Известие

Collapse
No announcement yet.

Да спрем талибанизацията на Българското училище.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ами то винаги е манипулирано, в смисъл, че изостава и е инертно и консервативно, мнението на обществото.
    Иначе постиганахме някакво съгласие все пак

Опса грешка, то съгласие няма, това било по друг пост, воайнааа
    Last edited by fred; d.m.y г., 22:17.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
      Та мисълта ми е, че много лесно ще станеме европейци, ако управляващите ни бяха такива!
      Тук си в грешка... голяма грешка.
      Какво става ако на един усилвател му отрежеш обратната връзка?
      Управляващите ни са такива каквото ни е обществото... и когато определен % (10 - 20% стигали до колкото съм чувал) от нас узреят за европейци - тогава ще се промени и управлението.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Последното е полезна добавка, но е резон!
        Тука се забатачваме в тънкостите!
        Но си прав!
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Не са подробности колега, не са.
          Малко офф идват, но това трябва да го проумеем... не от други някои имагинерни или управляващи зависи, зависи си от нас, не по единично... но от нас.
          Просто трябва да се натрупа критична маса.
          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• [QUOTE = митака-пловдив; 785217] Лист, Вергилий и Данте ли са ти модел на подражание и критерий за образованост Християнството също се "извърта" накъдето му е богоугодно, замисъла му е един, а приложението съвсем друго.Коя е философията която? е избила 200 милиона души?
            И нали точно за това спорим?!? С поредната доза овчедушие и безхаберие ли ще позволим да правят каквото решат? Така ли се дава пример на едно дете?! На ТВОЕТО дете? [ QUOTE]
            Комунизмът и фашизмът са избили над 200 милиона души
            За образоваността на Лист примерно, противопоставям на мнеието на Татянчето В., А иначе най образовани у нас са Сл.Трифонов и Г. Седефчов Първанов, както и Сашо Диков, айде, пръв да плюна и тук, защото всичко е политика.
            АЗ на моите деца какъв пример давъм си моя работа, но бъди спокоен няма да ти отрежат глават, защото си ги прередил на опашката за сирене или защото си им казал, че Христос е патак.
            Ама ти Митак не ми отговори колко деца имаш, питах те преди няколко страници тук в темата и как си изразяваш ХАБЕРИЕТО, за това не съм те питал преди няколко страници, ама сега те питам??
            А за моето отношение към безхаберието го изразявах 20 години вече много не го изразявам, мне ето надаело, чорт возми, както бе казал един поет с китара / само по форумите: TV: /
            Last edited by fred; d.m.y г., 22:12.
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Тук си в грешка... голяма грешка.
              Какво става ако на един усилвател му отрежеш обратната връзка?
              Управляващите ни са такива каквото ни е обществото... и когато определен % (10 - 20% стигали до колкото съм чувал) от нас узреят за европейци - тогава ще се промени и управлението.
              Като му отрежеш обратната връзка почва да пищи, бучи, транзисторите пекат и гръмва.
              Процеса е лавинообразен и става, като се мине критичната точка!
              За мене е минала и за това пиша тука!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                АЗ на моите деца какъв пример давъм си моя работа, но бъди спокоен няма да ти отрежат глават, защото си ги прередил на опашката за сирене или защото си им казал, че Христос е патак. /
                Фред, почна да говориш като мен .
                Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
                Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

• Бе и ти ще почнеш като мен, бъди сигурне и помни Ама трябва време...
                  Last edited by fred; d.m.y г., 22:20.
                  sigpic

Comment

И къде видя Библията и Църквата да проповядва насилие Рамзесе??
                    Думата стожер не съм ползвал никъде, не съм завършил ПУЦ, а колкотото до голямато болшинство от хората, за което говориш, сигурно имаш предвид провициалното общество у нас, закостняло, затъпяло и доста изостанало, е такова е, прав си
                    Църквата го прави(с литийни шествия), и ти го правиш, като се опитваш да ме накараш до изучавам нещо, което не смятам за истинско. Нима принудата не е НАСИЛИЕ?!? Аз не искам да не се преви еди си какво. АЗ искам всеки сам да реши дали да прави нещо или не!!!!!!!!!!!!

П.С. Бах чел в правилата на форума, че не е коректно да си коригираш постовете след като други са писали след теб, ама...
                    Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 22:28.

Comment

• [QUOTE = Ramsezsh; 785325] Църквата го прави (с литийни шествия), и ти го правиш, като се опитваш да ме накараш до изучавам нещо, което не смятам за истинско. Нима принудата не е НАСИЛИЕ!? Аз не искам да не се преви еди си какво. АЗ искам всеки сам да реши дали да прави нещо или не !!!!!!!!!!!!
                      *
                      П.С. Бах чел в правилата на форума, че не е коректно да си коригираш постовете след като други са писали след теб, ама ...[/ QUOTE]

/ Ама корекцията ми, защото ти си писал по мнението на Мордохай и нещо се обърка / а иначе и ти прави насилие с литийно шествие, щом това е насилие / .Па и за какво са ти правила, нали всеки сам решава какво да прави? А?!: Evilsmiley:
                      Всеки сам решава като живее сам, на необитаем остров, а като има държава решава обществото, незавимо какво е то.По тая причина, всеки българин като отиде на запад е коренно различен от нашенците тук.Записват си децата в училища, еврейски, католически, протестантски, а даже един си го записа в у-ще, то си беше университет със стипенидя, на пребодобния Мун.
                      Last edited by fred; d.m.y г., 22:40.
                      sigpic

Comment

а като има държава решава обществото, незавимо какво е то.
                        Това не значи, че няма насилие - нали!?! Иначе, преди време бях качил едно материалче по тоя въпрос! За да няма насилие.

Колкто до това:

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                        .По тая причина, всеки българин като отиде на запад е коренно различен от тия тук.Да не говоря че си записват децата в еврейски и католически училища.Понеже там не са бивша Задунаская губерния и нещата са малко по различни, за добро или зло.
                        Почнахме отново да си говорим с "кухи" приказки.
                        Last edited by Ramsezsh; d.m.y г., 22:37.

Comment

• Абе за вас не знам, ама аз на предстоящото преброяване, в полето "Вероизповедание", смятам да напиша "Джедай".
                          Определено вярата в Силата ми се струва също толкова добра, колкото и християнството и останалите религии.
                          Даже ще вкарам малко лично мнение - джедайските вяра и философия ми се струват далеч по-добри от разискваните досега в темата.

П.П.
                          А, също така си запазвам правото да нарека идиот, заблуден, невежа и разни подобни всеки, който не е запознат със Силата от филмите на Джордж Лукас.
                          И ще съм точно толкова в правото си да го направя, колкото и тези, които заклеймяват останалите, че не били чели Данте, Вергилий, Маркс и т.н.

Хайде сега, господата с най-меродавните мнения, които не зачитат чуждите такива да се опитат да ме оборят.
                          Alfa Romeo 166 3.0 V6
                          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• Въпросът е така да се пише някой и след 2000 г.
                            Щото нашта родина мила е на 1300 и малко отгоре, апа вие явно сте по стари
                            Както е казал по долу Мордохай, някой като ти резне главата, образно щото не счита това за лошо, го поздрави, че е свободна личност.Бе и като сме такива модерни и умни, що сме на гъза на Европата да ви питам??

ПП. Много си падам по FEAR само последната версия нямам, ориндж проджект ли каквото беше там.
                            Бе иначе господата, пък дето зачитат мненията не разбрах кои са? И как ги зачитат, също не е ясно, а, явно не правят литийни шествия, ама аз също не ги правя, значи съм от тях, катто и ти братко Кеноби : Пиене:
                            Last edited by fred; d.m.y г., 22:51.
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Ramsezsh Покажи съобщение
                              Църквата го прави(с литийни шествия), и ти го правиш, като се опитваш да ме накараш до изучавам нещо, което не смятам за истинско. Нима принудата не е НАСИЛИЕ?!? Аз не искам да не се преви еди си какво. АЗ искам всеки сам да реши дали да прави нещо или не!!!!!!!!!!!!

П.С. Бях чел в правилата на форума, че не е коректно да си коригираш постовете след като други са писали след теб, ама...
                              Принудата е ефимизъм на насилието!
                              Иначе говориме на един език.
                              Ти като видиш моя келеш, че прави простотии ще му зашлевиш един зад врата, аз като видя твоя също и да ги пази бог, ако се оплачат. Първо ще ги набием, а после ще ги питаме, защо са ги били.
                              На това му викат съзнание на гражданското общество. Нас така ни шамареха, но същевременно и ни защитаваха и ни гледаха хората групово. Нарича се стадо или глутница.
                              това беше.
                              Сега на никой не му пука за децата.
                              На мене , обаче ми пука!
                              Тука в блока хем си ги шамаря от малки, хем се грижа за тях и е много приятно на празници, като се събереме и ги гледам пораснали и са си хванали вече хляба, отговорни и силни, как шамарят по-малките и традицията нашенска не замира.
                              Много е готино, като гледаш едно яко копеле със самочувствие, дето си му набивал комунизъм в главата, когато е бил просто подритнато дете, сега те гледа с респект и обич и бърза първо на тебе да се похвали с постигнатото.
                              Те в такива моменти се чувствам жив и ...
                              Бах маа му !
                              Ще си сипя още една ракийка!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                                Ще си сипя още една ракийка!
                                Тука съм си извадил един ром на Савой, не е лош, ама не трябва да се меше наздраве
                                sigpic

Comment

Working...
                                X