Известие

Collapse
No announcement yet.

Спират строителството на АЕЦ "Белене"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Не се набирай - така се започва.
    До момента сте твърде възпитани и ще ми е мъчно да започна пак с метлата.

Всеки има право на собствено мнение - "разбираш", "не разбираш" е твоят поглед. "Повтаряш като папагал" може да бъде провокативно (ако не беше Гиги, а някой по-темпераментен).

Просто остави личния елемент.
    Някога си говорихме за дразнителите във Форума.
    Те бяха трима:
    Павката, Съскрофа и Цецо в 33-раздела.
    Цецо не го изтърпяха, тоест издържаха, а сега на прицел е Павката.
    Да, и мене ме ядосва, ама ....
    Прасето е станал политик!
    Да ви кажа ли как се прави златоградски пататник?!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
      Нищо не разбираш и повтаряш като папагал неща написани от някого си. Козлодуй в момента изплаща заем за модернизация извършена от Уестингхаус. Въпреки това работи на много добра печалба.
      Която е колко лева на година?
      2014: Deutschland über alles

Comment

Нищо не разбираш и повтаряш като папагал неща написани от някого си. Козлодуй в момента изплаща заем за модернизация извършена от Уестингхаус. Въпреки това работи на много добра печалба.
        Хихи аз знам че незнам много неща, но лошото е че явно ти незнаеш и винаги се хващаш.
        Ти пишеш че "Козлодуй се изплаща от собствената си дейност" а всъщност изплаща заем за модернизация. Като че ли е различно, а и я кажи колко е заема?
        А нали тука сте 2-3 ма които обичате да се посочва източник, пък сега папагал съм бил. Като няма източник невярвате, като има пак невярвате ама и било повторено....
        А се замисли ти каво пишеш - тва Каролев онова Овчаров другото HSBC....

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
          Някога си говорихме за дразнителите във Форума.
          Те бяха трима:
          Павката, Съскрофа и Цецо в 33-раздела.
          Цецо не го изтърпяха, тоест издържаха, а сега на прицел е Павката.
          Да, и мене ме ядосва, ама ....
          Прасето е станал политик!
          Да ви кажа ли как се прави златоградски пататник?!
          Не само той е на прицел, но ти пък знаеш, че личното ми мнение покрива приказката, че всеки има място под слънцето.

На улицата не можеш да раздаваш банани, освен ако не са с хранителна стойност, пък и вземането е доброволно

Толкоз с офф-а.
          Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
          My Red Love
          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Ники, ти говориш, както и мнозина тука само за "европейски" и американски банки.
            Истината е, че в началото на 90-те за втора АЕЦ беше готова да плати Турция. Тя направи нещо, което е известно в световната история, но само един път СССР го е правила.
            Той ясно е заявил, че който нападне Монголия, все едно е нападнал него!
            Заявлението беше на ниво началник на Генералния Щаб на Турция. Който иска да го търси в "Наблюдател"
            Генерала ясно заяви, че нашата национална сигурност е свързана с АЕЦ, от който и те черпят енергия.
            Искаме или не искаме, те(Турция) ще защитават безрезервно България, ако някой заплашва сигурността на централата.
            Вижте посоката на ветровете.
            Несериозно е. Турция ако има голям дефицит на ток ще построи централи на собствена територия, а не на чужда. Никой няма да инвестира, за да може след това съседа му да може да го изнудва.
            Основният клиент за бг ток е Гърция. Дали можем да очакваме сериозен ръст на търсенето оттам, мисля е ясно.

Comment

• Само Костов ще ни оправи.
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                Само Костов ще ни оправи.
                И аз така мисля ама без да се бъзикам. Ако не друго то поне е единствения МП които е с нужното образование....

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  Не само той е на прицел, но ти пък знаеш, че личното ми мнение покрива приказката, че всеки има място под слънцето.
                  Да!
                  Много обширно сме го споделили.
                  Ама аз биех самара

На улицата не можеш да раздаваш банани, освен ако не са с хранителна стойност, пък и вземането е доброволно

Толкоз с офф-а.
                  Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Несериозно е. Турция ако има голям дефицит на ток ще построи централи на собствена територия, а не на чужда. Никой няма да инвестира, за да може след това съседа му да може да го изнудва.
                  Основният клиент за бг ток е Гърция. Дали можем да очакваме сериозен ръст на търсенето оттам, мисля е ясно.
                  Не си разбрал основното.
                  За Турция сме комшията, а според някои и нашите.
                  Иди в Турция и виж , как ще се отнесат с тебе.
                  Два пъти съм го изпитвал, но е били истинско.
                  Излизам от ада и разбирам, че излизам, защото около мен са турски войничета. Същите като нас , някога.
                  Разстилат бохчите с кромида , сиренцето и режат доматите с армейския нож. поднасят ти залъка и питат загрижено: бате, как си!
                  За тях си комшията. Свято нещо.
                  После като влязохме в един съюз, нещата добиха своята пълнота.
                  Колцина от вас си дават сметка, че въздушното ни пространство се охраняв и от турски пилоти, както и, че нашите летят отвъд пределите на соц хоризонтита
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
                    Хихи аз знам че незнам много неща, но лошото е че явно ти незнаеш и винаги се хващаш.
                    Ти пишеш че "Козлодуй се изплаща от собствената си дейност" а всъщност изплаща заем за модернизация. Като че ли е различно, а и я кажи колко е заема?
                    А нали тука сте 2-3 ма които обичате да се посочва източник, пък сега папагал съм бил. Като няма източник невярвате, като има пак невярвате ама и било повторено....
                    А се замисли ти каво пишеш - тва Каролев онова Овчаров другото HSBC....
                    Ти сега какво питаш не мога да разбера. Козлодуй отдавна се е изплатил като първоначална инвестиция. Сегашния заем е съвсем друго нещо.

Comment

• Днес явно си на романтична вълна

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                        Днес явно си на романтична вълна
                        Ако говориш за мен, даже и съм се натряскал!
                        Ама това дето го пиша си е истина.

Comment

Ти сега какво питаш не мога да разбера. Козлодуй отдавна се е изплатил като първоначална инвестиция. Сегашния заем е съвсем друго нещо.
                          Първоначално публикувано от pavlin
                          Козлодуй се изплаща от собствената си дейност, по същия начин ще се изплаща и Белене. Спирането на Белене 1990г. беше политическо решение в резултат на външен натиск. Тогава даже беше в много по-напреднала фаза и плащахме следващите около 20 години наем за съхранение на един от реакторите.
                          А нищо не питам, гледам сейр.
                          И се чудя колко е разликата между заем за модернизация и строежа на Белене

Comment

• Ами продължавай да се чудиш. Това доказва че явно нещата не ти са ясни.

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                            Която е колко лева на година?
                            Ти кажи бе, Никалай.

Comment

• Белене - Kорупционният гьол

https://www.bivol.bg/belene-sugarev.html
                              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ако говориш за мен, даже и съм се натряскал!
                                Ами наздраве тогава

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:29 ----------

Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                Ами продължавай да се чудиш. Това доказва че явно нещата не ти са ясни.

---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 20:10 ----------

Ти кажи бе, Никалай.
                                Нали казваш, че Козлодуй била с "много добра печалба". Колко е печалбата за година? 5 млн., 50 млн., 500 млн., 1 500 млн. Явно нямаш идея колко е. Само си говориш по инерция Както обикновено.

Comment

Working...
                                X