Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от KirilSol Покажи съобщение
    простата истина е, че следващите месеци нищо добро не ни очаква.

верно е че бившето правителство си има кусури и аз не го защитавам, но нещата които се случиха през неговия мандат никой не може да отрече. Не говоря за магистралите и градинките. За първи път човек можеше да участва в обществена поръчка или да кандидатства по европейски проект с ясното съзнание че се явява на състезание (няма рушвет, няма далавера, няма поставени лица)
    всички кметове на общини които взеха пари от европейски програми сега за да подобрят живота на хората, не са си и помисляли за това преди 4 години.

лошото е че крадливи хора в енергетика си изкарваха заплатите на наш гръб и това е нещото, което го разбраха когато вече стана късно...верно уволниха ги, ама късно. Кой какъв интерес е засегнал е друга тема, но явно е голям.

по мое скромно мнение, ако теглим чертата плюсовете са много повече от минусите, включително и оценката от Европейския съюз. Работя с много чуждестранни компании и тяхното мнение за финансовата стабилност е изцяло положително.

както и да е, ако се върнат комунистите на власт директно се изнасям от страната. няма сила която да ме убеди че комунист и депесар могат да се променят след всичките тези години.
    Моите уважения, колега, но къде видя тези плюсове?
    Няма обществена поръчка, която да не е предварително уговорена/дадена. Ако познаваш верните хора и платиш най- много може и да ти се усмихне късмета..., но не е съвсем сигурно.
    Къде го видя това състезание - по големите проекти ако името на дружеството ти е различно от TRACE, шанса ти е нулев. За малко по -малките задължително трябва ад си ГБС.
    Макроикономически може и да сме стабилни, но микроикономически план сме в незавидно тежко състояние, което в един прекрасен момент ще рефлектира и на макроикономическата рамка.
    За енергетиката - вярно е, че настъпи чужди интереси, но само защото те съвпадат с неговите. А и това със ЧЕЗ беше такъв смях, популизъм на н-та степен: още довечера взимал лиценза на ЧЕЗ - както Петко Бочаров едно време казваше - да, ама не... Тока можел да се намали с 8% - да, ама не. Но най - грозната постъпка беше изявлението му по на министерски съвет, след като обяви че ще подава оставкя, а именно: мислех днес да преложа увеличение на заплати и пенсиите с 50%...
    Аз по - безотговорно, нагло и безцеремонно управление лично не си спомням. Управление, което е впрегнало целия държавен апарат единствено и само за постигане на собствени цели. Големия мъжкар се държи като сърдито хлапе и за пореден път показа, че няма уважение към никого. Остави държавата без конституционен съд, без работещ ДКВЕР и общо взето пълна кочина.
    Е на това аз не мога да дам нито един плюс.
    Гръмки слова без никакви последствия.
    Винаги съм бил с десни убеждения, но за съжаление дясно почти не остана (изключвам го тоз, защото той сам се провъзгласи за десен)
    Щом взе да ми минава през главата, че може би Станишко става повече, нямам думи.
    Last edited by lan; d.m.y г., 21:38.
    sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Буда ще остане в историята с феноменално постижение!
      Първият български футболист, събрал на митинг в негова подкрепа и говеда, и прасета...

Из нета
      Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
        Ники, никой не сравнява кон с кокошка - сравняваме магистрали с магистрали и първокласен път с първокласен път - магистралите са приблизително равни, а първокласния път е два пъти по-малко
        Неуспорим факт е, че се изграждаше инфраструктура, само и единствено, защото там може да се краде бързо и лесно
        Точно заради това и нищо друго не се пипна в тази държава през изминалите 4 години, и закономерно икономиката си еб@ мамата! А май трябваше да стане обратното - развитата икономика лесно строй магистрали, но развитите магистралите не строят икономика.
        Пенсиите може да са били подигравка, но МРЗ се увеличи с едни 70-80% преди да дойде Боко и едва с 10% по негово време.
        Безработицата пък се повиши двойно, откакто ГЕРБ са на власт.
        И през цялото това време слушахме Боко да повтаря АЗ, АЗ, АЗ, АЗ, АЗ.... и какво ТИ - ти си насрана мутра!
        Докато всячески се прокламира личноста на Боко и управлението на държавата се представя като ръководене на ЕТ, то никой не може да очаква по-различна ситуация от тази. При положение, че народа губи всякакво доверие в институциите, тъй като от тях явно не зависи нищо, защото са останали на заден план засенчени от величествената сянка на Бойко, то за каква държавност изобщо говорим тук?
        Ти продължаваш да твърдиш не верни неща,понеже знам че честичко пътуваш из страната,значи си сляп бате./говоря за м/у градските пътища/

П.С.В никакъв случай не защитавам Бойко,но явно ще стане така-с Бойко зле,без Бойко/със Станишев/ още по зле.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Ако искаш да си обективен, не е редно да не признаваш това, което някой е направил само защото той обича да се бие в гърдите.
          Много неща могат да бъдат "едното за сметка на другото" Но след като няма база за сравнение, това не може да се докаже.
          Не случайно преди дадох примера с копърките на летището. - проблем за чиито решение трябваше единствено воля и нищо друго.
          Защо само ББ го реши?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Ако искаш да си обективен, не е редно да не признаваш това, което някой е направил само защото той обича да се бие в гърдите.
            Много неща могат да бъдат "едното за сметка на другото" Но след като няма база за сравнение, това не може да се докаже.
            Не случайно преди дадох примера с копърките на летището. - проблем за чиито решение трябваше единствено воля и нищо друго.
            Защо само ББ го реши?
            До там стига кретенизмът, че провалът в сферата на здравеопазване, образование, финанси, икономика, борба с монополите, корупция, съдебна система, могат да бъдат замазани с грандиозния успех по премахване на копърките от летището. Гениално.
            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
              До там стига кретенизмът, че провалът в сферата на здравеопазване, образование, финанси, икономика, борба с монополите, корупция, съдебна система, могат да бъдат замазани с грандиозния успех по премахване на копърките от летището. Гениално.
              За тези провали ще говориш, ако имаше начин да върнеш времето назад и преди 4 години да сложиш някой друг да управлява. И така като теглиш чертата, да разбереш кое управление е по-добро.
              Но понеже това няма как да стане, по-добре е да бъдем малко по-сдържани в оценките си.

А това за копърките може и да не е гениално но е ФАКТ! Ти сега ми кажи защо никой преди Бойко не го реши този проблем, колкото и незначителен да ти се струва. Пари ли трябваха, фондове ли, какво трябваше, което другите нямаха пък Бойко имаше?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

За тези провали ще говориш, ако имаше начин да върнеш времето назад и преди 4 години да сложиш някой друг да управлява. И така като теглиш чертата, да разбереш кое управление е по-добро.
                Но понеже това няма как да стане, по-добре е да бъдем малко по-сдържани в оценките си.

А това за копърките може и да не е гениално но е ФАКТ! Ти сега ми кажи защо никой преди Бойко не го реши този проблем, колкото и незначителен да ти се струва. Пари ли трябваха, фондове ли, какво трябваше, което другите нямаха пък Бойко имаше?
                А ти задавал ли си си въпросът, защо точно ок спечелиха?
                К.М.

Comment

Да задавал съм си го.
                  Ти направи така, че такситата да станат 1 стотинка на километър за всички, а ти ако можеш се позлати от тази работа. Няма да имам нищо против това. Както и всеки друг, обзалагам се.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Да задавал съм си го.
                    Ти направи така, че такситата да станат 1 стотинка на километър за всички, а ти ако можеш се позлати от тази работа. Няма да имам нищо против това. Както и всеки друг, обзалагам се.
                    Ето ти отговор защо предишните са забавили нещата.
                    Там е имало три фирми, които е трябвало да се състезават.
                    К.М.

Comment

Ето ти отговор защо предишните са забавили нещата.
                      Там е имало три фирми, които е трябвало да се състезават.
                      Бах ти 20 - годишното състезание. И кои са законните фирми, които законно возят от летището до центъра за 50 лв.???

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Бах ти 20 - годишното състезание. И кои са законните фирми, които законно возят от летището до центъра за 50 лв.???
                        Е, не си прав, доколкото помня терминал 1 беше избрал ок преди Бойко.
                        Нещата бяха кофти при терминал 2.

Я сега да те питам, на ЖП гарата и на Автогарата има ли избрана фирма, наистина не знам.
                        К.М.

Comment

Е, не си прав, доколкото помня терминал 1 беше избрал ок преди Бойко.
                          Нещата бяха кофти при терминал 2.

Я сега да те питам, на ЖП гарата и на Автогарата има ли избрана фирма, наистина не знам.
                          Не знам за тях.
                          А това за терминал 1 не го знаех, защото не съм пътувал през него. Но щом е така, това доказва само съществуването на таксиметровата мафия преди Бойко и изчезването и по време на Бойко.
                          За всички е ясно, че златната кокошка е на терминал 2.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение
                            Буда ще остане в историята с феноменално постижение!
                            Първият български футболист, събрал на митинг в негова подкрепа и говеда, и прасета...

Из нета
                            Горката гад си е мислила, че отива на сбирка на будисти, които по дефолт са вегетарианци, а като видя къде се е забила и идеше сама да се изяде/визирам прасетата/.

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Because Buda bless them.
                            Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Не знам за тях.
                              А това за терминал 1 не го знаех, защото не съм пътувал през него. Но щом е така, това доказва само съществуването на таксиметровата мафия преди Бойко и изчезването и по време на Бойко.
                              За всички е ясно, че златната кокошка е на терминал 2.
                              Просто ББ прави нещата доста бързо без да обмисля добре нещата. Така постига и много положителни, но и много отрицателни резултати.
                              К.М.

Comment

Просто ББ прави нещата доста бързо без да обмисля добре нещата. Така постига и много положителни, но и много отрицателни резултати.
                                Примерно как от раз отне лиценза на ЧЕЗ, и намали тока с 8%.
                                Лъжи, лъжи, лъжи, така ще се запомни това правителство:
                                http://www.webcafe.bg/id_1104373008?...action_ref_map
                                Last edited by Доко; d.m.y г., 14:47.

Comment

Working...
                                X