Известие

Collapse
No announcement yet.

Да спрем талибанизацията на Българското училище.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Ще си сипя още една ракийка!
    Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
    Тука съм си извадил един ром на Савой, не е лош, ама не трябва да се меше наздраве
    Е така като казвате - наздраве.
    Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
    Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
      Въпросът е така да се пише някой и след 2000 г.
      Щото нашта родина мила е на 1300 и малко отгоре, апа вие явно сте по стари
      Както е казал по долу Мордохай, някой като ти резне главата, образно щото не счита това за лошо, го поздрави, че е свободна личност.Бе и като сме такива модерни и умни, що сме на гъза на Европата да ви питам??

ПП. Много си падам по FEAR само последната версия нямам, ориндж проджект ли каквото беше там.
      Бе иначе господата, пък дето зачитат мненията не разбрах кои са? И как ги зачитат, също не е ясно, а, явно не правят литийни шествия, ама аз също не ги правя, значи съм от тях, катто и ти братко Кеноби : Пиене:
      Споко, само се закачам.
      Но не съвсем безобидно.

Toва, което искам да ви кажа е, че всеки човек си е уникален сам по себе си. И не върви някакси, да му бъде налаган какъвто и да било мироглед, още повече в детска възраст и още много повече, манипулативен мироглед, какъвто са религиите.

Това е. Разбирайте го както искате, аз по-ясно не мога да се изразя.

П.П.
      Наздраве, алкохолици такива!
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
        Абе за вас не знам, ама аз на предстоящото преброяване, в полето "Вероизповедание", смятам да напиша "Джедай".
        Определено вярата в Силата ми се струва също толкова добра, колкото и християнството и останалите религии.
        Даже ще вкарам малко лично мнение - джедайските вяра и философия ми се струват далеч по-добри от разискваните досега в темата.

П.П.
        А, също така си запазвам правото да нарека идиот, заблуден, невежа и разни подобни всеки, който не е запознат със Силата от филмите на Джордж Лукас.
        И ще съм точно толкова в правото си да го направя, колкото и тези, които заклеймяват останалите, че не били чели Данте, Вергилий, Маркс и т.н.

Хайде сега, господата с най-меродавните мнения, които не зачитат чуждите такива да се опитат да ме оборят.
        Само ми обясни каква е логиката да се правят, че нямат емоции?
        Като тенджера под налягане без клапан са... и то си проличава.
        И до тук с по-добрата... едните погват деца... другите тъмната страна
        Та добре, че в разширената вселена новия джедайски орден малко по-други догми има, че инак щеше да стане банално.

Инак и аз си го мисля това от време на време... но по-скоро като намек към църквата ни, че е крайно време да спрат с ДС номерата и да се заемат с каквото трябва.
        Но за да има ефект подобен намек трябват повечко хора... инак на фона на секти и сектички няма да личи.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение

Инак и аз си го мисля това от време на време... но по-скоро като намек към църквата ни, че е крайно време да спрат с ДС номерата и да се заемат с каквото трябва.
          Но за да има ефект подобен намек трябват повечко хора... инак на фона на секти и сектички няма да личи.
          Виж,това последното ми хареса.Ако нашите отци си почистят собствената къща,ще отворят пътя на хората към тях.Първо трябва да спечелят уважението на обществото с примера си,а чак тогава да искат да морализират другите.Трябва да умееш да привлечеш хората,а не да ги гониш насила в кошарата,само за да ги "доиш" и "стрижеш".
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Споко, само се закачам.
            Но не съвсем безобидно.

Toва, което искам да ви кажа е, че всеки човек си е уникален сам по себе си. И не върви някакси, да му бъде налаган какъвто и да било мироглед, още повече в детска възраст и още много повече, манипулативен мироглед, какъвто са религиите.
            Това е. Разбирайте го както искате, аз по-ясно не мога да се изразя.
            П.П.
            Наздраве, алкохолици такива!
            Така е, все пак и малко бъзик да има, а вечер пък се по сериозни, след един час
            Но не знам защо мислиш, че всички които вярват са еднакви?Няма такова нещо.
            Ами си дъвчем иначе едно и също-кое не е манипулативно?Всичко е манипулативно, особено радиа, ТВ, поведение на хора и институции.Казвам го за сетен път, всичко що е обществено може да бъде обек на манипулиране.
            Не случайно изброявам разни автори, в случая вярващи или поне писали по въпроса.Защото те са били винаги недзависими, силни и неманипулируеми.
            Неманипулируем е свободния човек, който е запознат и образован, а вярата не ти ограничава свободата, бъди сигурен.
            А простия се манипулира лесно и от всеки.

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:13 ----------

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Виж,това последното ми хареса.Ако нашите отци си почистят собствената къща,ще отворят пътя на хората към тях.Първо трябва да спечелят уважението на обществото с примера си,а чак тогава да искат да морализират другите.Трябва да умееш да привлечеш хората,а не да ги гониш насила в кошарата,само за да ги "доиш" и "стрижеш".
            Така ама лесно ли се чисти, нещо мърсено 50-60 години, както всичко друго у нас.
            Да не говорим, че при опита да се очистят, какво стана, намеси се накрая държавата и Първанов и узакониха полковника патриарх от Троянския край.

А ето пример от днес, като няма официална църква, какво следва:
            Секти, от всякакъв калибър, дали ще е Христос, Муни, Сциентоложката църква и. н.

http://dnes.dir.bg/news/prostitutzia...-7314089?nt=12

http://dnes.dir.bg/news.php?id=5238602&nt=12
            Last edited by fred; d.m.y г., 11:28.
            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
            Нагоре по стълбата, която води надолу
            sigpic

Comment

Абе за вас не знам, ама аз на предстоящото преброяване, в полето "Вероизповедание", смятам да напиша "Джедай".
              Определено вярата в Силата ми се струва също толкова добра, колкото и християнството и останалите религии.
              Даже ще вкарам малко лично мнение - джедайските вяра и философия ми се струват далеч по-добри от разискваните досега в темата.

П.П.
              А, също така си запазвам правото да нарека идиот, заблуден, невежа и разни подобни всеки, който не е запознат със Силата от филмите на Джордж Лукас.
              И ще съм точно толкова в правото си да го направя, колкото и тези, които заклеймяват останалите, че не били чели Данте, Вергилий, Маркс и т.н.

Хайде сега, господата с най-меродавните мнения, които не зачитат чуждите такива да се опитат да ме оборят.
              Специално за теб: http://www.capital.bg/vestnikut/kapi...o_na_djedaite/, ама на мен Джедайството ми е графа "Идолопоклонничество".
              Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Pilot Покажи съобщение
                Специално за теб: http://www.capital.bg/vestnikut/kapi...o_na_djedaite/, ама на мен Джедайството ми е графа "Идолопоклонничество".
                Статията иска регистрация...
                Джедайството всъщност е философия, не религия... не знам от какъв зор го обръщат на такава тук там.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Аз да продължа с примерите на освободения от църковната манипулация българин:

Разследват секс оргия на сцената във фолк клуб /дискотеката носи звучното българско име Харем/

http://dnes.dir.bg/news/parti-orgia-...m-7332161?nt=9
                  sigpic

Comment

• Нещо примерите ти не са адекватни.Не съм забелязал някой да поства линкове от блудтсва над непълнолетни от християнски проповедници.Или бъркам?!?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Фред, не ставай смешен. Ако се заиграя малко колко статии за убийства, блудства и т.н. от попове ще намеря? Или и това ще наречеш "кухи" приказки? Престъпността, или липсата на такава, не е следствие от наличието или липсата на християнство.

Ето ти една за да не съм голословен: http://www.bulgarian-orthodox-church.eu/node/98
                      Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                      Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Айде да се разпиша и аз с нещо
                        http://www.youtube.com/watch?v=mrwBD...eature=related

и нека се замислим малко по-сериозно!!!!

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Статията иска регистрация...
                          Джедайството всъщност е философия, не религия... не знам от какъв зор го обръщат на такава тук там.
                          Код:
                          Завръщането на джедаите

През 2001 г. в Австралия и Великобритания е проведено национално преброяване
                          на населението: пол, рождена дата, семейно положение, националност, изповядвана 
                          религия и т.н. Според резултатите от това преброяване в Австралия има над 
                          70 000 джедаи (около 0.37% от населението), а във Великобритания те са 
                          значително повече - 390 000, или 0.7% от населението, като най-голямата им
                          концентрация е в Брайтън (2.6%), Оксфорд (2%), Кембридж (1.9%) и Саутхемптън 
                          (1.8%). Това е първото официално преброяване в Британската империя, в което
                          е включен въпрос за религията - квадратчета за отбелязване с кръстче за 
                          основните религии (християнство, будизъм, хиндуизъм, юдейство, ислям),
                          квадратче за „не изповядва“ и празно поле за попълване на „друга религия“. 
                          Обяснението е интернет кампания, проведена от почитателите на „Междузвездни
                          войни“, в която те приканвали хората да отбелязват джедай като официалното
                          си вероизповедание, защото правителството ще бъде принудено да признае
                          джедайството като официална религия, ако се съберат достатъчно хора. (Което
                          не е вярно.) В Австралия статистическият институт реагира подчертано кисело:
                          „В крайна сметка гражданите плащат за това, че са отбелязали грешна информация
                          в изследването.“ Колегите им на Острова стигат до далеч по-позитивен извод
                          - директорът на националния статистически институт Джон Пулинджър изразява 
                          общото мнение, че каквито и да са били мотивите на тази кампания, „тя е 
                          помогнала на преброяването, защото е мотивирала много хора между 18 и 30 
                          изобщо да участват в него и да попълнят и останалите полета във формулярите си“. 
                          Голяма част от привлекателността на джедайството като система от вярвания и
                          житейска философия като че ли се крие в оскъдността на сведенията, които
                          самите филми дават за него. Така всеки потенциален джедай е свободен да си
                          го доизмисля в различни посоки. Реално погледнато, учителите Йода, Оби-Уан
                          Кеноби и Куай-Гон Джин са казали общо не повече от десет изречения за 
                          сърцевината на вярата и убежденията на джедаите. Повечето от тях се въртят
                          около същината и употребата на Силата - невидимото, но могъщо енергийно поле,
                          което съществува в симбиоза с живота в цялата Галактика. 
                          Джордж Лукас е известен като режисьор, който: 
                          а. Рядко говори за филмите си. 
                          б. Прави ужасяващо много пари. (Досега приходите от цялата сага „Междузвездни 
                          войни“ надхвърлят 3.9 милиарда (!) долара само от разпространение на различни 
                          носители, а сумата от продажби на игри, играчки и брандирани стоки вероятно е
                          няколко пъти по-голяма.) 
                          в. Обича да си прави коварни интертекстуални шегички. (В Галактическия съвет
                          на Корускант има народни представители от расата на Извънземното; в „Индиана
                          Джоунс и храмът на обречените“, на който е продуцент, има ресторант на име 
                          „Оби-Уан“; в почти всички филми, с които е свързан по някакъв начин, като 
                          обозначение на някаква машина или превозно средство се появява съкращението 
                          ТHХ 1138, заглавието на един от първите му филми.) 
                          От гледна точка на „в.“ изглежда напълно вероятно дори самото название на 
                          джедаите - които мнозина тълкуват като хибрид между странстващите будистки 
                          свещеници в древен Китай и японските самураи - наистина да идва от китайски 
                          език: джо-дай, което означава... евреин. (Името на Йода също идва оттам; на 
                          гръдния панел на костюма на Дарт Вейдър има изписани няколко думи на иврит.) 
                          Разбира се, подходът към джедаите може да се осъществи както контекстуално, 
                          социокултурно или семиотично (т.е., както дотук, ако някой не внимава), така 
                          и структуралистично - без да излизаме от въображаемата вселена на „Междузвездни 
                          войни“. (Излизаме само за секунда, колкото да си спомня как баща ми за пръв път
                          ме сблъска с твърдението, че нашата собствена Вселена е безкрайна: седяхме
                          много късно следобед на градския плаж в Созопол, гларусите се спускаха върху 
                          пясъка и търсеха храна, а аз бях потресен от твърдението, че след като Вселената
                          е безкрайна и в нея има безброй звезди и планети, значи е логически неизбежно
                          точно в момента на някоя от тях, в някоя далечна Галактика наистина да 
                          съществува барът от първата серия на „Междузвездни войни“, в която Хан Соло
                          точно в момента да застрелва изпод масата онова неприятното, дето беше дошло 
                          да си търси кинтите от името на Джаба; когато се върнахме от тази почивка, в 
                          родния ми град вече даваха „Империята отвръща на удара“.) 
                          И така - джедайският орден е създаден около 25 000 години преди събитията от
                          „Епизод I“, почти едновременно с конструирането на хипердвигателите и 
                          последвалата експанзия на Галактическата република. В началото е бил 
                          медитативна, затворена и монашеска организация, в която учителите изследвали 
                          проявленията на Силата и симбиотичната връзка на нейните носители (мидихлорианите)
                          с всички форми на живот. Постепенно с разрастването на републиката джедаите 
                          започнали да вземат все по-активно участие в обществения живот, докато не се
                          превърнали в рицарите от „Епизод І“ - нещо средно между цивилни дипломати и 
                          военни аташета, управлявани от съвета на столичната планета Корускант. По 
                          същото време Силата изпада в застой и се появяват необходимите условия за катаклизъм 
                          и есхатологично преобразувание. (За домашно проследете паралелите с християнството
                          и „Матрицата“.) С непорочно зачатие се ражда Анакин Скайуокър - избраният да разруши
                          досегашния ред и да възстанови баланса на Силата. В зрелостта си той се превръща в
                          най-могъщия джедай във Вселената, но минава на Тъмната страна и (общо взето, 
                          собственоръчно) избива всички джедаи (без Йода и Оби-Уан Кеноби, когото успява да
                          докопа чак в „Епизод ІV“). Междувременно се ражда синът му Люк Скайуокър и в 
                          „Завръщането на джедаите“ („Епизод VІ“) именно той провокира Анакин Скайуокър/Дарт
                          Вейдър да унищожи Императора, при което и самият Дарт Вейдър намира смъртта си.
                          Така двойката на ситите - тъмните еквиваленти на джедаите, на които е наречен
                          настоящият „Епизод ІІІ: Отмъщението на ситите“ - също е унищожена и Силата започва
                          нов цикъл в своето развитие. 
                          Какво следва? Хронологично, както става ясно от официалните романи по „Междузвездни
                          войни“ и компютърните игри, Люк Скайуокър и сестра му Лея Скайуокър-Соло създават новия
                          орден на джедаите, но практически прекъснатата връзка със старите джедаи (за които Люк
                          не знае почти нищо) означава, че новите джедаи са доста по-хаотична, неортодоксална и
                          аполитична организация. 
                          Конкретно, както стана ясно от интервю на Джордж Лукас около две седмици преди премиерата
                          на „Отмъщението на ситите“, следва телевизионен сериал - за приключенията на младия Люк
                          в годините между „Епизод ІІІ“ и „Епизод ІV“, краха на републиката и началото на
                          гражданската война в империята, в който ще проследим и ранната биография на сестра му Лея,
                          детството и младостта на Хан Соло, Джаба Хатянина, Боба Фет и много други герои от първата
                          трилогия. 
                          Силата е с нас. Според пресцентъра на НСИ следващото преброяване в Република България се очаква към 2011 г.
                          Бях ли казал че човек не може без да верва в нещо.
                          Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa Pilot Покажи съобщение
                            Ти може и да си казал, ама не е вярно.

Както виждаш, съвсем добре се справям със съществуването си и без да вярвам в нещо недоказано и мистично.
                            Alfa Romeo 166 3.0 V6
                            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                              Фред, не ставай смешен. Ако се заиграя малко колко статии за убийства, блудства и т.н. от попове ще намеря? Или и това ще наречеш "кухи" приказки? Престъпността, или липсата на такава, не е следствие от наличието или липсата на християнство.

Ето ти една за да не съм голословен: http://www.bulgarian-orthodox-church.eu/node/98
                              Е така е, ама липсата на християнството не допринася за намаляването и, а аз говоря най вече за нашта си кочника

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:57 ----------

Първоначално публикувано от Alfa Pilot Покажи съобщение
                              Код:
                              Завръщането на джедаите

През 2001 г. в Австралия и Великобритания е проведено национално преброяване
                              на населението: пол, рождена дата, семейно положение, националност, изповядвана 
                              религия и т.н. Според резултатите от това преброяване в Австралия има над 
                              70 000 джедаи (около 0.37% от населението), а във Великобритания те са 
                              значително повече - 390 000, или 0.7% от населението, като най-голямата им
                              концентрация е в Брайтън (2.6%), Оксфорд (2%), Кембридж (1.9%) и Саутхемптън 
                              (1.8%). Това е първото официално преброяване в Британската империя, в което
                              е включен въпрос за религията - квадратчета за отбелязване с кръстче за 
                              основните религии (християнство, будизъм, хиндуизъм, юдейство, ислям),
                              квадратче за „не изповядва“ и празно поле за попълване на „друга религия“. 
                              Обяснението е интернет кампания, проведена от почитателите на „Междузвездни
                              войни“, в която те приканвали хората да отбелязват джедай като официалното
                              си вероизповедание, защото правителството ще бъде принудено да признае
                              джедайството като официална религия, ако се съберат достатъчно хора. (Което
                              не е вярно.) В Австралия статистическият институт реагира подчертано кисело:
                              „В крайна сметка гражданите плащат за това, че са отбелязали грешна информация
                              в изследването.“ Колегите им на Острова стигат до далеч по-позитивен извод
                              - директорът на националния статистически институт Джон Пулинджър изразява 
                              общото мнение, че каквито и да са били мотивите на тази кампания, „тя е 
                              помогнала на преброяването, защото е мотивирала много хора между 18 и 30 
                              изобщо да участват в него и да попълнят и останалите полета във формулярите си“. 
                              Голяма част от привлекателността на джедайството като система от вярвания и
                              житейска философия като че ли се крие в оскъдността на сведенията, които
                              самите филми дават за него. Така всеки потенциален джедай е свободен да си
                              го доизмисля в различни посоки. Реално погледнато, учителите Йода, Оби-Уан
                              Кеноби и Куай-Гон Джин са казали общо не повече от десет изречения за 
                              сърцевината на вярата и убежденията на джедаите. Повечето от тях се въртят
                              около същината и употребата на Силата - невидимото, но могъщо енергийно поле,
                              което съществува в симбиоза с живота в цялата Галактика. 
                              Джордж Лукас е известен като режисьор, който: 
                              а. Рядко говори за филмите си. 
                              б. Прави ужасяващо много пари. (Досега приходите от цялата сага „Междузвездни 
                              войни“ надхвърлят 3.9 милиарда (!) долара само от разпространение на различни 
                              носители, а сумата от продажби на игри, играчки и брандирани стоки вероятно е
                              няколко пъти по-голяма.) 
                              в. Обича да си прави коварни интертекстуални шегички. (В Галактическия съвет
                              на Корускант има народни представители от расата на Извънземното; в „Индиана
                              Джоунс и храмът на обречените“, на който е продуцент, има ресторант на име 
                              „Оби-Уан“; в почти всички филми, с които е свързан по някакъв начин, като 
                              обозначение на някаква машина или превозно средство се появява съкращението 
                              ТHХ 1138, заглавието на един от първите му филми.) 
                              От гледна точка на „в.“ изглежда напълно вероятно дори самото название на 
                              джедаите - които мнозина тълкуват като хибрид между странстващите будистки 
                              свещеници в древен Китай и японските самураи - наистина да идва от китайски 
                              език: джо-дай, което означава... евреин. (Името на Йода също идва оттам; на 
                              гръдния панел на костюма на Дарт Вейдър има изписани няколко думи на иврит.) 
                              Разбира се, подходът към джедаите може да се осъществи както контекстуално, 
                              социокултурно или семиотично (т.е., както дотук, ако някой не внимава), така 
                              и структуралистично - без да излизаме от въображаемата вселена на „Междузвездни 
                              войни“. (Излизаме само за секунда, колкото да си спомня как баща ми за пръв път
                              ме сблъска с твърдението, че нашата собствена Вселена е безкрайна: седяхме
                              много късно следобед на градския плаж в Созопол, гларусите се спускаха върху 
                              пясъка и търсеха храна, а аз бях потресен от твърдението, че след като Вселената
                              е безкрайна и в нея има безброй звезди и планети, значи е логически неизбежно
                              точно в момента на някоя от тях, в някоя далечна Галактика наистина да 
                              съществува барът от първата серия на „Междузвездни войни“, в която Хан Соло
                              точно в момента да застрелва изпод масата онова неприятното, дето беше дошло 
                              да си търси кинтите от името на Джаба; когато се върнахме от тази почивка, в 
                              родния ми град вече даваха „Империята отвръща на удара“.) 
                              И така - джедайският орден е създаден около 25 000 години преди събитията от
                              „Епизод I“, почти едновременно с конструирането на хипердвигателите и 
                              последвалата експанзия на Галактическата република. В началото е бил 
                              медитативна, затворена и монашеска организация, в която учителите изследвали 
                              проявленията на Силата и симбиотичната връзка на нейните носители (мидихлорианите)
                              с всички форми на живот. Постепенно с разрастването на републиката джедаите 
                              започнали да вземат все по-активно участие в обществения живот, докато не се
                              превърнали в рицарите от „Епизод І“ - нещо средно между цивилни дипломати и 
                              военни аташета, управлявани от съвета на столичната планета Корускант. По 
                              същото време Силата изпада в застой и се появяват необходимите условия за катаклизъм 
                              и есхатологично преобразувание. (За домашно проследете паралелите с християнството
                              и „Матрицата“.) С непорочно зачатие се ражда Анакин Скайуокър - избраният да разруши
                              досегашния ред и да възстанови баланса на Силата. В зрелостта си той се превръща в
                              най-могъщия джедай във Вселената, но минава на Тъмната страна и (общо взето, 
                              собственоръчно) избива всички джедаи (без Йода и Оби-Уан Кеноби, когото успява да
                              докопа чак в „Епизод ІV“). Междувременно се ражда синът му Люк Скайуокър и в 
                              „Завръщането на джедаите“ („Епизод VІ“) именно той провокира Анакин Скайуокър/Дарт
                              Вейдър да унищожи Императора, при което и самият Дарт Вейдър намира смъртта си.
                              Така двойката на ситите - тъмните еквиваленти на джедаите, на които е наречен
                              настоящият „Епизод ІІІ: Отмъщението на ситите“ - също е унищожена и Силата започва
                              нов цикъл в своето развитие. 
                              Какво следва? Хронологично, както става ясно от официалните романи по „Междузвездни
                              войни“ и компютърните игри, Люк Скайуокър и сестра му Лея Скайуокър-Соло създават новия
                              орден на джедаите, но практически прекъснатата връзка със старите джедаи (за които Люк
                              не знае почти нищо) означава, че новите джедаи са доста по-хаотична, неортодоксална и
                              аполитична организация. 
                              Конкретно, както стана ясно от интервю на Джордж Лукас около две седмици преди премиерата
                              на „Отмъщението на ситите“, следва телевизионен сериал - за приключенията на младия Люк
                              в годините между „Епизод ІІІ“ и „Епизод ІV“, краха на републиката и началото на
                              гражданската война в империята, в който ще проследим и ранната биография на сестра му Лея,
                              детството и младостта на Хан Соло, Джаба Хатянина, Боба Фет и много други герои от първата
                              трилогия. 
                              Силата е с нас. Според пресцентъра на НСИ следващото преброяване в Република България се очаква към 2011 г.
                              Ал лично предпочитам пред джедайството и Лукас, светът на Толкин.
                              А по нагоре заддох един въпрос, пак да го повторя, мислите ли че сле 2000 години някой ще знае какво е джедай примерно, гледайки остарялите и днес ленти на Междузвездните войни, а новите три епизода са бълвоч и половина, в старите имаше чар и Харисън Форд, в новите няма нищо.Та киното е много популярно, но твърде кратък живот има.
                              Надали някой от по младите автори може да каже 10 тива известни филми отпреди 30 години да кажем
                              sigpic

Comment

• Църквата освен, че има негативи насажда морал... та има общо постсоц девалвацията на морала и соц затриването на църквата.
                                Колкото до джедайството... статията е тотално безмислена.
                                Има доста неща относно философията зад джедайството в разширената вселена... и то никъде не е формулирано като религия.
                                Фенски дивотии гледаме покрай всеки мач... явно покрай филмите също можело
                                Инак да спретнем нова религия - Уфоистика ... щот бая хора вярвали в летящи чинии ... и без семеен скандал

Comment

Working...
                                X