Първоначално публикувано от KirilSol
Покажи съобщение
Няма обществена поръчка, която да не е предварително уговорена/дадена. Ако познаваш верните хора и платиш най- много може и да ти се усмихне късмета..., но не е съвсем сигурно.
Къде го видя това състезание - по големите проекти ако името на дружеството ти е различно от TRACE, шанса ти е нулев. За малко по -малките задължително трябва ад си ГБС.
Макроикономически може и да сме стабилни, но микроикономически план сме в незавидно тежко състояние, което в един прекрасен момент ще рефлектира и на макроикономическата рамка.
За енергетиката - вярно е, че настъпи чужди интереси, но само защото те съвпадат с неговите. А и това със ЧЕЗ беше такъв смях, популизъм на н-та степен: още довечера взимал лиценза на ЧЕЗ - както Петко Бочаров едно време казваше - да, ама не... Тока можел да се намали с 8% - да, ама не. Но най - грозната постъпка беше изявлението му по на министерски съвет, след като обяви че ще подава оставкя, а именно: мислех днес да преложа увеличение на заплати и пенсиите с 50%...
Аз по - безотговорно, нагло и безцеремонно управление лично не си спомням. Управление, което е впрегнало целия държавен апарат единствено и само за постигане на собствени цели. Големия мъжкар се държи като сърдито хлапе и за пореден път показа, че няма уважение към никого. Остави държавата без конституционен съд, без работещ ДКВЕР и общо взето пълна кочина.
Е на това аз не мога да дам нито един плюс.
Гръмки слова без никакви последствия.
Винаги съм бил с десни убеждения, но за съжаление дясно почти не остана (изключвам го тоз, защото той сам се провъзгласи за десен)
Щом взе да ми минава през главата, че може би Станишко става повече, нямам думи.
Comment