Известие

Collapse
No announcement yet.

БДЖ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

като клиент ги познавам, като имаш впредвид че никак не съм придирчив. а и това е мнението на всички пътуващи с бдж което мисля е достатъчно показателно.
    освен това знам какво представляват администрациите в софия и горна оряховица.
    да не говорим как най-нагло се точи нафта от локомотивите, така че да не се правим на света вода ненапита. сигурно има и свестни служители, ама те са единици.
    точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      ще ме извиняваш колега , ама има едни контейнери с надпис maersk на тях. що ги виждам само на камиони а не на железницата
      бдж не поддържа собствената си инфраструктура
      не поддържа дори тази част от нея която се ползва
      голямата част от машините ви просто трябва да бъдат спрени от движение. нали си имате технически прегледи там.
      за това състояние на железницата са отговорни 1-хората имащи власт, но отнесли се с безхаберие и 2-всички останали служители които се чувстват незаменими и насигурно и не им дреме (както всички други държавни служители)
      Виж сега пак дрънкаш глупости караш ме за кои ли път да ти го кажа и ще те помоля да престанеш.Информацията ти относно контеинерите Maersk ти е грешна,всеки ден се движат по пътищата на родната железница,толкова за тях.Относно инфраструктурата по напред бях написал за нея ама явно виждам не обичаш да четеш а да си правиш вятър на устатат няма нищо пак ще повторя този път със големи букви дано да го прочетеш ИНФРА СТРУКТУРАТА Е САМОСТОЯТЕЛНА ЕДИНИЦА ОТТДЕЛНА ОТ СИСТЕМАТА НА БДЖ``НКЖИ``.БДЖ си плаща на инфра структурата за превоз на товари и пътници както и частните превозвачи,следователно тя си поддържа железния път итн.....Така верно е че машините не са във първа младост и въпреки тежкото състояние във което се намират липса на резервни части итн.... има хора които са достатъчно отговорни ``безхаберни``и които въпреки всичко ги поддържат във такова състояние което ги прави годни за път.Виж сега засягаш и служителте какъвто съм и аз.Ако на мен не ми дреме и ако аз съм безхаберен още на първата гара ще има купища от железа и трупове,така че малко по адекватно относно изказванията пак ще те замоля.Относно служителите никои не е незаменим прав си,ама за да станеш железничар и наи вече машинист какъвто съм аз първо се иска дупе и второ психика.Така че от всяко дърво свирка не става.Гледам имаш желание да пишеш и спориш за неща които не са ти ясни ела изкараи едни курсове и да ти направим един железничар тогава вече ще си повече от компетентен,па знаи ли се може и шеф да станеш някои ден..
      АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Тоя митака и колев изобщо не ги разбират нещата,а дрънкат само глупости прочетени из някои вестници.До като хората не са в системата няма как разберат положението на БДЖ.Само за последните години колкото милиони са преведени нямате си на представа.Какви ли не далавери се правят от управляващите само те си знаят.България има огромна нужда от железницата и тези средства които се отпускат за нея се вливат в тая компания ще е много конкурентна способна.По време това правителство печелившите отрасли на железницата почнаха да стават частни като например товарните превози сега се чува и колетните пратки минавали в тяхни ръце.Позволиха да има частни компании като БЖК,Булмаркет,Шенкер и Рейл карго и им дадоха по голяма част от товаврите.За положението на железницата единственна вина е на сегашното и до сегашните правителства.
        Alfa Romeo 159 TI, 2.4 JtdM Q4
        ex Alfa Romeo 156 1.9 jtd 16v m-jet. 2005 FL

YAMAHA YZF R1 150 hp. 2003

Comment

Искам да ви помоля да се придържате към рамките на добрия тон.

Момчета, безгрижно обясняващи на останалите как говорят глупости и си правят вятър на устата, убедена съм, че самите вие не бихте се възторгнали, ако някой каже същото по ваш адрес.

Вярвам, че може да продължите да спорите, без да се квалифицирате взаимно - един друг или пък изказванията си
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
            Искам да ви помоля да се придържате към рамките на добрия тон.

Момчета, безгрижно обясняващи на останалите как говорят глупости и си правят вятър на устата, убедена съм, че самите вие не бихте се възторгнали, ако някой каже същото по ваш адрес.

Вярвам, че може да продължите да спорите, без да се квалифицирате взаимно - един друг или пък изказванията си
            Ако четеш внимателно явно ще разбереш защо съм го казал.

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
              Ако четеш внимателно явно ще разбереш защо съм го казал.
              Разбирам аргументите ти, но не приемам начина.
              Това са две различни неща.
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

аз нищо не разбирам. айде кажи ми държавата колко пари на година снася на бдж и кога отделиха инфраструктурата.
                ама тоя път без да увърташ.
                точка

Comment

Като чета разбирам, че никой не е против да има железници, но това е струкгура изискваща сериозно управление и опит и премине ли в частни ръце всичко, не ясно дали няма да остане от БДЖ само трошения камък под траверсите.
                  Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                  Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                  sigpic

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                    аз нищо не разбирам. айде кажи ми държавата колко пари на година снася на бдж и кога отделиха инфраструктурата.
                    ама тоя път без да увърташ.
                    Не съм нито министър на финансите нито генералния директор на БДЖ за да знам колко точно пари се отделят нали така,пък ти ако си запознат може да доложиш по въпроса,нали си отворен на всяка тема,иначе НКЖИ съществува от 2002 година.

---------- Post added at 20:58 ---------- Previous post was at 20:56 ----------

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                    Като чета разбирам, че никой не е против да има железници, но това е струкгура изискваща сериозно управление и опит и премине ли в частни ръце всичко, не ясно дали няма да остане от БДЖ само трошения камък под траверсите.
                    Еми незнам какво ще остане ама преди няколко дена закараха няколко локомотива от депото във което работя за рязане,къде и кои ще прибере парите от това само един господ знае.

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:58 ----------

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                    Разбирам аргументите ти, но не приемам начина.
                    Това са две различни неща.
                    А как мислиш аз приел начина по които някои си ми казва че съм безхаберен като по този начин се хвърля кал по мен и по моите колеги.Някои ако каже за твоите колеги така ще стоиш и ще си траеш ли?Права си не е това начина,но не мисля че някои ще стои и ще и ще ме каля и аз ще си мълча.

Comment

Били, разбирам те, че си пряко заинтересован, но в държавата цари пълна некомпетентност и БДЖ е поредната структура, която вместо да се приведе в нормални параметри се съсипва именно заради некадърност и безхаберие, както стана с действащата атомна централа и много други заводи в страната, а други бивши социалистически страни успяха да запазят част от производството си и да намерят своето място в икономическото пространство.
                      sigpic

Comment

Еми да просто просто пред очите ми всичко се срива,лично за мен това е умишлена разсипия.Преди 17-18 год във депото което работя аз е имало 20 деистващи маневрени локомотива серия 52 сега във момента са едва 3 броя.

Comment

Еми да просто просто пред очите ми всичко се срива,лично за мен това е умишлена разсипия.Преди 17-18 год във депото което работя аз е имало 20 деистващи маневрени локомотива серия 52 сега във момента са едва 3 броя.
                          Нормално е да бъдат по-малко локомотивите, но важното е да са в изправност, но те са само част от всичкото друго.
                          На колко години си бил тогава преди 17-18г., че ми стана интересно или може би това е наследствена професия.
                          sigpic

Comment

...А как мислиш аз приел начина по които някои си ми казва че съм безхаберен като по този начин се хвърля кал по мен и по моите колеги.Някои ако каже за твоите колеги така ще стоиш и ще си траеш ли?Права си не е това начина,но не мисля че някои ще стои и ще и ще ме каля и аз ще си мълча.
                            Обръщението ми беше "момчета", а не "Били"

А целта, ако пък ти опиташ да разбереш моите мотиви, е да ви подам лулата на мира, преди темата да е стигнала до състояние, заради което да я пратя в коша. Никой от нас не иска това.
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                              разбира се че трябва да има железници, най-малкото , това са стратегически обекти.
                              а камъните за които говориш, съм сигурен че в момента са обрасли с бурени щото няма кой да ги напръска.

Не съм нито министър на финансите нито генералния директор на БДЖ за да знам колко точно пари се отделят нали така,пък ти ако си запознат може да доложиш по въпроса,нали си отворен на всяка тема,иначе НКЖИ съществува от 2002 година.
                              казвате че бдж е на загуба от транспорта на пътници. как става това след като държавата дава за това 20 милиона на година ако не се лъжа. фактически на бдж и се наливат пари . дай и аз да си направя една транспортна фирма и държавата да ми плаща загубите пък нека ми е лошо
                              да не говорим че бдж е най-субсидираната компания в държавата.
                              искам да ми кажеш без да увърташ пак - нашата компания в момента транспортира едикаквоси и най-големите поръчки са от едикъдеси. дай да видим, щото едва ли превозвате продукцията на нефтохима , руска руда и скрап за кремиковци и въглища за захарни заводи.
                              точка

Comment

Наливат се едни пари които се източват под различна форма, вместо да се поставят сериозни и знаещи хора, които биха взели управлението здраво и да започнат да правят нещо смислено.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X