Сега остава да засегнем и въпроса за избиването на индианците и набутването им в резервати. Тези нападки на тема различни националности нищо добро няма да донесат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
За социализма
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеМда-....[/B]
[/B][/B]
А ода ти за зависта и прочее е писана с пълна сила за теб-бегай да пише водка с варени картофи (произхождат от Америка) .Last edited by fred; d.m.y г., 16:01.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеEтровски, ти трябва да си пиеш хапчетата, а и да поумнееш.Но докато с пиене на хапчета може да се поукротиш, то поумняването е невъзможно при тебБлеенето на козата привлича вниманието само на козела и на вълкакозата в този случай си ти
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПо скоро е обратното, защо ти блееш в български форум с руските си комплекси от работническо-селски произход.Ако беше по-образован нямаше да пишеш.Всъщност си добър пример за пропадналата руска порода вследствие на азиатския комуниз-я пиши още, pls.
---------- Post added at 16:26 ---------- Previous post was at 16:21 ----------
С тези драскания показа колко си злобен и елементарен.Явно селенията преобладава тотално в тебе.Явно социализма бая ти е бръкнал в здравето,давам бас че си пълен селски бек.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Споко Етровски, не се треси и не бързай.Разбира се, че социализмът ми е бръкнал, иначе нямаше да ти обръщам внимание.
Ако бях селски бек, щях да съм като теб-с валенки и водка, а Путин щеше да ми е икона.Last edited by fred; d.m.y г., 16:30.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Много щети ходи да си закичиш този флаг с колчето някъде около задния двор
---------- Post added at 16:31 ---------- Previous post was at 16:28 ----------
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеСпоко Етровски, не се треси и не бързай.Разбира се, че социализмът ми е бръкнал, иначе нямаше да ти обръщам внимание.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеПрав си Митак, по умния трбява да остъпи
Па и СССР изчезна в небитието, като всяко недоносче...До 2050 година ще сте като динозаврите на изчезване,това се дължи на убитата ви политика
Last edited by etrovskii; d.m.y г., 18:38.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Скоро ще попишем малко за така нареченото турско робство.
Ще попишем и за така наречените революционери или както един автор /малко известен/ ги нарича - полуинтелигентни бунтари.
Османската империя в последния век е дала доста религиозни свободи, направо немислими за нас, но ние всички сме учили една доста изкривена история в училище.
Истинските български възрожденци са малко по различни от айдуците /емигранти, напуснали родината/, по които групово се прехласваме.
Адски е трудно да отворим истинската страница от нашата история, а тя е, че ние никога не сме били роби, нито на турци, нито на византийци.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеТо както сте е подкарали и вие май натам отивате,но дано господ дави опазиДо 2050 година ще сте като динозаврите на изчезване,това се дължи на убитата ви политика
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеНие сме си тук от 1 300 години и пак ще сме си тук, за разлика от разни съюзчета-еднодневки. Като СССР например.
И за това също исторически ни промиха мозъците."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
Comment