Известие

Collapse
No announcement yet.

Доган: Аз съм властта

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Защо ли у някого има искуствено поведение и мислене,след като всички знаем точно какво чувстват към....?

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Ти наричаш "ГРИЖА" това, че разпределят много повече бюджетни пари за техните общини, за да гласуват после за тях?! За мен това си е чиста кражба, а не грижа, понеже тия пари се взимат от нас и се харчат за глупости, а не по приоритет! Всъщност разбираемо е, че ДПС го правят, но това, че БСП ГО ДОПУСКА ДОБРОВОЛНО, ЗА ДА БЪДАТ НА ВЛАСТ НА ВСЯКА ЦЕНА - ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО. ТОВА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

ГЛАСУВАЙТЕ ПРОТИВ МАФИЯТА, НЕ ВСИЧКИ СА МАСКАРИ!
      Не точно - щото знаеш ли от колко време техните общини готвят проекти годни за европейско финансиране - на БСП сега се усетиха, ама ще е късно - не, не са разпределили пари - пратиха им експерти и им казаха слушайте какво Ви казват и почвайте да готвите качествени проекти - сега вече парите сами ще отидат там.
      Иначе си прав, за маскарите - ама аз ти казах добри политици няма - те са "лош", "много лош" и "некадърен" - това са възможните категории
      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        Приемането на реалностите е болезнено, но изричането им не значи, че това е очевадна наглост.
        Точно това значи когато е незаконно!
        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
          Точно това значи когато е незаконно!
          Законността е утопия/за съжаление/. Това е само в нашите глави.
          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
          sigpic

Comment

Аз ще ходя да гласувам, ако трябва да се избира ЕДИН човек който да управлява и да носи сам отговорноста си......историята показва че всички големи държави и империи са били най - могъщи и силни, когато са управлявани от 1 човек......така е било и векове с България......не знам кой как тълкува думата Демокрация, но в съвременния свят тя значи че всеки може да прави почти каквото си иска с власта, и да си стои в нея дори и да се е провалил....трябва да съм болен за да гласувам за това....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Аз ще ходя да гласувам, ако трябва да се избира ЕДИН човек който да управлява и да носи сам отговорноста си......историята показва че всички големи държави и империи са били най - могъщи и силни, когато са управлявани от 1 човек......така е било и векове с България......не знам кой как тълкува думата Демокрация, но в съвременния свят тя значи че всеки може да прави почти каквото си иска с власта, и да си стои в нея дори и да се е провалил....трябва да съм болен за да гласувам за това....
              Демокрация е красива дума,жалко е че много хора я използват,за това да правят каквото си искат и говорят каквото им дойде на ум без да се замислят дали това е точно така.

Comment

Аз ще ходя да гласувам, ако трябва да се избира ЕДИН човек който да управлява и да носи сам отговорноста си.
                Имахме 1-2 такива случаи и видяхме, че и така не става.
                sigpic

Comment

Боже колко истини има тука.Хора не изпускайте парата през свирката.Няма вече човек който да не знае тези неща.Колко пъти да ги пощим тия далавери и безпощадното и безбожно експлоатиране на тая държавица.Че то няма завоевател през цялата ни хилядолетна история който да се е отнасял по безмилостно към не я от сегашните политици.Време е вече вместо само да говорим да действаме.

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
                    Боже колко истини има тука.Хора не изпускайте парата през свирката.Няма вече човек който да не знае тези неща.Колко пъти да ги пощим тия далавери и безпощадното и безбожно експлоатиране на тая държавица.Че то няма завоевател през цялата ни хилядолетна история който да се е отнасял по безмилостно към не я от сегашните политици.Време е вече вместо само да говорим да действаме.
                    Как, ще действаме бе, Балев - капанът е заложен.
                    sigpic

Comment

А, не си ли противоречиш?! Естествено, че когато обществото, (в случая ТИ) не се интересува(ш) от това кой и как управлява и не гласува на избори, то мафията ще си седи на власт и ще си управлява, ще си краде и ще стават все по-нагли. За какво му е на един честен политик да се бори с тая мафия и да си рискува дори живота, след като вие незаинтересуваните ще кажете пак "абе, всички са масакри, дреме ми кура". Е, затова няма смисъл честните хора да се занимават с политика.
                      Много е лесно да седиш на компа и да плюеш тоя и оня, а ТИ какво правиш?! Я, кажи какво направи реално затова да се махнат дърветата покрай пътищата, в които загиват десетки хора всяка година?! Къде сигнализира, до кой писа?! Кво организира по случая?! Аз например, като видя някой да кара на зиг-заг или мине на червено ит.н. веднага звъня на 166, (вече може на 112). Ако си недоволен - трябва да реагираш, да си търсиш правата. Ти хем не гласуваш, хем се оплакваш от лошите пътища, дърветата и т.н. Ми най-малкото, което можеш да направиш е ДА ГЛАСУВАШ.
                      2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                        ...Соро ма и да се насерем да гласуваме - нищо добро няма да стане...
                        Виж ся, няма друг начин да проверим, освен ПЪРВО "да се насерем да гласуваме" и ПОСЛЕ да видим какво ще стане - добро или зло. Най-малкото нема да те ухапят, а и пари не искат - ходи си пусни бюлетината, па после критикувай, щото ако не я пуснеш, нямаш право да си недоволен.
                        Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                        Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

За кое? Никой не те пита дали да има демокрация или да няма. На изборите питат само: кой колко депутати да има. И ако искаш ДПС да има по-малко депутати, отиваш и гласуваш за някой от по-големите, за да получат те повече места в парламента, респективно ДПС - по-малко.
                          Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                          Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Законността е утопия/за съжаление/. Това е само в нашите глави.
                            Е не, беше ми направил впечатление, като човек който пише смислени неща.
                            Last edited by Old Fox; d.m.y г., 13:42.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Мразя две неща..... расизма и циганите

Което какво точно иде да каже?
                              Last edited by търтей; d.m.y г., 11:13.
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                                Е не, беше ми направил впечатление, като човек който пише смислени неща.
                                Ще "разбия" цитираното от теб мое изказване по-подробно, белким ме разбереш :

В съвременните условия у нас, законността е нереалистично понятие. За съжаление нашето мислене изглежда идеалистично.

Може би така ти изглежда по-добре.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X