Първоначално публикувано от Susscrofa
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Гласувахте ли на Референдума и как?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАз не видях да питат когото и да било. Това са спекулации. Лично моето гласуване, по никакъв начин не ме обвързва с подкрепящите партии.
Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщениеКоето разсейва всякакви съмнения, че това си е една гола репетиция.Last edited by fred; d.m.y г., 22:46.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНе гласувах не защото съм а-политичен или а-социален или защото ме мързеше да ида до урната.
Не гласувах, защото мисля, че по конкретния казус решението трябваше да се вземе от достатъчно многото експерти в държавата а не от Гуньо Гъсков, който си няма и понятие що е това ядрена централа.
А политиците, като наши избранници трябваше да поемат отговорността за взетото решение.
Не гласувах, защото по този начин изразих несъгласието си с управляващите относно самото организиране на референдум точно по този въпрос.Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеЕ социологическото проучване се прави по схема, извадково, на сравнително малък брой секции, но винаги е точно, така се събират тия данни за екзит пол /още една глупава чуждица/[COLOR="Silver"]
Съвсем нормално е да се проучват тези неща.Винаги се прави така от социологическите агенции,Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Аз не приемам, когато някой обяснява , защо не е гкласувал и дава за доводи всичко друго, освен мързела си и собственото безхаберие!
Ето аз гласувах с да, защото са ми обещали работа в сервиза за крановете в Беляне!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Принципно съм ЗАч...но си имам причини и никога и за нищо не гласувам.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеУчил съм и стагмистика, макар и медицинска, така че ми е ясно колко са "точни".Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщениеЗа сравнение за камериерка, сервитьор, барман и т.н. обслужващ персонал в туризма има няколко месечни курсове!
За мен не е все едно дали ние сме нация от специалисти или от обслужващ персонал.
Ти по-добре се замисли ЗАЩО в други държави камериерките и барманите получават повече от ядрените специалисти тук.
Comment
-
Гласувах с Не. Принципно съм за развитие на ядрената енергетика. Но на гол тумбак чифте пищови не ми се връзва... Никой не може да каже приблизително точна цена - 6.3 млрд. е централата с реакторите, а останалите структури? Една централа сама по себе си не върши работа. Значи пак по стара БГ традиция се опитват да замажат нещата, че при удобен случай да "приберем квот моем.." Аре стига вече. Ако някой се счита победител, при 17-18 % активност... ми да му е честито145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ, нали до 1989 бяхме нация от специалисти, пък 90-та обявихме, че не можем да си плащаме вноските по външния дълг и въведохме купонна система за хранителните стоки.
Ти по-добре се замисли ЗАЩО в други държави камериерките и барманите получават повече от ядрените специалисти тук.
Давай си почивки понякога, защото неизбежно стигаш до писане на безмислени глупости в един момент."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщениеЕ, нали до 1989 бяхме нация от специалисти, пък 90-та обявихме, че не можем да си плащаме вноските по външния дълг и въведохме купонна система за хранителните стоки.
Ти по-добре се замисли ЗАЩО в други държави камериерките и барманите получават повече от ядрените специалисти тук.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Гласувах само от уважение към народните пари, които бяха похарчени за нищо. Как гласувах, няма никакво значение, отнапред знаех, че както и да гласувам ще е бесмислено.
Поредния случай, в който се напънала планината и... родила мишка, само дето и мишка не е родена тоя път. Срамота, ъъъ... държавни мъже ли щах да кажа, както и да ги наречеш, няма такава излагация - хора, които нищо не могат да създадат, прахосници.
То бива келешлик, ама да не можеш да разкриеш 500 работни места за поне 2-3 години е извън пътя вече. И само надприказване и то от хора, които и това не могат.
Нда, Бойко може и да е хитрец и да умее да увлича масите, но хората зад гърба му само отблъскват хората, навсякъде по един /или по повече/ местен онбашия се перчи пред електората какви мерки щял да предприеме, "е, с които ще загубим 300-400 избиратели"... Ама те по 300-400 май не останаха вече.Last edited by Liminat; d.m.y г., 09:58.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеЩе ти дам личен съвет от натрупан огромен форумен опит.
Давай си почивки понякога, защото неизбежно стигаш до писане на безмислени глупости в един момент.
Мъдър съвет! Вземи се вслушай в този съвет и си дай почивка и ти! Наздраве!
END OFF
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеПравят се социологически проучвания на входа на секциите.Alfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
Comment