Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
    Пак не си разбрал нещо. Имаше протести в Атина срещу съкратените р-ди, имаше протести и в Москва срещу Путин. Ти просто си пропуснал да разбереш кой протест срещу какво е. На гърците им дреме на шмайзера за Путин.
    Ти не ми казвай какво съм разбрал и какво не, тези кадри бяха показани като протест в Москва за да драматизират положението в Русия преди изборите, само че руснаците ги разобличиха защото на заден фон се четеше надпис Национална банка на Гърция и протестиращите бяха облечени с някакви блузки когато темр. В Москва беше -20.
    Друг пример, наскоро един водещ на икономическо предаване по MSNBC съвсем открито каза че Путин манипулирал цените на петрола да бъдат високи и от това да се възполвала руската икономика.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Друг пример, наскоро един водещ на икономическо предаване по MSNBC съвсем открито каза че Путин манипулирал цените на петрола да бъдат високи и от това да се възполвала руската икономика.
      Е, кое не е вярно от това твърдение?

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Ти не ми казвай какво съм разбрал и какво не, тези кадри бяха показани като протест в Москва за да драматизират положението в Русия преди изборите, само че руснаците ги разобличиха защото на заден фон се четеше надпис Национална банка на Гърция и протестиращите бяха облечени с някакви блузки когато темр. В Москва беше -20.
      Пуснали са видео от единия протест с коментар за другия. Ах, колко са гнусни тия империалистически прасета. Ма, ти що ходиш да им работиш на тях. Ходи в Куба да градиш комунизма.
      2014: Deutschland über alles

Comment

• И кое е вярното бе, многознайко.

Comment

• ... че Путин манипулирал цените на петрола да бъдат високи и от това да се възползвала руската икономика.

Comment

• Хайде да обясниш как става това нещо.

---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:53 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение

---------- Post added at 19:34 ---------- Previous post was at 19:32 ----------

[/COLOR] Пуснали са видео от единия протест с коментар за другия. Ах, колко са гнусни тия империалистически прасета. Ма, ти що ходиш да им работиш на тях. Ходи в Куба да градиш комунизма.
            Да бе да, когато събитията се случват по различно време. Да не мислиш че Fox работи като кабеларката в Каспичан. Поне да бяха се извинили.

Comment

• Съвсем ясно е, че Русия има силен интерес петролът да е скъп. Инструменти, за да манипулира цените дал бог.

Ето чети

Икономиката и рейтингът на Русия са все по-зависими от цените на петрола
              20:33 | 26.03.2012 | 1029 прочитания
              Размер на текста

Русия ще загуби инвестиционния си рейтинг, ако цената на нефта падне до 60 долара за барел, предупреди агенция "Стандард енд Пуърс" (S&P). През 2008 г. петролните цени се понижиха дори повече, но рейтингът на Русия не бе променен. Което означава, че зависимостта на Русия от петрола расте все повече....

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                ... че Путин манипулирал цените на петрола да бъдат високи и от това да се възползвала руската икономика.
                Хайде да обясниш как става това нещо.

---------- Post added at 17:02 ---------- Previous post was at 16:59 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                Съвсем ясно е, че Русия има силен интерес петролът да е скъп. Инструменти, за да манипулира цените дал бог.

Ето чети

Икономиката и рейтингът на Русия са все по-зависими от цените на петрола
                20:33 | 26.03.2012 | 1029 прочитания
                Размер на текста

Русия ще загуби инвестиционния си рейтинг, ако цената на нефта падне до 60 долара за барел, предупреди агенция "Стандард енд Пуърс" (S&P). През 2008 г. петролните цени се понижиха дори повече, но рейтингът на Русия не бе променен. Което означава, че зависимостта на Русия от петрола расте все повече....
                Без празни приказки, обясни по какъв начин извършват манипулацията. Щом твърдиш нещо трябва да можеш и да го докажеш.

Comment

• На мен ми е много чудно защо комунистите се интересувате повече от благоденствието на Русия, отколкото от това на България?! Да не би още да се надявате, че големият брат ще върне лентата назад и някак си ше построи комунизма? Ние като не можахме - поне те.

Comment

• Давам ти пример с Русия, защото тук в САщ за България никой не приказва. А ти защо така започна да се усукваш като върбова клонка а не вземеш да ни обясниш манипулацията на цените на петрола.

Comment

• Мали, мали, николайчо как се е омотал тук и матричарчето няма да може да му помогне този път.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

• Вие помагате ли си във възкресяването на соцпропагандата?

Националните ни ТВ колко пъти са омазвали видеото от новините, извинение не съм чувал... виж по Господари на ефира сеира съм им гледал.
                        Медия да се извини... трябва да е стигнало до съд, Мърдок в ЮК например. Имидж имат да пазят бре.
                        Русия в момента изнася 90% суровини, естествено е да има изгода от високи цени... дали ОПЕК0 имат изгода от ниски?
                        Без натиск от САЩ/Европа както беше през студената война, ОПЕК като нищо си спрятат тандем с Русия да си правят парите.

Само едно не ми е ясно, ако САЩ/ЗЕ са такива идиоти каквито ги изкарвате, не ви ли е срам комундетата, че изгубихте студената война от тях
                        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                          Вие помагате ли си във възкресяването на соцпропагандата?

Националните ни ТВ колко пъти са омазвали видеото от новините, извинение не съм чувал... виж по Господари на ефира сеира съм им гледал.
                          Медия да се извини... трябва да е стигнало до съд, Мърдок в ЮК например. Имидж имат да пазят бре.
                          Русия в момента изнася 90% суровини, естествено е да има изгода от високи цени... дали ОПЕК0 имат изгода от ниски?
                          Без натиск от САЩ/Европа както беше през студената война, ОПЕК като нищо си спрятат тандем с Русия да си правят парите.

Само едно не ми е ясно, ако САЩ/ЗЕ са такива идиоти каквито ги изкарвате, не ви ли е срам комундетата, че изгубихте студената война от тях
                          A защо САЩ не разработват своите нефтени залежи?
                          Няма смисъл имат си свои инструменти да ровят в нефтения пазар.

Не работим в тандем
                          Имаме идеологически различия с Павлин, но ти когато седиш на западното крайбрежие не можеш да видиш подводния риф, който разделя източното крайбрежие.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• А на тая дата - 26 април, гръмна Чернобил през 1986 г.Докато ние лапахме марулите (в буквалния и преносния смисъл) другарите от ЦК, Политбюро и прочее там раздели и отдели на БКП си пазахе здравето, както и на деца, внуци, тъщи и свекърви.
                            Наследниците им искат Белене, а марулите зеленеят все още....
                            COLOR]
                            Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            A защо САЩ не разработват своите нефтени залежи?
                            Няма смисъл имат си свои инструменти да ровят в нефтения пазар.

Не работим в тандем
                            Имаме идеологически различия с Павлин, но ти когато седиш на западното крайбрежие не можеш да видиш подводния риф, който разделя източното крайбрежие.
                            Бе всичко вижда, ама е закърмен със соц пропагнадата, а и понеже му е криво, че шефът му е негър или някакъв там наследник на преселник от незнам къде си, го излива във форума
                            Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                            Нагоре по стълбата, която води надолу
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                              Вие помагате ли си във възкресяването на соцпропагандата?

Около 25% от БВП на Русия е от търговията със суровини, тенденцията е да стигне 15% то края на десетилетието.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Около 25% от БВП на Русия е от търговията със суровини, тенденцията е да стигне 15% то края на десетилетието.
                                Какво искаш да кажеш?! Че за тия "мизерни" 25% от около 1,45 трилиона долара руският цар, опс премиер, уф пък и аз - президент, та тоя няма смисъл да манипулира цените на петролния пазар. Ми според мен има доста мотиви, пък и възможности да го направи, например за да спечели изборите през 2012г. Говори се и за някакви активи, дето имал в няколко петролни компании за скромните 70 млрд долара...
                                П.С. Само една вметка, БВП и обем на износа са едни доста различни неща

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:22 ----------

Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
                                А на тая дата - 26 април, гръмна Чернобил през 1986 г.Докато ние лапахме марулите (в буквалния и преносния смисъл) другарите от ЦК, Политбюро и прочее там раздели и отдели на БКП си пазахе здравето, както и на деца, внуци, тъщи и свекърви.
                                Наследниците им искат Белене, а марулите зеленеят все още....
                                COLOR]
                                Според някои данни, които съм чел за радиацията и по специално за Хирошима, около 25 години след повишено облъчване се наблюдава пик на раковите заболявания. Следващия пик бил към 40 години след радиацията. Да си пожелаем да сме тук и за 40-тата годишнина, щото много хора не успяха да доживеят.

---------- Post added at 23:53 ---------- Previous post was at 23:37 ----------

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                                Мали, мали, николайчо как се е омотал тук и матричарчето няма да може да му помогне този път.
                                Баба ти се е омотала. В България веригите супермаркети правят картели, та Русия няма да се договори с останалите износители на петрол. Още повече, че рейтингът на Путин се крепи само и единствено на растежа на икономиката им в последните години, който е пряко свързан с износа на петрол. Ако цените паднат рязко, нищо чудно да гледаш не само бомбички, ами и танкове на червения площад
                                Last edited by nikolaaaay; d.m.y г., 23:25.

Comment

Working...
                                X