Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабинетът Борисов подава оставка

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
    Ако пътищата не са ремонтирани наистина, Станишев щеше ли да се дуе толкова?
    Не, не е в неговия стил
    2014: Deutschland über alles

Comment

• Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
      Какво е решил Тиквата, че не те разбрах???
      Преди около 12 години работих на летището и ги познавам по физиономия всички копърки. Миналия месец бях да посрещам гости на втори терминал и мога да ти кажа, че видях абсолютно същите стари муцуни - до един. Единствената разлика с преди е, че сега са си наистина с таксита, но все на някакви ЕТ-та. Видъх ги да се въртят около паркинка и от другата страна на стоянката на ОК.
      Така че нищо не се е променило от "доброто" старо време.
      Поздрави,
      Не знам какво си работил и какво си видал..........или не си видял.............Аз в рамките на 10 години поне 20 пъти съм се прибирал през терминал 2 и винаги с такси до центъра са ми вземали минимум 30 лв. А знам за чужденци по 80 - 100. Последното ми прибиране беше в края на юни 2012 и се учудих като видях диспечер, който викаше такситата (всички на OK) Апаратът и всичко си беше наред. Пътуването струваше около 8 лв. по нощна тарифа. И много други хора го знаят това.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Не знам какво си работил и какво си видал..........или не си видял.............Аз в рамките на 10 години поне 20 пъти съм се прибирал през терминал 2 и винаги с такси до центъра са ми вземали минимум 30 лв. А знам за чужденци по 80 - 100. Последното ми прибиране беше в края на юни 2012 и се учудих като видях диспечер, който викаше такситата (всички на OK) Апаратът и всичко си беше наред. Пътуването струваше около 8 лв. по нощна тарифа. И много други хора го знаят това.
        Трудно ще си се прибирал 10 години през терминал 2, защото той е открит на 27.12.2006г., може би имаш в предвид Терминал 1, но това в същност няма значение. Такситата на ОК са официално на летището още от Терминал 1, с офис и диспечер - ако не се лъжа 1999 или 2000г. Мисълта ми е, че копърките ги имаше и тогава, има ги и сега - никой с нищо и никого не се е справил.
        sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Аман от лайномети в тая държава. Всичко е черно до доказване на противното, ако случайно успееш да го докажеш на поредния лайномет това няма никакво значение, пак е черно, но зад гърба ти. Дори не е важно кое как е, важното е като ги плещиш някой да ти връзва.
          Нищо персонално към никой.
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

• Първоначално публикувано от lan Покажи съобщение
            Трудно ще си се прибирал 10 години през терминал 2, защото той е открит на 27.12.2006г., може би имаш в предвид Терминал 1, но това в същност няма значение. Такситата на ОК са официално на летището още от Терминал 1, с офис и диспечер - ако не се лъжа 1999 или 2000г. Мисълта ми е, че копърките ги имаше и тогава, има ги и сега - никой с нищо и никого не се е справил.

ОК. не правя точна сметка назад във времето. Но повтарям че винаги на Т2 е имало копърки с изключение на последния път. Сега не знам как е. Ако ги има, толкова по-жалко.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от code Покажи съобщение
              Аман от лайномети в тая държава. Всичко е черно до доказване на противното, ако случайно успееш да го докажеш на поредния лайномет това няма никакво значение, пак е черно, но зад гърба ти. Дори не е важно кое как е, важното е като ги плещиш някой да ти връзва.
              Нищо персонално към никой.
              Изказване в стил управлението му...
              sigpicAlfa Romeo 155, 2.5, V6/ GTV 2.0 TB V6 / 146 TS, 2.0 Junior/ 145 TS, 2.0 16V/ Giulietta 1.8, 166 2.0 V6 TB

Comment

• Оставете настрана популизма на мухобойко (Аз и сие)
                Важното е каква политика се води - еми май никаква или по скоро на унищожение.
                БГ нацията се възпроизвежда като неграмотна и все по неграмотна ще става. Защото Боко е единствения дето намали и без това малкото % от БВП за образование.
                Да не говорим, че от 20г образованието е бреме а не предимство, да не говорим за уважение че си образован.
                Натова отгоре мухобойко позволи т.нар. калинки, мошеници с ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ на отговорни държавни постове. На това отгоре тези и не се съдят.
                Що за малоумие, а щял да пребори корупцията wtf
                ALFA 156 1.9JTD '98
                ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

• Първоначално публикувано от Bottata Покажи съобщение
                  Оставете настрана популизма на мухобойко (Аз и сие)
                  Важното е каква политика се води - еми май никаква или по скоро на унищожение.
                  БГ нацията се възпроизвежда като неграмотна и все по неграмотна ще става. Защото Боко е единствения дето намали и без това малкото % от БВП за образование.
                  Да не говорим, че от 20г образованието е бреме а не предимство, да не говорим за уважение че си образован.
                  Натова отгоре мухобойко позволи т.нар. калинки, мошеници с ФАЛШИВИ ДИПЛОМИ на отговорни държавни постове. На това отгоре тези и не се съдят.

Нищо няма да стане ще видиш,сега е времето да се сменят старите артисти с по умни нови,та нали навремето тези сегашните артисти ги избра народа,намене ми се струва че нищо няма да стане,държавата е много зле и незнам как се оправи всичко тованарода яко се е разгащил и сега всеки се натиска да влиза там където не му е работа.
                  Last edited by etrovskii; d.m.y г., 16:28.
                  Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Прав си, ама пък калинките изхвърчаха моментално когато се разбра, че са фалшиви. Дмитриевич кого изгони за корупция без да го натиснат? Ако беше той, щеше да се обяснява, че не може да се докаже дали дипломата е фалшива или не.

Comment

• Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                      Прав си, ама пък калинките изхвърчаха моментално когато се разбра, че са фалшиви. Дмитриевич кого изгони за корупция без да го натиснат? Ако беше той, щеше да се обяснява, че не може да се докаже дали дипломата е фалшива или не.
                      Изхвърчаха след като насраха всичко, "Код кафяво".

Сега се оказа, че здравния бюджет орязан с 60 %.
                      И здравната каса опразниха, евем и ти и правителството, много честни бе.
                      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                      К.М.

Comment

И бензина вече е 2.70а цените в магазина?Ходил ли си скоро.
                        Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

Изхвърчала?
                          Въпросната Калинка даже не е уволнена - тя си е в майчинство и държавата продължава да и плаща 5000 лв да си гледа отрочето.
                          Нито има обвинение срещу нея, нито я разследват.
                          ALFA 156 1.9JTD '98
                          ALFA 159 2,4JTDM Q4 2007

Comment

Изхвърчала?
                            Въпросната Калинка даже не е уволнена - тя си е в майчинство и държавата продължава да и плаща 5000 лв да си гледа отрочето.
                            Няма такова майчинство.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

Изхвърчала?
                              Баси майчинството 3 години. Уволнена е и осъдена условно. Не, че е работа на правителството да съди когото и да било.
                              Откъде ти е информацията? от в. Шок?

---------- Post added at 22:00 ---------- Previous post was at 21:58 ----------

Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                              И бензина вече е 2.70а цените в магазина?Ходил ли си скоро.
                              Е за бензина е виновен Костов. Той е договорил цените на нефта още 1999.

Comment

• Не вярно че Бат Бойко губи рейтинг, рейтингът губи Бат Бойко.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X