Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако днес бяха изборите, за кого бихте гласували?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е как нищо не създава. Неговият приоритет е инфраструктурата. Строят се магистрали, пътища, метро, спортни зали, детски градини. Аз не съм гласувал за него и няма да гласувам, но фактите са си факти.
    2014: Deutschland über alles

Comment

Първоначално публикувано от Derry Покажи съобщение
      Нещо не тълкувате правилно статистиката, вярно, че малките фирми са много, но къде пише кой какви пари вкарва в бюджета и респективно какво печели?
      http://www.nsi.bg/otrasal.php?otr=70...2&a3=2466#cont

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
      Е как нищо не създава. Неговият приоритет е инфраструктурата. Строят се магистрали, пътища, метро, спортни зали, детски градини. Аз не съм гласувал за него и няма да гласувам, но фактите са си факти.
      колкото е построил завод за боклук в софия, толкова и тия неща е направил.
      точка

Comment

Е то завод няма, защото без завод за боклуци далаверата е огромна.Ето един прост Вълк за две три години си купи Бугати и какво ли не, а беше цървул преди това.Боклука е най големия източник на печаба на мафиотите в цял свят.Я четете какво става в Неапол десетилетия напред-боклука се изнася даже в Швейцария, нашия като по недоразвит мутренски бизсен само в Пловдив и оклоностите на София...
        Last edited by fred; d.m.y г., 18:48.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

Бойко строи ма не си плаща - подизпълнителите на "Тракия" не са получавали парите си от три месеца. Това означава неизплатени заплати, задължения към НАП, НОИ, необслужени кредити, завлечени доставчици на горива, гуми, резервни части, строителни материали...
          Аз имам една от хилядите мижави фирми с 6-8 човека персонал, които получаваха по 1000 лв. заплати - сега бившите ми работници половината са в чужбина, другите се хващат за по 2-3 дни в седмицата да изкарат по някой лев, а аз дължа на държавата... и аз вече не знам колко... а Бойко нека си реже лентите.
          При откриването на новата зала босът на "Главболгарстрой" каза нещо, което е показателно - "Ние работихме при нулева ставка печалба и риск за да осигурим работа и да задържим персонала..." Това е "Бойковото понижаване на стойността" - ма нали като работиш техниката се амортизира и унищожава и при нулева печалба и счупена техника влизаш в необслужваеми лизингови схеми. Отделно знам, че от известно време по големите обекти обикалят нЕкакви бригади и задават един и същи въпрос на подизпълнителите "Ти кЪв си? Кой те прати тукА? Айде от утре да те нЕма на обекта!" - това го чух от двама бизнесмени, които със сигурност не се познават и нямат връзка помежду си - единият е изгонен от метрото!
          Та... Ше гласувам ама друг път. И колегата с огромния си 20 годишен житейски опит нека не се опитва да определя кой какви права има щото сигурно още живее с мама и тате и може би и Алфата му е подарък от тях.
          AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщение
            Бойко строи ма не си плаща ...това го чух от двама бизнесмени, които със сигурност не се познават и нямат връзка помежду си - единият е изгонен от метрото...
            Недоволни от правителството винаги ще има, понеже са засегнати сериозни бизнес интереси. Ние няма как да знаем как са наети тия твои познати в метрото. Ако са хора на Станишев и им е плащано като "за наши хора" е нормално да ги изгонят. Аз пък познавам БСП активисти с милионен бизнес, които забогатяха от държавни поръчки и съпорт от властта, който другите фирми естествено не получават. Сега същите тези са отсвирени и плачат на умряло.
            Ние ако сме истинско гражд. общество трябва да решим на коя страна сме и да подкрепим правителството ако смятаме, че се бори с мафията или да го сменим, ако смятаме, че е част от нея. Затова трябва да се гласува.
            Подобна беше ситуацията при Костов. Когато прекрати концесията на Мултигруп и Овергаз за Булгаргаз, която беше нагло източване на държавата. Никой не каза и едно браво, а го оплюха че се месел в бизнеса на частни фирми. Смешна държава сме.
            2014: Deutschland über alles

Comment

То плачевно не е смешно ама айде . Реално не се знае как точно стоят нещата, но е ясно, че държавата е обвързана с частния бизнес и от там произтичат облаги.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Добре де, представи си, че си на безлюден остров, сам с 5 мацки - едни по-хубавки, други по-грозновати, но нито един супер модел, тогава какво ще правиш. Няма да правиш секс до края на живота си?
                Не ти е точно сравнението, защото нашите са само крокодили - аз да не съм зоофил.
                Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                sigpic

Comment

[QUOTE=nikolaaaay;924543]Недоволни от правителството винаги ще има, понеже са засегнати сериозни бизнес интереси. Ние няма как да знаем как са наети тия твои познати в метрото. Ако са хора на Станишев и им е плащано като "за наши хора" е нормално да ги изгонят. Аз пък познавам БСП активисти с милионен бизнес, които забогатяха от държавни поръчки и съпорт от властта, който другите фирми естествено не получават.

Явно не познаваш хора работещи в строителството. Ако не се казваш ГБС или Треис и не буташ яко пари на ББ няма да се доредиш до обект. А пък тези дето се навиха да работят при рекетьорските им условия пари не са виждали от месеци, обаче ДДС то на издадените фактури им го прибраха. Машини вече не само не се продават ами и не се ремонтират. Смешната магистрала Люлин само фирми на ГЕРБ я строиха а зимата като завали вероятно половината и асфалт ще изчезне.
                  Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
                  Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
                  Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

[QUOTE=Alexanderbb;925416]
                    Недоволни от правителството винаги ще има, понеже са засегнати сериозни бизнес интереси. Ние няма как да знаем как са наети тия твои познати в метрото. Ако са хора на Станишев и им е плащано като "за наши хора" е нормално да ги изгонят. Аз пък познавам БСП активисти с милионен бизнес, които забогатяха от държавни поръчки и съпорт от властта, който другите фирми естествено не получават.

Явно не познаваш хора работещи в строителството. Ако не се казваш ГБС или Треис и не буташ яко пари на ББ няма да се доредиш до обект. А пък тези дето се навиха да работят при рекетьорските им условия пари не са виждали от месеци, обаче ДДС то на издадените фактури им го прибраха. Машини вече не само не се продават ами и не се ремонтират. Смешната магистрала Люлин само фирми на ГЕРБ я строиха а зимата като завали вероятно половината и асфалт ще изчезне.
                    аз точно това написах, обаче колегата явно е от тези "разбирачи", дето като му свърши работното време и отива на сладка раздумка с приятели и бистрят ли бистрят - те си нямат ядове как утре ще осигурят работа на работниците, как ще платят заплатите и осигуровките, как ще внесат ДДС на издадена, но неразплатена фактура....
                    Колега, от 15 години работя за разни партийни фирми и знам точно за какво става въпрос - при всички предишни управления главен изпълнител бяха партийните фирми и те възлагаха работата на хората, които могат да я свършат, прибирайки си лъвския пай - сега отгоре до долу е само партийни фирми
                    AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
                      Недоволни от правителството винаги ще има, понеже са засегнати сериозни бизнес интереси. Ние няма как да знаем как са наети тия твои познати в метрото. Ако са хора на Станишев и им е плащано като "за наши хора" е нормално да ги изгонят. Аз пък познавам БСП активисти с милионен бизнес, които забогатяха от държавни поръчки и съпорт от властта, който другите фирми естествено не получават.

Не знам на АМ Люлин как ще е зимата, но Дунав мост го ремонтират от 2 месеца и едното платно го пуснаха преди седмица. Ако някой иска мога да му направя едно клипче да види само за 8-дни експлоатация на какво прилича "ремонтираният" участък . Мен ако питате да не бяха почвали "ремонта", ама така няма как да се гушнат 1.6 млн. ...
                      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

па той бате Бойко преди години се изхвърли, че искал доживотна гаранция за асфалта (не каза чии живот обаче), ма ся нещо си трае. Трае си и за "даЯджийската" рекетьорска групичка дето я заключиха, а що я заключиха - щот прибирали "лепта" от превозвачите на АМ "Тракия" дето карали претоварени, а що карали претоварени - щото им плащали по 9 стотинки на тон/километър.
                        И ква стана сега - "АЗ понижих цената..." камионите обаче карат претоварени и за да направят новия участък вече направените стават на юфка

Comment

Working...
                        X