Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде бяхме и накъде сме тръгнали?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    То ако съдя за БЛРС по едни мои познати, дето ходят на лов с дамаджана и 2-3 каки на нечия вила....
    Това са културни мероприятия.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• http://www.ruse-news.com/modules.php...rder=0&thold=0

Интересно ... защо никои от големите медии не отрази събитието и поредното фиаско на ББ?

Апропо след като кмета и съветниците са на ГЕРБ, защо вчера (след първият по сериозен сногевалеж в Русе отново ги "изненада") се наложи ББ да влиза в Русе по второкласната пътна мрежа? ... Сигурно е искал да тества възможностите на 'жипката дето сам си я кара .
      Last edited by CBET; d.m.y г., 10:07.
      Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
        http://www.ruse-news.com/modules.php...rder=0&thold=0

Интересно ... защо никои от големите медии не отрази събитието и поредното фиаско на ББ?

Апропо след като кмета и съветниците са на ГЕРБ, защо вчера (след първият по сериозен сногевалеж в Русе отново ги "изненада") се наложи ББ да влиза в Русе по второкласната пътна мрежа? ... Сигурно е искал да тества възможностите на 'жипката дето сам си я кара .
        У нас жураналистика почти няма, така е от бая десетилетия, а за другото - важи предишното

А това го прочетох днес, в допълнение към мнението

"Върхушка от чужбина атакувала срещу шистовия газ"

http://dnes.dir.bg/news/traicho-trai...-10370166?nt=9
        Last edited by fred; d.m.y г., 12:07.
        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
        Нагоре по стълбата, която води надолу
        sigpic

Comment

• Аз пък съм безпартиен и не изповядвам никаква религия, просто във въпросната статия има някои истини.И не само в нея, но сега не съм настроен да преживям дъвкани неща...накъде сме тръгнали... ми бързаме към масата с ракийката...
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• "Днес след обяд имах работа в Хасково и слязох към Харманли. Отбих се в наводненото село Бисер. Там до реката срещнах тази жена. Без да я заговарям, тя дойде при мен и заплака. Отиваше при доктора, да вземе лекарства за дядото. Не плачеше заради наводнението, а заради целият и провален живот.
            - Кой ли не ни управлява, кой ли не ни обещава и все сме нямали пари за лекарства, а се убихме от работа ! Кажи момче, има ли оправия на тоя свят !
            Не обичам да споделям сълзливи истории, но ми домиля за тази жена и ви питам, имате ли отговор на въпроса и, защото аз май нямам ."
            via
            @Joro Hadjiev

“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
            ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

Аз пък съм безпартиен и не изповядвам никаква религия, просто във въпросната статия има някои истини.И не само в нея, но сега не съм настроен да преживям дъвкани неща...накъде сме тръгнали... ми бързаме към масата с ракийката...
              Митак, има истини, ама няма изход, а внушенията са отровни в тази статия. Пътят от нея не води към храма (релпика от края на филма "Покаяние") това ми е идеята.Ако не си го гледал, гледай го

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:17 ----------

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
              "Днес след обяд имах работа в Хасково и слязох към Харманли. Отбих се в наводненото село Бисер. Там до реката срещнах тази жена. Без да я заговарям, тя дойде при мен и заплака. Отиваше при доктора, да вземе лекарства за дядото. Не плачеше заради наводнението, а заради целият и провален живот.
              - Кой ли не ни управлява, кой ли не ни обещава и все сме нямали пари за лекарства, а се убихме от работа ! Кажи момче, има ли оправия на тоя свят !
              Не обичам да споделям сълзливи истории, но ми домиля за тази жена и ви питам, имате ли отговор на въпроса и, защото аз май нямам ."
              via
              @Joro Hadjiev

Привет Вики, радвам се, че се позавърна пак
              Отговор аз имам, ама нейсе.
              Само да попитам, а къде са тарикатите, които да дупчили основата на дигата за да си поливат зарзаватеца примерно?
              Има ли сред тия хора, поне един, който да излезе и да каже - Пешо точеше водата през лятото (и миналото и по миналото) от язовира.
              Въпросът ми е риторичен-не знам дали са дупчили точно тая дига, ама докато Пешо не стане синоним на нетърпимост все ще си задаваме въпроси.И каквито да са отговорите, най важният ще липсва.
              А снимката е хубава...
              Last edited by fred; d.m.y г., 18:30.
              sigpic

Comment

• Отговорът!!!

Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                "Днес след обяд имах работа в Хасково и слязох към Харманли. Отбих се в наводненото село Бисер. Там до реката срещнах тази жена. Без да я заговарям, тя дойде при мен и заплака. Отиваше при доктора, да вземе лекарства за дядото. Не плачеше заради наводнението, а заради целият и провален живот.
                via
                @Joro Hadjiev

Вики!
                Взех този линк http://vbox7.com/play:30cbd630 от съседна тема за горивата за да ти отговоря защо не стигат парите за тези хора!И въобще новите управляващи ще изкарат всеки друг виновен,но те вина нямат!Имат само безхаберие,безотговорност,безочие,безпардонност и една огромна лакомия за власт и пари!От където и да погледнеш потърпевши ще бъдат хората,като тази хрисима женица!Само будно гражданско общество може да корегира това политическо недоразумение в момента!!!
                Карам си петата Alfa - Romeo & Giulietta-почти безпроблемно, и никога не се отказвам!!!И едно МИТО за съпругата !

Comment

• То не че и при старите стигаха, но че гражданското съзнание ще ни промени спор няма, дано само го дочакам де
                  Last edited by fred; d.m.y г., 20:48.
                  sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                    То не че и при старите стигаха, но че гражданското съзнание ще ни промени спор няма, дано само го дочакам де
                    Страх,егоизъм,неграмотност и чалга са несъвместими понятия с гражданско съзнание......
                    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      via
                      @Joro Hadjiev

И аз нямам отговор на тези въпроси, подсети ме за една случка скоято не съм се хвалил, но тогава и аз се чудих като тебе - преди 2-3 години видях подобно женица в кварталния магазин да стиска някакви парици и да си чуди какво да си купи, еми купих и кило сирене един хляб и около кремвирши.Нямаш си напредстава калко здраве ми пожела, продавачката обаче ме пита каква ми е тая че и купувам.Ми никаква викам, ама не те ли е срам да храниш всеки ден помирярите пред магазина, вместо да даваш салама на такива хора щом ти е излишен.

Comment

И аз нямам отговор на тези въпроси, подсети ме за една случка скоято не съм се хвалил, но тогава и аз се чудих като тебе - преди 2-3 години видях подобно женица в кварталния магазин да стиска някакви парици и да си чуди какво да си купи, еми купих и кило сирене един хляб и около кремвирши.Нямаш си напредстава калко здраве ми пожела, продавачката обаче ме пита каква ми е тая че и купувам.Ми никаква викам, ама не те ли е срам да храниш всеки ден помирярите пред магазина, вместо да даваш салама на такива хора щом ти е излишен.

Е те на там сме тръгнали Митак.....протести за животните ще спретнем,и храна ще им дадем,нали сме демократи,природозащитници......всичките модерни понятия сме,човеци не сме,на там сме тръгнали безвъзвратно........
                        Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                        Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                        Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                        Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Я кажи нещо против помиярите и ще те изядат!
                          Виж хора да умират може!
                          Особено от глад студ или като семейството възрастни хора от удавяне.
                          Иначе, Вики, снимката разбива!
                          Достойна е за изложба!
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ми не съм Майка Тереза, явно много ми е дожаляло тогава и вероятно съм се замислил ако аз съм на нейно място...стар, ненужен, сигурно без близки, без средства...тъжна картинка.

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
                              Страх,егоизъм,неграмотност и чалга са несъвместими понятия с гражданско съзнание......
                              Мдаа, невежеството е най опасно и бездуховността
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                                via
                                @Joro Hadjiev

. боже!!!!!!!
                                155 осем хиляди клапана 16 вериги
                                0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

Working...
                                X