Известие

Collapse
No announcement yet.

Лекари и полицаи?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А бе докато медиите ни заливат с информация за лошите доктори, полицаи, учители, земеделци и други съсловия, някой знае ли колко танкера с руски петрол бяха разтоварени на пристанище Бургас, колко тона нефт докараха, колко акциз плати Валентин Златев за обработеното количество, упс те Лукойл май бяха няколко месеца в профилактика, всъщност то май и нямаше технически как да се премери колко петрол влиза в тази рафинерия, а ма той и Златев е приятел на ББ, ей така ме е яд, че това не е по темата.........дали не е ?
    Last edited by BLUE1; d.m.y г., 21:09. Основание: грешка
    SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Колега, то не е по темата, но по темата точно има доста пари намесени - милиард и половина от здравните ни вноски, национализирани от министри и мин. председател с милиционерско минало.
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Как може да се очаква, че здравеопазвамето ще е нормално, като всичко друго е сбъркано.
        Системата на здравеопозването е здравия и богатия плаща за бедния и болния - т.е. солидарност.
        И тук е ролята на правителствата да следят за тази солидарност - контрол по събираемостта и контрал по разпраделянето, но никой няма смелостта да направи това.
        Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
        Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
          Как може да се очаква, че здравеопазвамето ще е нормално, като всичко друго е сбъркано.
          Системата на здравеопозването е здравия и богатия плаща за бедния и болния - т.е. солидарност.
          И тук е ролята на правителствата да следят за тази солидарност - контрол по събираемостта и контрал по разпраделянето, но никой няма смелостта да направи това.
          Правителство, депутати ?!? Има ли такива неща и що е то, че аз в България освен разни хорица, който се опитват за 4 години където каквото могат да прелапат друго не виждам. Прителката ми работи в най добрата кардиохирургия в София а може би и в страната, като ми разправя за какво иде реч, аз в болница няма да влеза...
          145 1.7 16V Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от infernus Покажи съобщение
            Правителство, депутати ?!? Има ли такива неща и що е то, че аз в България освен разни хорица, който се опитват за 4 години където каквото могат да прелапат друго не виждам. Прителката ми работи в най добрата кардиохирургия в София а може би и в страната, като ми разправя за какво иде реч, аз в болница няма да влеза...
            Никога не казвай никога, явно трябват някакви откачалки за да оправят нещаята - аз съм прекалено нормален.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
              Колега, то не е по темата, но по темата точно има доста пари намесени - милиард и половина от здравните ни вноски, национализирани от министри и мин. председател с милиционерско минало.
              Нищо не се национализира ами най-вероятно се оптимизира.

Comment

• Оф, айде спри вече да пишеш глупости. Държавата по дефиниция лошо управлява парите. Иначе комунизма щеше да е смислена система.
                I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                Roosevelt

Comment

• але але але

Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                    Оф, айде спри вече да пишеш глупости. Държавата по дефиниция лошо управлява парите. Иначе комунизма щеше да е смислена система.
                    А тези пари кога са били частни и кой дотира разходите за здравеопазване.

Comment

• Пак се отнесохте.
                      Модератора на раздела ако има желание да чисти и дели.
                      От мен толкова.
                      Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                      ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Working...
                      X