If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
1. Всичко, дори и оставката е един чуден сценарий, заедно с дипломатичното служебно правителство целящо да укроти народното недоволство.
2. Те наистина са кретени.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
1. Всичко, дори и оставката е един чуден сценарий, заедно с дипломатичното служебно правителство целящо да укроти народното недоволство.
2. Те наистина са кретени.
Как смяташ ще се върнели на бял кон?
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
А, сори, ама гласуването не е мероприятие а позиция.Иначе си стоим в кочината
Гласуването, г-син "Демократ" е право на избор.
Негласуването също е позиция.
Изборът трябва да е обоснован, а не задължителен.
Когато не виждаш сред кандидатите свое представителство, защо да гласуваш?
К.М.
E голям избор има у нас-ДПС, БСП и АТАКА, няма що в тоя случай е гъзобрък.
Да, кандидат може и да няма, но позиция винаги има, защото от позицията на твоето негласуване, следа друг да определи гласа ти просто.
Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
E голям избор има у нас-ДПС, БСП и АТАКА, няма що в тоя случай е гъзобрък.
Да, кандидат може и да няма, но позиция винаги има, защото от позицията на твоето негласуване, следа друг да определи гласа ти просто.
Убеден съм, че ти ще избираш измежду тези три партии.
К.М.
Убеден съм, че ти ще избираш измежду тези три партии.
На глупав отговори ми омръзна да отговарям.А така или иначе аз ти определям кой да те управлява, щом не гласуваш, така че ти е все тая-дя те е честито ДПС.
Гласуването, г-син "Демократ" е право на избор.
Негласуването също е позиция.
Изборът трябва да е обоснован, а не задължителен.
Когато не виждаш сред кандидатите свое представителство, защо да гласуваш?
Ето това е клишето, защото в Бг негласуването означава подкрепа за мафиотската коалиция БСП-ДПС, обричаща страната на бедност.
Чудесно знаеш, че червените баби ходят да гласуват задължително и броят на гласувалите за БСП и ДПС винаги е един и същ и той не е много голям! Ако избирателната активност е ниска - БСП-ДПС съставят правителство, въпреки, че избирателите им са малцинство. Ако избирателната активност е висока - двете партии нямат шанс.
В друга държава негласуването би могло да е израз на някаква позиция, но не и в България. В друга държава не допускат на всички избори да идват хиляди гласоподаватели с автобуси от друга държава, за да определят бъдещето на тази държава. При положение, че гласовете на БСП и ДПС са ясни колко ще са, тогава каква позиция е негласуването?!.
Страната на бедност я обрекоха такива умници като теб и разни му там върти опашковци където си мислят че щом на вола са сложили подкова значи и на жабата може.
Днес един ми каза че Бойко казал че проблема били пенсионерите, майчинските и безработните.Сякаш съм безработен щот ме мързи....Ебаси и капута.Не съм го гледал ама ако го е казал да вземе са гръмне между ушите.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment