Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Не са ли достатъчни празните приказки - 'ще свалим тока с 8 %, ако ДКЕВР го гласува.' Обаче оттам казват, че не можело току-така да стане. 'Отнемаме лиценза на ЧЕЗ до края на деня' - да, ама не. Процедурата отнема време и не означава автоматично отнемане. Сега гледам и срок са им поставили до незнам кой си април. Въобще пълно с неадекватни изказвания, които продължават и сега. И промяна на решения от ден до пладне. То пък вече е смешно.

И дайте нещо друго, стига с тез пишман магистрали...
    Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
    Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
      Аз не виждам какво е направил.
      мога да ти кажа какво нее направил:
      бащами няма досие в ДС защото на морето преди казармата е бодвал полякиня
      на бащами сега не му казват;имаш семейство;като отказва да пусне бръмбари в стаята на Николай Колев-босия
      нее бутал хора от висока скала без съд и присъда
      нее затварял никой в Белене-не говоря за АЕЦ
      на мен неми удържат от заплатата под претекст за 20т липсващо брашно зада спонсорирам БСП от фирмата на Николай Тапаров,Йордан Воденичарски и Николай Цонев-НИЛАНА
      и тн и тн
      единственото лошо е че трябва пак да избирам не по-доброто а по-малкото ЗЛО

---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

а защо няма осъдени досега виж тук ако не знаеш
      http://www.bulgaria-news.bg/category...post77312.html
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
        на бащами сега не му казват;имаш семейство;като отказва да пусне бръмбари в стаята на Николай Колев-босия
        на мен неми удържат от заплатата под претекст за 20т липсващо брашно зада спонсорирам БСП от фирмата на Николай Тапаров,Йордан Воденичарски и Николай Цонев-НИЛАНА
        и тн и тн
        Виш сега ,трябва тази цялата политическа сган да се убере и на нейно място да дойдат млади мислещи и можещи мозъци,друго спасение няма,е сеа му е майката
        Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Първоначално публикувано от starata alfa Покажи съобщение
          и тн и тн

---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:44 ----------

а защо няма осъдени досега виж тук ако не знаеш
          http://www.bulgaria-news.bg/category...post77312.html
          Не ми вади от кюпа на бившите комунисти ББ.
          Всички около него са от там.
          Политиката, която води си е с такъв отенък.
          Не разбирам как е възможно разумни хора да си мислят, че ГЕРБ е дясна, демократична партия.
          Там се събраха всички изгонени от БСП бивши агенти и милиционери, и доста партийни синчета и дъщери.
          Какъв дисидент е ББ, това е адска смешка.
          Той, ако е репресиран, как ще прекрачи изобщо вратата на школата в Симеоново бре?????
          Излагате се.
          За 4 години този закон можеше ли да бъде прегласуван с мнозинството на ГЕРБ, а?
          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
          К.М.

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Не са ли достатъчни празните приказки - 'ще свалим тока с 8 %, ако ДКЕВР го гласува.' Обаче оттам казват, че не можело току-така да стане. 'Отнемаме лиценза на ЧЕЗ до края на деня' - да, ама не. Процедурата отнема време и не означава автоматично отнемане. Сега гледам и срок са им поставили до незнам кой си април. Въобще пълно с неадекватни изказвания, които продължават и сега. И промяна на решения от ден до пладне. То пък вече е смешно.

И дайте нещо друго, стига с тез пишман магистрали...
            Точно!

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Герберчетата не са изгонени само от БСП - целия ГЕРБ е сбирщайн

Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщение
              Киреее , ми нали Европа дава пари за инфраструктура . Дай да им ги върнем , за да не джвакаме асфалт . Пък до морето ще пътуваме 5 дни с камила ... туристите също .
              Да, Тока, хубаво е да усвояваме европейски пари, ама не само за отраслите от които може много и веднага да се краде, нали
              Освен това, щом усвояваме пари, защо народа обеднява? Къде са усвоените мангизи?
              Освен това, мани другото, ама икономиката изцяло затъва, за-тъ-ва! А не е ли тя най-важната за една държава?
              Можеш да провериш, колко пътища са били построени по време на тройната коалиция и по времето на герберите. Работната заплата и пенсиите как динамично се актуализираха при тройната коалиция и не помръдваха при герберите.... и т.н., и т.н.
              Аз и друг път съм казвал - със строителство не се гради държава, то е резултат от прогреса на нацията!
              sigpic

Comment

По магистралите не минавам често, ама на това новото кръстовище на Гешов и Борис III асфалта е супер зле, не знам защо още никой не е повдигнал въпроса.
                Alfa Romeo 155 2.0 16V Super

Comment

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  1-Освен това, щом усвояваме пари, защо народа обеднява?
                  2-Можеш да провериш, колко пътища са били построени по време на тройната коалиция и по времето на герберите.
                  3- Работната заплата и пенсиите как динамично се актуализираха при тройната коалиция и не помръдваха при герберите....
                  1-Европейските пари не са за да се раздават ей така...да си имат хората
                  2-За пътищата пак провери преди да пишеш
                  3-И после помниш ли колко беше хазната на -
                  Alfa 155 1.9TD '97 EX
                  Alfa 166 2.4 JTD EX
                  Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Никой не си мисли, че ББ е ангел синеок небесен, дошъл на земята да дарява добро и благодат. От същото котило е като останалата политическа мърша... НО, има и малко разлики... Започна да изкарва кирливи ризи, поне се опита, опита се и да не допуска да се излагаме по европейски проекти. Действията му, макар понякога противоречиви и хаотични, винаги са били логични и предвидими. Дори и с оставката.
                    Идеята да се гласува пак за герб е - хайде - това е най-миловидния отбор на управляващата сган. Т.е. ако не можем да измислим нищо по добро - остава ни пак герб с бездарното си, но спокойно управление. Защото аз имам семейство и не ми трябват нито граждански войни, нито хипер инфлация, нито остра политическа криза.

Мен ме притеснява че всички говорят ПРОТИВ, а никой не говори ЗА.

На въпроса кого предлагате? Отговор - избор има бе, винаги има избор.. в демокрацията има избор, не може да няма...

Ами айде - правителството си подаде оставка, до края на другия месец ще има избори - де ви е демократичния избор ???

За кого да гласувам след 5 седмици ?

Стига разтягахте локуми кой какъв бил, какъв бил, глупости от телевизора. Отговорете на прост въпрос - за кого да гласуваме след 5 седмици ?
                    AR 166 2,4 jtdm
                    NT II 2,7 tdi
                    Peugeot 206 1,1
                    AR 155 1,6 ex, AR 145 1,9 jtd ex, MB 124 CE ex

Comment

Имам решение - PPH - PUBLIC POLITICAL HUMILIATION

практикува се на видно обществено място и се изразява в насилване, изшкембване, ебане и прочие на лъжливи политици и власт-имащи, като поставяне на пример за следващите

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                        А, и преди да пишете глупости, как герб нищо не бил направил - да ви разходя по Украйна и Молдова, да видите пътища... Посмъртно никаква Алфа не може да мине през тия две държави...

---------- Post added at 13:12 ---------- Previous post was at 13:11 ----------

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                        Имам решение - PPH - PUBLIC POLITICAL HUMILIATION

практикува се на видно обществено място и се изразява в насилване, изшкембване, ебане и прочие на лъжливи политици и власт-имащи, като поставяне на пример за следващите
                        Това да, това съм съгласен...
                        AR 166 2,4 jtdm
                        NT II 2,7 tdi
                        Peugeot 206 1,1

Comment

Първоначално публикувано от pace
                          1-Да де - прибират си ги 'наши хора'.
                          2-Айде да проверим - аз казвам, че са повече или равни като километри.
                          3-А Бойко защо изпразни хазната?
                          sigpic

Comment

Как може да тъжите за един откровен простак и малоумник. Еми да си бяхме седяли при Тодор Живков - той поне беше тарикат, а не мутра и крадец.
                            Радвам се че го махмахме.
                            Жалкото е че не вярвам да довършим делото - да сменим формата на управление. Щото тази само корупция генерира и е в ужърб на българите и в полза на престъпниците и циганите
                            ALFA 156 1.9JTD '98
                            ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
                              Как може да тъжите за един откровен простак и малоумник. Еми да си бяхме седяли при Тодор Живков - той поне беше тарикат, а не мутра и крадец.
                              Радвам се че го махмахме.
                              Жалкото е че не вярвам да довършим делото - да сменим формата на управление. Щото тази само корупция генерира и е в ужърб на българите и в полза на престъпниците и циганите
                              хубу де, разбрахме - всички са лоши и маскари... Ти какво предлагаш ?
                              AR 166 2,4 jtdm
                              NT II 2,7 tdi
                              Peugeot 206 1,1

Comment

Вие всички дето сипвате лайната тук,ходите ли по улиците вечерно време ?????????????Щот за почти 8 години в тоз форум,съм се нагледал на клавиатурни мишки.....................
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X