If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Да, точно това е едно от нещата с които ще запомня управлението на герб.
Казал някой нещо ама няколко милиона жители не го били разбрали правилно.
Ми щом не можеш да се изразяваш разбираемо, какво дириш във властта?
Днес един ми каза че Бойко казал че проблема били пенсионерите, майчинските и безработните.Сякаш съм безработен щот ме мързи....Ебаси и капута.Не съм го гледал ама ако го е казал да вземе са гръмне между ушите.
Дай да видим какво точно е казал и после ще му мислим. В днешно време всичко се записва, медии и камери много. Не е като едно време единствената информация да идва от в. "Работническо Дело".
ББ не е много умен, та може и да го е казал, не знам. Ама може и да е казал, че БСП вдигна пенсиите точно преди да се омете от властта и после викат, че фискалният резерв е намалял.
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Страната на бедност я обрекоха такива умници като теб и разни му там върти опашковци където си мислят че щом на вола са сложили подкова значи и на жабата може.
Какво искаш да кажеш, бе цървул. Нашият народ не може да е има същия стандарт като на запад, щото е жабата ли. Свърши вашето време, жалки пролетарии с каскети и ботуши. Ходете си предлагайте идеите по северна корея. Комунизъм без диктатура и профанизация на населението не става. Просто никой не иска доброволно светлото соц. бъдеще.
Цървул си ти и със всеки твой коментар доказваш ограничението си и простотата си. Също като хората които не могат да мислят ами само копират това което са чули тук и там.
Цървул си ти и със всеки твой коментар доказваш ограничението си и простотата си. Също като хората които не могат да мислят ами само копират това което са чули тук и там.
Всеки има мнение. Явно това е твоето.
Не съм ничий адвокат. А и не е необходимо, но моето мнение е, че постовете на Николай са едни от най-смислените по въпросните теми.
Да бе много смислени, повтаря едно и също като счупен грамофон. Щели да обеднеят хората, какво повече да обедняват, след 23 години преход и непрестанни промени 50% от населенито в България живее на границата на бедността.
Да бе много смислени, повтаря едно и също като счупен грамофон. Щели да обеднеят хората, какво повече да обедняват, след 23 години преход и непрестанни промени 50% от населенито в България живее на границата на бедността.
И що така бе Павка??? То от тези 23 години имаме само 4 години управление на Костов ама и то при него бе пълно с другари от "шесто". Можеш ли да ми кажеш колко от 23 години преход, БСП/БКП е извън управлението?! Та ти другарю много добре трябва да знаеш защо сме на това дередже.
Грешната политика е от 1947 г. да уточним.След 1989 г, краха на соца повлече и измислената му икономика.Краденето от БКП олигархията на всички нива се засили.
Сега трябва да се изгражда нова и модерна икономика, там където България е била традиционно силна-хранително вкусова, туризъм, лека промишленост, химическа тук таме някой завод от "тежката" и така.Това е истината.
Грешната политика е от 1947 г. да уточним.След 1989 г, краха на соца повлече и измислената му икономика.Краденето от БКП олигархията на всички нива се засили.
Сега трябва да се изгражда нова и модерна икономика, там където България е била традиционно силна-хранително вкусова, туризъм, лека промишленост, химическа тук таме някой завод от "тежката" и така.Това е истината.
Да, ама друг път. Преди имаше някаква индустрия сега няма нищо, само се разпродават националните ресурси на безценица.
Абе какво ще строите бе.Нали индустрията не изнасяше за СИВ.Какво пречеше да изнася за другаде.Пък и едно време сиренето беше сирене а не палмов продукт, салама беше салем а не соя и Е-та.Съборихме заводите , сега наново ще ги строим.Се едно да бях си съборил жилището от соц бетон и да си купя ново строителство дето пироните се забиват с гумен чук в бетона.Пълни грешници и нещастници сме ние дето се доверихме на разни демократи крили се от комунизма в дън гори Телилейски.45 години излизаха десиденти от гората сега колко години ще изпълзяват лежали по лагери агенти на ДС.Ай стига че първо трябва да падаме,падаме по правилния път и после хоп - ще се изстреляме.Долу батут НЯМА!Дано не станем като Гърция и Кипър че ония са борбени а ние сме наведени и доверчиви на обещания и ще останем само спомен от близкото минало.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment