Първоначално публикувано от търтей
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Колко развита е руската икономика
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеС такъв лаконичен отговор въобще не можеш да ме убедиш.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Самият факт, че модификации на МиГ 29 вече над 35 години продължава да е на въоръжение и да е конкурентно способен според мен е достатъчно показателен.
Колкото до изпитаните в реални военни действия американски самолети, хайде малко да помислим с главите си, а не да слушаме пропагандата!!! Свършиха "страхотна работа" в Ирак, Кувейт, Афганистан и в Косово изведнъж нещо им стана и ... един взе, че падна след "среща" с една от ония "простите" ракети, дето не ги пускат от 100 и повече километри и които не са от типа файър енд форгет ... Но форгет абаут ит дет' се вика.
PEACE!
Comment
-
В икономически план Русия е оценена на 12 позиция http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._%28nominal%29
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКакъв беше смисъла да откриваш тази тема - ти знаеш повече от всички или навярно да покажеш знанията си.
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеСамият факт, че модификации на МиГ 29 вече над 35 години продължава да е на въоръжение и да е конкурентно способен според мен е достатъчно показателен.
Колкото до изпитаните в реални военни действия американски самолети, хайде малко да помислим с главите си, а не да слушаме пропагандата!!! Свършиха "страхотна работа" в Ирак, Кувейт, Афганистан и в Косово изведнъж нещо им стана и ... един взе, че падна след "среща" с една от ония "простите" ракети, дето не ги пускат от 100 и повече километри и които не са от типа файър енд форгет ... Но форгет абаут ит дет' се вика.
PEACE!sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Колега, мисля че самият ти искаше да не се излиза от добрият тон. Аз никога не съм твърдял, че съм капацитет. Не аз претендирам колко години съм бил абониран за специализирани авио издания и колко литература съм изчел!
Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщениедраги, аз като един нищо-непретендиращ фен на авиацията (изчел съм бол литература и даже бях абониран 5-6 години за "авио клуб криле" - списанието) ти зявавам, че да говориш за дизайн на самолет относно колко е сполучлив и т.н. е несериозно
най-малкото ефективните форми са доста ограничени и са открити и в употреба от дълги години
самолетите си приличат изключително много без значение от кой са произведени именно по тази причина
показателите на МИГ са както и дойнов ти каза превъзхождащи единствено от към маневреност
откъм ракети и технологии доколкот осъм запознат американците и другите производители са на по-добро ниво от руснаците и се използват ракети, които се изтрелват от десетки даже стотици километри разстояние, тогава маневренеостта на един самолет ти е толкова полезна колкото тухла в морето
да не превръщаме темата в спор за и против МИГ 29 / су-27 / миг-3инещоси ...
Фактите са си факти. Аз на черното, бяло не мога да кажа!
Успех!
Comment
-
Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщениеВ икономически план Русия е оценена на 12 позиция http://en.wikipedia.org/wiki/List_of..._%28nominal%29Lexus IS200
Comment
-
Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщениеА ние колко сме мизерни.. Няма нормална държава да е под нас в тази класация
станове разни, дето ги използваме за нарицателно на мизерия...sigpic
днес съм в почивка ---
Comment
-
Показателно е, че мизерията у нас е вследствие на съветското устройство на България, от страна, която е в първата 10 на Европа през 1939, стигаме на дъното на стария континент след рухването на комунистическия режим.Освен икономическата мизерия, комунизмът ни докара и още по голямата духовна мизерия, която ще ни съпътсва още поне 40 години.
Това са плодовете на комунизма по целия соц лагер, колкото си по близо до Москва, толкова са по горчиви.Last edited by fred; d.m.y г., 22:30.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПоказателно е, че мизерията у нас е вследствие на съветското устройство на България, от страна, която е в първата 10 на Европа през 1939, стигаме на дъното на стария континент след рухването на комунистическия режим.Освен икономическата мизерия, комунизмът ни докара и още по голямата духовна мизерия, която ще ни съпътсва още поне 40 години.
Това са плодовете на комунизма по целия соц лагер, колкото си по близо до Москва, толкова са по горчиви.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Понеже темата леко се е изменила спрямо заглавието си бих споделил своето мнение, че руските хора никога досега в своята история не са живяли нормално, и нон стоп са били тормозени от своите владетели. Употребявам думата владетели нарочно - Русия винаги е била управлявана от самодържец, който е решавал всички важни въпроси. Поредният в момента е Путин. При това положение за икономика не може да се говори, а за военната индустрия бих казал, че тя бе причината СССР да рухне - твърде много средства погълна...и допреди 20 години бе наистина добра! Сега е просто изостанала.
п.п. Уважавам руските хора, ненавиждам държавата им и обратно - презирам американските и немските хора, но уважавам държавите им.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Докато тука се води спор кой е по-по-най, вероятно и двете "велики" са продали по няколко 10-ки самолетчета, които ако не ме лъже паметта струват по 100 млн. долара бройката... и двете имаха "велики" управляващи в лицето на пиялката Елцин и оня смешник Буш, дето започна да "изнася" демокрация, друг е въпросът дали тези, на които я изнесе я искат - племеникът ми е един от тези момчета, които ги отстрелваха в Афганистан.
Вчера докато се редях на поредната "демократична" опашка за да изпълня поредното изискване на "демократичното" законодателство чух много любопитно твърдение - един от опашката, очарован от висенето в "прохладните" посткомунистически мраморни мавзолеи каза: "К`во, за к`ва държава говорите бе - от 30 години България е само териториално понятие!" Вече втори ден си повтарям думите му - не знам за 30 - бил съм много малък, ама в последните 20 наистина на тази територия държава не е имало, все сме били на страната на този или онзи, зависи кой пореден наглец ни е управлявал... а руската икономика в случая е най-малкият ни проблем... все пак те като им писне врътват газовото кранче и всички останали икономики започват да ги подкрепятта в тази връзка ми е много интересно к`во ще постигне бате Бойко пъхайки пръста НИ (`щото това все пак си е нашия пръст - бате Бойковци днеска са тук утре ги няма) във въпросното кранче, както бате Серго пък пресече мераците на Хамериканците за АЕЦ....
AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
Comment