Едни неприятни неща,но те са медицински проблем.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ако изборите бяха днес - АНКЕТА
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениеA кочина?"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТвоят дом.моа те подслоня
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщението е шес,тарби нямам,но имам една кочинамоа те подслоня
Това дава отговор на много от въпросите, които си задавам."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеНямаш ли канализация и течаща вода?
Това дава отговор на много от въпросите, които си задавам.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщениесмятай до къде си стигнал щом си задаваш толкова много въпроси,край свършел си на сланина и пържоли само"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеДа не забравиш да изхвърлиш кофата в спалнята, че ще ти мирише.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Първоначално публикувано от ALFonsOlder Покажи съобщениеа бе хора, не се търкаляйте в калта с него.
на него му доставя удоволствие пък вие се каляте.
просто го подминаваш, и един ден сам ще се пръждоса.
"..убий простака с мълчание!.."
в кавички е, щото беше девиз на един ,мн. свестен човек-мой приятел. Бог да го прости.
Еми аз сам ще си цъкам бе мой, аз и шах така често играя."Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Comment
-
Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщениеТе с преки действия трудно ме пръждосаха веднъж, а тоз гринго с мълчание ще ме гони.
Еми аз сам ще си цъкам бе мой, аз и шах така често играя.глей някой да не ти се изцъка
в устата като си цъкаш.
Last edited by etrovskii; d.m.y г., 06:39.Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
-
Ей, направо се изкефих! Не мога да се сдържа и да не изкажа поздравленията си на всички, дето гласуваха за тиквата в тая анкета! След всички излагации за четири години, след двата милиарда от дрога за децата ни, след хилядите ни фалирали фирми, след апартаментите на физкултурника,дарени от баба му и т.н. да продължаваш да поддържаш такива идиоти и да плашиш другите с тройната коалиция направо си е достойно за уважение. Кон-гра-чу-лей-шънс, господа! И бъдете спокойни - на бюрото по труда всички поумняват...
155 1,6 TS 16V `96
166 2,4 JTD `99
147 1,9 JTDm 8V `07
Comment
-
Първоначално публикувано от endeavour Покажи съобщениеЕй, направо се изкефих! Не мога да се сдържа и да не изкажа поздравленията си на всички, дето гласуваха за тиквата в тая анкета! След всички излагации за четири години, след двата милиарда от дрога за децата ни, след хилядите ни фалирали фирми, след апартаментите на физкултурника,дарени от баба му и т.н. да продължаваш да поддържаш такива идиоти и да плашиш другите с тройната коалиция направо си е достойно за уважение. Кон-гра-чу-лей-шънс, господа! И бъдете спокойни - на бюрото по труда всички поумнявати още по-прост министър-председател
Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПрост народ - слаба държаваи още по-прост министър-председател
Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!
Comment
Comment