Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще излезете ли пак по улиците?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Такава партия няма да има скоро....
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Такава партия няма да има скоро....
      Прав си за съжаление. Аз не мога да видя изход от ситуацията.. Нещата са толкова заплетени. От нова година се записвам на италиански и ако потръгне езика, мисля да се ориентирам към някоя немска фирма в Италия защото знам немски, но в Германия не ми харесва за живеене.
      Lexus IS200

Comment

Глупости. Имаше на 2 пъти. 2001-ва и 2009-та. И ме е срам чак да призная, че онези помежду им се справиха по-добре.
        Иначе, добрата страна е, че виждаме колко може да се кара по инерция. 10 години не са малко.
        I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
        Roosevelt

Comment

Не се лъжте, че през 97 г. излязоха Хората на протест. Това си беше скалъпена работа - организиран протест и блокади на хора с интереси. Сами знаете, че хората са като овце - на един му плащат за да поразбунва духовете и другите го следват.... нещата не са такива, какво изглеждат.
          Тогавашното правителство го "бутна" не народа, а следващите управници.
          На студентие се плащаше за да протестират... и т.н.
          Хайде със здраве
          Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

ако седим и чакаме, няма да дойде друга партия
            ако всеки си мисли, че безнаказано може да се разпорежда с властта, която сме му дали, всичките ще са все такива
            всички ще се уяждат, щото никой не им казва копче
            никой не пуска сигнали до ЕУ, до Хага и т.н.
            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Да,всичко написано до тук е така.В момента наистина няма партия,която да заслужи нашето доверие.Но нее задължително това правителство да се сваля,според мен е нужно да се показва,че ние хората,не спим!Че не оставеме слепи за техните машинаций,бях написал нещо в една друга тема,тази за данъците на колите.Не искате ли пак да сме народ,единен?Не ви ли се иска да се пише история по улиците?Не ви ли е писнало от безнаказаност простотия?Ще дръзнете ли да излезете на улицата с единствената цел,тази за промяната?

Аз не деля хората на големи и малки,а на велики и жалки...

Comment

Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                Не се лъжте, че през 97 г. излязоха Хората на протест. Това си беше скалъпена работа - организиран протест и блокади на хора с интереси. Сами знаете, че хората са като овце - на един му плащат за да поразбунва духовете и другите го следват.... нещата не са такива, какво изглеждат.
                Тогавашното правителство го "бутна" не народа, а следващите управници.
                На студентие се плащаше за да протестират... и т.н.
                Хайде със здраве
                Тук си права и ще си навлечеш гнева на феновете на Бай Мангау. Но това не променя факта, че положението беше критично и освен платените, доста хора излязоха спонтанно.

Пита се в задачата къде ги сега тогавашните "предводители"?
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Кольо ти бил ли си на въпросниот режисиран протест?
                  Щото аз съм.
                  Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Айде, кога излизаме? Ако може да е събота или неделя обаче! Ще кажете- тях ги няма в парламента тогава, ми че то и през седмицата ги няма.. А като се събереме 100 000, все си мисля, че няма значение делничен ден ли е или е почивка. Най- малкото- знаеме го къде живее Бойко, знаеме го къде живее и Първанов. Обаче повечето съм сигурен, че няма да се лишат от почивката си, за да излязат на протест.
                    Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                      ако седим и чакаме, няма да дойде друга партия
                      ако всеки си мисли, че безнаказано може да се разпорежда с властта, която сме му дали, всичките ще са все такива
                      всички ще се уяждат, щото никой не им казва копче
                      никой не пуска сигнали до ЕУ, до Хага и т.н.
                      Определено, все още помня Костов как ходеше в тълпата доволен като кумир на всички българи. Протест такъв имаше януари 2009. Хайде сега да си кажат колко човека го подкрепиха?!?
                      http://www.youtube.com/watch?v=ZJ2yWxw5M2c
                      145 1.7 16V Boxer

Comment

Излизъл съм, водил съм протести, но смисъла се оказа никакъв... даже сега ме изкарват платен провокатор.
                        Ей там по-горе...
                        Пордължавайте да кълвете на активни мероприятия, никога няма да ви позволят да прогледнете.
                        Вече единственото излизане ако се сговни положението - ще е през аерогара София... за последно.
                        Просто с това мислене което преобладава тук, това си заслужаваме...
                        Да се пъна, че и на някой друг да му е добре, а той да ме псува?
                        Я се вземете в ръце бре...

А някой ден като проумеете, че протест и смяна на правителство са 2 различни неща, може да си поговорим пак.
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Димитреее, провокатор мръсен, не те ли е срам бе. Протести ще ми водиш, костовист с костовиста долен.

И въпреки това не си прав.
                          Ако на нас ни пука че ще ни псуват, то другите дето вярват на телевизора изобщо няма да сътворят нищо.
                          Както опорочиха тотално един протест с надрусана и напушена футболна агитка.

Демек все някой трябва да сътвори нещо иначе шанс нема.

Comment

Като гледам нагласите на масите... шанс си нема.
                            Тогава не ми пукаше, сега вече станах циник и не виждам смисъла да се зоря, а хора дето чакат да ги оправят (било и за 800 дни), да псуват.
                            Нямаме достатъчен процент желаещи за да променим каквото и да било... неприятно, но факт.

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Аз цинима съм си го написал под ника.
                              Ма така само печелят онея другите, шгое.

Поне от управлението на биби има нещо полезно, хората се понаучиха, че като мрънкотят управляващите от страх правят квото им искат (много е груб и неточен примерът, знам)

Comment

С тия примери трябва да си смениш това под ника на оптимист
                                По-скоро ББ се научава, как се залъгва народ... ама нейсе.

А, че печелят само те... знам, ама те и да се пънем и да не се пак ще спечелят... няма критична маса за другото.
                                Last edited by morfius; d.m.y г., 15:48.

Comment

Working...
                                X