Известие

Collapse
No announcement yet.

Лекари и полицаи?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ТенденциЙ не го познаваме

Аз щото съм виждал, та казвам... има си механизми за контрол.
    Сложи такива на всеки отрасъл, дай му достатъчно пари за да може да се развива... и дръж политиците колкото се може по-далече.
    Това е оправията... ама иска дупета, наши си, да сме граждани, а не УФТСЙ.
    Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от beyn76 Покажи съобщение
      тенденций
      Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
        добре де механизми
        Алфа 146'96 1,7 ie 16V еx
        159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Има значение, Иво! Утре ще се аргументирам защо!
          Знам какво ще ми кажеш, но сега е опрял ножа до кокъла!
          Иначе и аз съм тъп ,но упорит!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
            ТенденциЙ не го познаваме

Аз щото съм виждал, та казвам... има си механизми за контрол.
            Сложи такива на всеки отрасъл, дай му достатъчно пари за да може да се развива... и дръж политиците колкото се може по-далече.
            Това е оправията... ама иска дупета, наши си, да сме граждани, а не УФТСЙ.
            то и контрола трябва да ни е от запада
            159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
              Може ли аз?
              Полицията заминава целокупно на командировка в Сибир за две-три десетилетия.

Здравната каса се премахва, директорите й се застрелват.

Здравното осигуряване става доброволно през застрахователни компании.
              Доброволното здравно - хубаво подкрепям, то и пенсионното така трябва да стане. Полиция от каде ще си вземем нова?

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Чудесно, правим си закон според който медицинските застраховки се правят и от западни компании с традиции в бранша, те стъпват у нас... дръпват масата застраховани.
                Те ти западен контрол
                Дават ти една карта - все едно дебитна... с нея отиваш в болницата, според вида на застраховката, доплащаш или не, лекуват те, тръгваш си, застрахователя плаща на лекаря, на болницата и т.н. и всички доволни.
                Ако се опитат да те изнудят за пари кеш, направят те на маймуна или оплескат нещо - звъниш на представителя на застрахователя, той си прави разследване и утре те не работят повече с него... дали ще им стиска?

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
                  Доброволното здравно - хубаво подкрепям, то и пенсионното така трябва да стане. Полиция от каде ще си вземем нова?
                  Германия или Швейцария.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Първоначално публикувано от morfius
                    Чудесно, правим си закон според който медицинските застраховки се правят и от западни компании с традиции в бранша, те стъпват у нас... дръпват масата застраховани.
                    Те ти западен контрол
                    Дават ти една карта - все едно дебитна... с нея отиваш в болницата, според вида на застраховката, доплащаш или не, лекуват те, тръгваш си, застрахователя плаща на лекаря, на болницата и т.н. и всички доволни.
                    Ако се опитат да те изнудят за пари кеш, направят те на маймуна или оплескат нещо - звъниш на представителя на застрахователя, той си прави разследване и утре те не работят повече с него... дали ще им стиска?
                    Какво ще попречи лекаря и застрахователя задружно (образно казано) да изработят пациента?
                    sigpic

Comment

Чудесно, правим си закон според който медицинските застраховки се правят и от западни компании с традиции в бранша, те стъпват у нас... дръпват масата застраховани.
                      Те ти западен контрол
                      Съгласен съм,но закона не го правим ти и аз.Кой ще го направи в дадения момент и кой ще позволи да се направи в дадения момент се пита в задачата.
                      159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Как по точно да го изработят?
                        Има и други лекари и други застрахователи ... това не е монополната НЗОК дето гушка осигуровки и трупа резерв, да го изпапат ББ и ЦЦ?

Comment

... УФТСЙ.
                          Не те зная колко години си учили ама овца с толкова правописни грешки да напишеш .

Манталитета на хората трябва да се промени. Всеки да си върши работата не да зяпа в паницата на другия, да завижда и да се чуди от каде какво да открадне. От друга страна толкова години не сме се променили, ча чак не ми се вярва да стане на работа.

"Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарниците и сме направили толкова много, че вече сме квалифицирани да правим всичко от нищо. За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата."
                          13.12.1881 г. К. Иречек

---------- Post added at 00:19 ---------- Previous post was at 00:17 ----------

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                          Германия или Швейцария.
                          На немците им нямам доверие, Швейцария остава, дано само намерим пари за тях.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Е тая дума е уникат в езика ни бре... пише се с повече грешки от колкото букви има, и в единствено и в множествено число

Манталитет се променя мнооого бавно.
                            Внуците ни може и да видят нормална държава, ако Русия не рече да си спретне друг експеримент който да ни отреже 2-4 поколения от развитието.

Другия вариант е да си надскочим манталитета, 10% осъзнато да решат стига.

Comment

• Манталитет се променя мнооого бавно.
                              Внуците ни може и да видят нормална държава, ако Русия не рече да си спретне друг експеримент който да ни отреже 2-4 поколения от развитието.

Другия вариант е да си надскочим манталитета, 10% осъзнато да решат стига.[/QUOTE]

"Манталитета" това ни пречи спопоменах го и по горе в мненията си нищо че не се зачитат,но даваме ли поне 0,01% а не 10%зор да го променим.....
                              159 1.9jtdm 150 cc 2007

Comment

• Първоначално публикувано от morfius
                                Как по точно да го изработят?
                                Има и други лекари и други застрахователи ... това не е монополната НЗОК дето гушка осигуровки и трупа резерв, да го изпапат ББ и ЦЦ?
                                Дори в момента се извършват редица застрахователни измами, при положение, че сложната структура на здравната застраховка не е особено позната в България и продукта тепърва ще се развива, та какво остава ако се приеме официално като основно здравно осигуряване?!
                                Варианти за изработване дал Бог - в единия слуай застрахователя е прецакан, в другия случай пациента, а лекаря никога не губи, но пък всички знаем, че посредника винаги е лайно
                                sigpic

Comment

Working...
                                X