If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Имаше скоро едно статийка, в която се споменаваше, че китайците хвърляли колелетата и си купували автомобили, което било и причината за скока на цената на петрола. Огромна потребление ще да е това )))))))
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Вътрешното потребление в Китай значително нараства а това става с повишаване на доходите. Затова и много силни компании имат представителства там. Наскоро GM премести отдела си за разработка на ел. автомобили в Китай барабар и с научно-развойната си дейност. Обяснението им беше, че производителите отиват там където са потребителите.
За Китай мисля, че е малко по-друго обяснението.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Може да си мислите каквото си искате, но Китайската икономика рано или късно ще стане най-силната на света и тогава ние ще работим за купичка ориз пък ония ще си веят пардесютата.
---------- Post added at 18:08 ---------- Previous post was at 18:07 ----------
Една икономика която произвежда и има значителен растеж създава и по-високи доходи. Тези легенди за купичката ориз отдавна са отживелица. От друга страна средната класа в Китай има широк диапазон в заплащането което стига до хиляди долари на месец.
Една икономика която произвежда и има значителен растеж създава и по-високи доходи. Тези легенди за купичката ориз отдавна са отживелица. От друга страна средната класа в Китай има широк диапазон в заплащането което стига до хиляди долари на месец.
Не твърдя, че образованите хора в Китай работят за купичка ориз. Но какъв процент са те от цялото население?
В САЩ последно съм бил през 2004 г., тогава чистех бейзболен стадион, като колегите бяха на 100% чернокожи от гетата. Ами ... менюто им в почивките беше лукс за много български студенти. Сега не знам как е.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
И ква стана тя сега, като няма кой да работи за едната слава и купичка ориз ?!? Че то магазините за един лев ще изчезнат... и аз от къде ще пазарувам ?!?
И ква стана тя сега, като няма кой да работи за едната слава и купичка ориз ?!? Че то магазините за един лев ще изчезнат... и аз от къде ще пазарувам ?!?
ще си менкаш жабчета с комшиите от другата страна на Дунава и ще си свиркаш.
---------- Post added at 18:21 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Не твърдя, че образованите хора в Китай работят за купичка ориз. Но какъв процент са те от цялото население?
В САЩ последно съм бил през 2004 г., тогава чистех бейзболен стадион, като колегите бяха на 100% чернокожи от гетата. Ами ... менюто им в почивките беше лукс за много български студенти. Сега не знам как е.
2004 беше още бума на финансовия балон и коланите бяха още разпуснати.
Китай не е официално първата икономика, само защото още не искат да си оправят юана и го държат с изкуствено нисък курс. Реално е с около 3-4 пъти по-голямо покритие.
А освен това, Китай е въшлив от валута и може във всеки момент да срине или вдигне която си иска икономика.
За технологиите да не говорим.
Китай не върви по пътя на Япония, да копира и развива чуждите идеи.
Те си имат собствен път и развиват свои технологии, някои доста екзотични и шантави на пръв поглед.
Това за левчето- зарежете го!
По-дъртите помним качеството на стоките, които някога се внасяха от там. Сега няма да ги намерите и в най-скъпите ни магазини.
Изобщо, драги колеги, захвърляйте тъпия английски и се захващайте с китайския!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Китай не върви по пътя на Япония, да копира и развива чуждите идеи.
Те си имат собствен път и развиват свои технологии, някои доста екзотични и шантави на пръв поглед.
Напротив, още не развива достатъчно, направо купува/копира.
Все още изостават много сериозно в развойната дейност...
Я прерови назад ... купиха си от ФИАТ платформата на 166 да си правят луксозен седан.
А да не казвам какво правят с електрониката, бълват евтино прекратени продукти на елитни марки с променливо (според цената) качество.
ТП-Линк рутери... хардуерни копия на стари серии Линксис.
Копия на НТС и Самсунг (тайванска и корейска марка).
И тук изобщо не включвам ментетата... говоря за официални продукти под различни марки.
Е имат пари в излишък та и с развойна дейност може да се заемат, но лидерите в такава дейност няма да мелят добре с политическите лидери, може и това да е причината все още да изостават.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Морфи, изрично подчертах, че имаме изкривена представа са Китай, понеже познаваме само ширпотребата им.
Аз говорех за сериозните неща.
Само с лошо копиране не могат да се обяснят трилионите долари , които имат.
Не може да се обясни нито космическата им програма , нито гигантските им проекти в инфраструктурата и екологията.
Пак ви казвам!
Не съдете за Китай, от боклуците в магазините за левче
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Морфи, изрично подчертах, че имаме изкривена представа са Китай, понеже познаваме само ширпотребата им.
Аз говорех за сериозните неща.
Само с лошо копиране не могат да се обяснят трилионите долари , които имат.
Не може да се обясни нито космическата им програма , нито гигантските им проекти в инфраструктурата и екологията.
Пак ви казвам!
Не съдете за Китай, от боклуците в магазините за левче
Нали точно това им даде трилионите, дъмпинга на западните пазари.
На практика западната цивилизация си го наби сама с консуматорската "идеология".
А Китай успешно използва това... точно с ширпотреба.
От какво ако не от износ да са им трилионите тогава?
А какво сме видели друго да изнасят?
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment