъ.....Костов и по-добрият избор от НДСВ ?!?! ДПС няма как да не влезнат във властта.Само на теория.Ако толкова ни пукаше дали ще влезнат предполагам, че щяхме да направи нещо относно ония рейсове с туристи от турция, дето ги гледаме всяка година.
                    А относно намеренията на ББ - ами спомни си обещанията му като кмет на София.Проблема с боклука още си е същия.Хората даже ядоха и малко бой на суходол, но те и пред НС ядоха така че то явно си ни е хоби.Макар че и за това пред НС май пак стана след решение на кмета за незабавно прекъсване на протестта.Както и да е.Както и да е.Жив и здрав да е.Щом му вярвате или пък ви е симпатичен си го изберете и толкова.Аз повече не смятам да ходя по протести и да ям бой заради хора, който вярват на обещания и в някакви невъзможни работи.Почва да ми става все тая.
                    Човече, не знам за теб, но аз 1000 пъти предпочитам да ни управлява "псевдо мутра" от колкото БАШ ЦИГАНСКИ ТУРЧИН... Е ти как искаш някой да направи нещо за рейсовете с "туристи" от туриця като те турците са си баш на власт и си правят, каквото искат? Единствения начин това да спре веднъж за винаги е да не са в управлението и никой да не се коалира с тях....От всички само ГЕРБ, АТАКА и може би Костов няма да се коалира с тях...останалите са дупедавци

FIAT Coupe 16VT

Comment

Хора извън София.Говоря на вас, защото до колкото знам вие най-много му вярвате на Бойко,

....Това е моето мнение и не ангажирам никого с него.Просто изтъквам някакви неуспорими според мен факти...
                      Чуваме, чуваме, ама не разбрах как точно реши че хората извън София му вярват най-много. Според ЦИК в София (на сайта им открих 3 "района" -23, 24 и 25, не знам това цяла софия ли е), навсякъде ГЕРБ има мнозинство. Виж:
                      http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_23.html

Единствено в София област 26 КБ е с малко пред ГЕРБ:
                      http://rezultati.cikep2009.eu/results/rik_26.html

Така че...
                      А и за неуспоримите факти не те разбрах нещо.
                      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Време е в БГ да се командва от Българи.А и 1но не мога да си обясня,има ли някой от турското население който да е бил третиран по различен от нас начин в която институция да било,и в което и заведени също?Като влезе турчин в кръчма или магазин,да не би да му искат док.за самоличност,и като установят че е такъв да не го обслужват?А в болниците има ли повече от тях на лечение,болни или здрави а?Ей това ме дразни най-много,никой не ги дели а те искат още свобода,е ква да е тя?

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                          Най-доброто ще е Бойко + Костов в коалиция....От една страна промяна, от друга опит от предишни мандати...Не е добре нова партия без никакъв управленчески опит да застане на "кормилото" особено в тази ситуация....(световна икон. криза)

Турци и комунисти във властта не трябва да има!
                          Абсолютно съм съгласен колега!
                          Ясно е, че ББ ще обере вота на недоволните (както стана с НДСВ преди време), но все пак искам да споделя с вас една мъдра мисъл която чух преди няколко дена:
                          "Да влезеш в управлението без никакъв управленчески опит, е все едно, като да тръгнеш на война само с новобранци, които в ръцете си държат само голям гол... ентусиазъм, но за съжаление не знаят как да го използват!"
                          Обречен си! Това историята многократно го е доказвала, дано ББ да не е толкова кух (колкото изглежда) и като бивш полу-военен да знае този основополагащ принцип... иначе тежко ни!
                          И ще цитирам отново един мъдър държавник:
                          "Само глупаците се учат от собствените си грешки, умните се учат от грешките на другите!"
                          Бисмарк
                          Напоследък що така ми се струва, че дори не сме от първите, защото не личи да сме научили нещо!
                          Б'си... к'во сме тогава ний ве?
                          Have A Nice Day
                          o/_______\o
                          (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                          []=о===о=[]

Comment

Абе вярно - кой гласува за Герб.Не може никой да не е гласувал за тях и да не пише тук.Просто още не мога да намеря да питам някой причините, поради които смята, че Борисов заслужава вота му.
                            Аз ще гласувам за ГЕРБ, колега. Ще ти обясня защо - според мен това е единствения начин да има дясно или дясно-центристко правителство. Очевидно е, че ГЕРБ няма да има мнозинство, но ще му трябват гласове, за да е над КБ. Също е очевидно, че да сформира правителство, ГЕРБ трябва да си осигури дясната коалиция(СДС, ДСБ, земеделци,...) и евентуално НДСВ. Но ако гласувам за някой друг, рискувам КБ да има повече гласове от ГЕРБ и оттам старата песен на нов глас.
                            Не, благодаря!!! Ето затова ще гласувам за ГЕРБ.
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Мерси за отговора колега.Но мисля, че хората май вече просто търсят някаква алтернатива на нещата без да забелязват, че и тази алтернатива е еднаааа......Дано доживея да гласувам за някого, за когото да мисля , че наистина си заслужава, а не просто да гласувам с идеята някой друг да не спечели.Че той май се получава, че хората си избират от всички злини по-малката А дано следващите 4 години се краде по-малко.
                              Last edited by sen7; d.m.y г., 13:46.

Comment

...Че той май се получава, че хората си избират от всички злини по-малката А дано следващите 4 години се краде по-малко.
                                Прав си за това, ама засега така, пък натам ще видим
                                145, 1.6 boxer
                                156, 2.4 JTD - ex
                                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Working...
                                X