Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Да ,така си е дъвчем си я Ама наистина нямаш ли едно такова чувство че България не е независима , че пак някои ни командва всяка стъпка ?!?!? Знам само едно, никога не сме имали силни политици (имам предвид умствената сила и себеуважение) някой с топки , който да застане пред някоя суперсила и да каже - България ще направи така .... и точка по въпроса..... Както го правеха ... ами примерно Уго Чавес , Кадафи, Лукашенко .... сега не ме разбирайте погрешно , не знам колко са били прави тези хора или не , но факт е че ги уважавам защото може би бяха от последните истински лидери....личности..или както там се води!!!
    Разбирам те, но имай предвид факта, че ние сме изостанали в пъти от света, икономически.Отделно има една духовна криза, която трудно ще се преодолее и тя пречи още повече.
    Проблемът не ни е някой, който ни командва а в нас.
    Разбира се, тия тенденции за които ти говориш, също присъстват у нас, но основната сила, която ни натиска и ни изстисква е Русия.Поради обстоятелството, че бяхме нейна колония и сега се пооткъснахме.
    Не уважавам тия, които споменаваш, защото те са едни диктатори, от чието управление нищо няма да излезе, полезно за страната ни.
    Да, наистина ни липсват обаче политици, които да мислят за нас (не е необходимо обаче да бъдем някакъв изолиран остров в света), но това е отново заради нас самите-предпочитаме идиотите.
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

• Аз знам едно. Това, че за разлика от времената на соц - а, когато не се знаеше, кой пие и кой плаща, капиталистът цепи стотинката на две. Никой няма да даде и едно евро, ако не е преценил ситуацията и не е разбрал, че ще спечели от това. По един или друг начин.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Аз знам едно. Това, че за разлика от времената на соц - а, когато не се знаеше, кой пие и кой плаща, капиталистът цепи стотинката на две. Никой няма да даде и едно евро, ако не е преценил ситуацията и не е разбрал, че ще спечели от това. По един или друг начин.
        И комунистите и капиталистите са еднакво податливи на корупцията. А гърците са виртуози в този занаят....щом въвлякоха и Дойче Бан в схемите си смятай... Сигурно си чувал поговорката, че когато се ражда грък, всички евреи плачат
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Кредиторите на Гърция са много и различни! Няма как това което мислиш да се случи. За толкова много години от както са членка на ЕС икономиката им е почти 50% държавна, а когато комунягите фалираха България при Жан Виденов при много по-нисък дълг ни наложиха много по-лоши условия за да ни налеят пари.....и светкавична приватизация. Както и да го въртиш нашите политици са продажници и нямат никакъв национален идеал.
          Не мога да повярвам.....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Кредиторите на Гърция са много и различни! Няма как това което мислиш да се случи. За толкова много години от както са членка на ЕС икономиката им е почти 50% държавна, а когато комунягите фалираха България при Жан Виденов при много по-нисък дълг ни наложиха много по-лоши условия за да ни налеят пари.....и светкавична приватизация. Както и да го въртиш нашите политици са продажници и нямат никакъв национален идеал.
            ХАХАХАХА, излъгали Германия.

Този гръцки дълг е към френски и Германски частни банки, основно френски.
            Осъзнаваш ли какво би се случило с частния банков сектор при фалит на Гърция и спиране обслужването на дълга към тези банки?
            При всички положения ще се разклатят сериозно и от това Германия ще загуби много повече отколкото, ако дава пари на Гърция, за да си плаща дълговете.
            Простичко е.
            Нормално беше Гърция да обяви фалит и това беше много по-добре за тях, но не им разрешиха.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от fred Покажи съобщение
              Разбирам те, но имай предвид факта, че ние сме изостанали в пъти от света, икономически.Отделно има една духовна криза, която трудно ще се преодолее и тя пречи още повече.
              Проблемът не ни е някой, който ни командва а в нас.
              Разбира се, тия тенденции за които ти говориш, също присъстват у нас, но основната сила, която ни натиска и ни изстисква е Русия.Поради обстоятелството, че бяхме нейна колония и сега се пооткъснахме.
              Не уважавам тия, които споменаваш, защото те са едни диктатори, от чието управление нищо няма да излезе, полезно за страната ни.
              Да, наистина ни липсват обаче политици, които да мислят за нас (не е необходимо обаче да бъдем някакъв изолиран остров в света), но това е отново заради нас самите-предпочитаме идиотите.
              Почти със всичко съм съгласен с тебе освен това че Русия ни притиска.....кога за последно сме изпълнили някое искане на Русия ...ами аз не се сещам , дори напротив гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция....Това го казвам не защото руснаците са светци или много ги обичам , а просто тая истерия с целуването на задника на САЩ и ЕС много ама мнооооого наподобява целуванвето на задника на СССР едно време .....И най много се дразня че другите държави искат нещо в замяна за покорното си поведение , а ние (имам предвид политиците) си целуват тези задници просто от удоволствие....или някакви други мотиви си имат не знам ...
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Осъзнаваш ли какво би се случило с частния банков сектор при фалит на Гърция и спиране обслужването на дълга към тези банки?
                При всички положения ще се разклатят сериозно и от това Германия ще загуби много повече отколкото, ако дава пари на Гърция, за да си плаща дълговете.
                Простичко е.
                Нормално беше Гърция да обяви фалит и това беше много по-добре за тях, но не им разрешиха.
                Ти си противоречиш, хем не са излъгали Германия, пък Германия щяла да плаща ако обявят фалит, което щяло да ги разклати здраво ще се сгромоляса банковата им система, ама било по-добре за тях....Ти прасе пишеш само за да опонираш.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Ти си противоречиш, хем не са излъгали Германия, пък Германия щяла да плаща ако обявят фалит, което щяло да ги разклати здраво ще се сгромоляса банковата им система, ама било по-добре за тях....Ти прасе пишеш само за да опонираш.
                  В случая прасето е прав. Същото се опитвам да обясня и аз. Чуждите банки се опитват всячески да се върнат паричките или макар и някаква част от тях. Именно поради това избират варианта с разсрочване, опростяване, рефинансиране и пр.
                  Другото, което наричат "фалит на държавата", какво реално означава за гърците? Ще измрат ли? Ще спре да изгрява слънцето ли? Какво толкова ще стане? .....
                  Нищо чак толкова съществено за самите гърци.
                  Истинският фалит ще е за самите кредитори. Това е простата истина.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Почти със всичко съм съгласен с тебе освен това че Русия ни притиска.....кога за последно сме изпълнили някое искане на Русия ...ами аз не се сещам , дори напротив гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция....Това го казвам не защото руснаците са светци или много ги обичам , а просто тая истерия с целуването на задника на САЩ и ЕС много ама мнооооого наподобява целуванвето на задника на СССР едно време .....И най много се дразня че другите държави искат нещо в замяна за покорното си поведение , а ние (имам предвид политиците) си целуват тези задници просто от удоволствие....или някакви други мотиви си имат не знам ...
                    Ами замисли се малко де...Белене, Южния поток - може да потърсиш защо в България е два пъти по скъп отколкото в Сърбия, при съпоставима дължина. Айде, че да не притискат! Да не говорим, че вече са изкупили черноморието - искат руски детски градини, общински съветници...Банка КТБ можеш да провериш. Абе стига да имаш желание, ще откриеш много притеснителни неща, но пък можеш да си харесваш катюша и руската водка и да не се мъчиш...
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                    ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

• Като стана дума за руснаци....http://www.blitz.bg/news/article/215855
                      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        В случая прасето е прав. Същото се опитвам да обясня и аз. Чуждите банки се опитват всячески да се върнат паричките или макар и някаква част от тях. Именно поради това избират варианта с разсрочване, опростяване, рефинансиране и пр.
                        Другото, което наричат "фалит на държавата", какво реално означава за гърците? Ще измрат ли? Ще спре да изгрява слънцето ли? Какво толкова ще стане? .....
                        Нищо чак толкова съществено за самите гърци.
                        Истинският фалит ще е за самите кредитори. Това е простата истина.
                        Благодаря.
                        Не за "прасето е прав", а за това, че ми спести едно писане.
                        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                        К.М.

Comment

• Всяка икономическа система, която не произвежда добавена стойност, а само преразпределя, е обречена на провал. Независимо дали се казва Съветски, Европейски или Марсиански съюз.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Всяка икономическа система, която не произвежда добавена стойност, а само преразпределя, е обречена на провал. Независимо дали се казва Съветски, Европейски или Марсиански съюз.
                            Това същевременно не значи и обратното.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение

Простичко е.
                              Ами не е нормално, защо едно време направиха грешка, като я пусната в Еврозоната, сега ще я държат, това е.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от rossenvn Покажи съобщение
                                Ами замисли се малко де...Белене, Южния поток - може да потърсиш защо в България е два пъти по скъп отколкото в Сърбия, при съпоставима дължина. Айде, че да не притискат! Да не говорим, че вече са изкупили черноморието - искат руски детски градини, общински съветници...Банка КТБ можеш да провериш. Абе стига да имаш желание, ще откриеш много притеснителни неща, но пък можеш да си харесваш катюша и руската водка и да не се мъчиш...
                                Ще се самоцитирам - "гледаме винаги, независимо в какви въпроси да сме на въпреки , само за да целунем по надълбоко нечий задник и без да мислим кое ни е по изгодно и естествено получаваме обратна реакция...."

Comment

Working...
                                X