Първоначално публикувано от BillyBoy`
Покажи съобщение
Ааа - моля,моля!Много съм си спокоен,просто това е моето мнение.
Не казвам че нетрябва,а точно обратното ТРЯБВА ни железница и БДЖ не трябва да се погребва.
Но моята мисъл е че в момента и последните години,самият бизнес климат,производството в България,спедицията и логистиката,много повече се нуждаят от бърз,гъвкав и евтин транспорт.Затова и започнах да пиша,защото някой спомена някакви скрити схеми,включващи автобуси и камиони.
Приемам "хапливите" ти постове,защото работиш в системата и си наясно.Аз също скачам на "нож" когато някой почне да говори че камионите няма ли място на пътя.Ама немога да си кривя душата че няма мърша!Като хванеш старата генерация и голям процент от малцинството,всичко това разваля "реномето" на шофьорлъка.Ама ей на,тва е.Също немога да приема твърдението ти че нафта не се краде,краде се повярвай ми.И ако не беше ми толкова близък,щях да ти кажа и как му е името.И донякъде го оправдавам,защото заплати няма,а в къщи нещо трябва да се яде.
И още,приятел е началник-гара в Чешнигирово.Само от неговите приказки,знам че по цял ден нищо не се прави и само се пие.За крадене няма,щото всичко е изкрадено

Уважавам теб и работата ти,нека не превръщаме темата в хапливи постове и обиди.

Comment