If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво е решил Тиквата, че не те разбрах???
Преди около 12 години работих на летището и ги познавам по физиономия всички копърки. Миналия месец бях да посрещам гости на втори терминал и мога да ти кажа, че видях абсолютно същите стари муцуни - до един. Единствената разлика с преди е, че сега са си наистина с таксита, но все на някакви ЕТ-та. Видъх ги да се въртят около паркинка и от другата страна на стоянката на ОК.
Така че нищо не се е променило от "доброто" старо време.
Поздрави,
Не знам какво си работил и какво си видал..........или не си видял.............Аз в рамките на 10 години поне 20 пъти съм се прибирал през терминал 2 и винаги с такси до центъра са ми вземали минимум 30 лв. А знам за чужденци по 80 - 100. Последното ми прибиране беше в края на юни 2012 и се учудих като видях диспечер, който викаше такситата (всички на OK) Апаратът и всичко си беше наред. Пътуването струваше около 8 лв. по нощна тарифа. И много други хора го знаят това.
Не знам какво си работил и какво си видал..........или не си видял.............Аз в рамките на 10 години поне 20 пъти съм се прибирал през терминал 2 и винаги с такси до центъра са ми вземали минимум 30 лв. А знам за чужденци по 80 - 100. Последното ми прибиране беше в края на юни 2012 и се учудих като видях диспечер, който викаше такситата (всички на OK) Апаратът и всичко си беше наред. Пътуването струваше около 8 лв. по нощна тарифа. И много други хора го знаят това.
Трудно ще си се прибирал 10 години през терминал 2, защото той е открит на 27.12.2006г., може би имаш в предвид Терминал 1, но това в същност няма значение. Такситата на ОК са официално на летището още от Терминал 1, с офис и диспечер - ако не се лъжа 1999 или 2000г. Мисълта ми е, че копърките ги имаше и тогава, има ги и сега - никой с нищо и никого не се е справил.
Аман от лайномети в тая държава. Всичко е черно до доказване на противното, ако случайно успееш да го докажеш на поредния лайномет това няма никакво значение, пак е черно, но зад гърба ти. Дори не е важно кое как е, важното е като ги плещиш някой да ти връзва.
Нищо персонално към никой.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Трудно ще си се прибирал 10 години през терминал 2, защото той е открит на 27.12.2006г., може би имаш в предвид Терминал 1, но това в същност няма значение. Такситата на ОК са официално на летището още от Терминал 1, с офис и диспечер - ако не се лъжа 1999 или 2000г. Мисълта ми е, че копърките ги имаше и тогава, има ги и сега - никой с нищо и никого не се е справил.
ОК. не правя точна сметка назад във времето. Но повтарям че винаги на Т2 е имало копърки с изключение на последния път. Сега не знам как е. Ако ги има, толкова по-жалко.
Аман от лайномети в тая държава. Всичко е черно до доказване на противното, ако случайно успееш да го докажеш на поредния лайномет това няма никакво значение, пак е черно, но зад гърба ти. Дори не е важно кое как е, важното е като ги плещиш някой да ти връзва.
Нищо персонално към никой.
Оставете настрана популизма на мухобойко (Аз и сие)
Важното е каква политика се води - еми май никаква или по скоро на унищожение.
БГ нацията се възпроизвежда като неграмотна и все по неграмотна ще става. Защото Боко е единствения дето намали и без това малкото % от БВП за образование.
Да не говорим, че от 20г образованието е бреме а не предимство, да не говорим за уважение че си образован.
Натова отгоре мухобойко позволи т.нар. калинки, мошеници с ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ на отговорни държавни постове. На това отгоре тези и не се съдят.
Що за малоумие, а щял да пребори корупцията wtf
Оставете настрана популизма на мухобойко (Аз и сие)
Важното е каква политика се води - еми май никаква или по скоро на унищожение.
БГ нацията се възпроизвежда като неграмотна и все по неграмотна ще става. Защото Боко е единствения дето намали и без това малкото % от БВП за образование.
Да не говорим, че от 20г образованието е бреме а не предимство, да не говорим за уважение че си образован.
Натова отгоре мухобойко позволи т.нар. калинки, мошеници с ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ на отговорни държавни постове. На това отгоре тези и не се съдят.
Нищо няма да стане ще видиш,сега е времето да се сменят старите артисти с по умни нови,та нали навремето тези сегашните артисти ги избра народа,намене ми се струва че нищо няма да стане,държавата е много зле и незнам как се оправи всичко тованарода яко се е разгащил и сега всеки се натиска да влиза там където не му е работа.
Прав си, ама пък калинките изхвърчаха моментално когато се разбра, че са фалшиви. Дмитриевич кого изгони за корупция без да го натиснат? Ако беше той, щеше да се обяснява, че не може да се докаже дали дипломата е фалшива или не.
Прав си, ама пък калинките изхвърчаха моментално когато се разбра, че са фалшиви. Дмитриевич кого изгони за корупция без да го натиснат? Ако беше той, щеше да се обяснява, че не може да се докаже дали дипломата е фалшива или не.
Изхвърчаха след като насраха всичко, "Код кафяво".
Сега се оказа, че здравния бюджет орязан с 60 %.
И здравната каса опразниха, евем и ти и правителството, много честни бе.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
И бензина вече е 2.70а цените в магазина?Ходил ли си скоро.
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Изхвърчала?
Въпросната Калинка даже не е уволнена - тя си е в майчинство и държавата продължава да и плаща 5000 лв да си гледа отрочето.
Нито има обвинение срещу нея, нито я разследват.
Изхвърчала?
Въпросната Калинка даже не е уволнена - тя си е в майчинство и държавата продължава да и плаща 5000 лв да си гледа отрочето.
Няма такова майчинство.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Изхвърчала?
Баси майчинството 3 години. Уволнена е и осъдена условно. Не, че е работа на правителството да съди когото и да било.
Откъде ти е информацията? от в. Шок?
---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------
Не вярно че Бат Бойко губи рейтинг, рейтингът губи Бат Бойко.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment