Известие

Collapse
No announcement yet.

Ако изборите бяха днес - АНКЕТА

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
    Това пък, "демократите", га че ли не ревете все от "сушата, кишата и Гришата". Все комунисти ви пъкат под всеки "камък".
    "Обективно погледнато", ГРОБ и рИформаторите са най-големите болшевики на политическата сцена. Все за "лошата държава" говорят, пък все за държавна служба и държавни поръчки драпат. Б*си и "честните частници".
    От друга страна, партията на едрия капитал пък ми се прави на социална.
    Пълна психиатрия.
    Тая партия е най-дъртата мастия. За разлика от Сергейчо, който залагаше на Евро социализЪма, сега Нинова и сие се усетиха, че у нас има бая евроскептици и решиха, че могат да ги пригъбаркат на своя страна.

https://news.plovdiv24.bg/712299.html

Тъй че баш-евроскептикът на форума да пуща червената бюлетина и да не се чуди.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Аз пък ще гласям за ДА България, понеже познавам 2-3-ма чиляка оттам (свестни при това). После с чиста съвест да си ги псувам докат си пия ракийката вечер. Тия дърти курви от другите партий са за трепане, не за гласуване.
      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Еййй,аз също се чудя за тях,един прЕател също е вътре.
        Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Сега е задължително да се гласува в града, където се водим по постоянен адрес, нали?

Comment

• Гледам, и не вярвам на ушите си ... два мандата герберастите влачат България към дъното, не спряха да лъжат и крадат по най-нагъл начин ... И въпреки това овце-масата ПАК ще гласува за тях ?!?

Е верно нема толкоз тъп народ като нас...
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• А бре я недей обиждай бре! !!!

И не обобщавай -казвай "тъп като мен", а не като нас.

И аз не съм и няма да гласувам за тях, ама то и за БСП ситуацията е същата и важи същото като за ГЕРБ ...???!

За тези гласували за БСП няма ли да споменеш нещо "овче", "краве", "козе" или друго от този род?

А за "реформаторските" пръчове и крави които разнасяха даденият им мандат до последно белким се закрепят на държавна субсидийка партийките им още 2 години, а дупетатите на заплатка от 5 000 левчета ?

Ами за Радан - който се изявяваше едновременно в две кочини - на властимащите и на опозиционерите? Нещо "свинско" няма ли да споменеш за него?

Ами за "перхидролената златка" ???

Ами за онзи "Патриота" -евродепутат -АТАКист и настоящ ДПС-аро Патриот и заслужил АРХОНТ Слави Бинев ???
              Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 10:05.
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Пичуи, мача е свирен, сещате се нали...?
                Въпроса е че пак е по-добре да гласуваме за някой отколкото за никой. Сега, всеки сам преценя за себе си кой ще е неговия избор, но е факт че много мюслюмани ще направят своя избор и той ще е единен. Това само по себе си означава че определена партия ще се намеси с немалък брой депутати и ще решава съдбата на маса народ. Така че в неделя гласувайте, без значение за кой, но гласувайте...

Пс То е ясно че всички са един дол дренки, поне да не станем турска провинция.
                Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Правителството и полицията защитиха изборните туристи като разпръснаха блокадата на границата.Затова ще гласувам за обединените патриоти и много моля радетелите на евроценостите да не ми нареждат къв цвят бюлетина да пускам, ма така е като използват думи чието съдържание не познават.Въпроса сега е да гласуваме, за да не позволим турски депутати в парламента.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Правителството и полицията защитиха изборните туристи като разпръснаха блокадата на границата.Затова ще гласувам за обединените патриоти и много моля радетелите на евроценостите да не ми нареждат къв цвят бюлетина да пускам, ма така е като използват думи чието съдържание не познават.Въпроса сега е да гласуваме, за да не позволим турски депутати в парламента.
                    А бе Митак, тези първи ще се гушнат с ГРОБ след изборите. От как на Волен му дадоха "правата" линия и се "сдружиха" с ПФ, умре Мара. Тва, на границата сега е само пара в свирката. За голямо мое съжаление, ще имаме парламент, лишен от стойност. Направо съм се видял в чудо, като гледам какво се задава
                    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Правителството и полицията защитиха изборните туристи като разпръснаха блокадата на границата.Затова ще гласувам за обединените патриоти и много моля радетелите на евроценостите да не ми нареждат къв цвят бюлетина да пускам, ма така е като използват думи чието съдържание не познават.Въпроса сега е да гласуваме, за да не позволим турски депутати в парламента.
                      Тъй както обобщаваш, ще трябва да ти отговоря че радетелите на евроценностите не само че няма да ти нареждат за кого да гласуваш, ами биха ти дали съвет точно за тях да пуснеш бюлетина. Приказките ти се припокриват с тия на Волен, та изборът е съвсем логичен.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                        А бе Митак, тези първи ще се гушнат с ГРОБ след изборите. От как на Волен му дадоха "правата" линия и се "сдружиха" с ПФ, умре Мара. Тва, на границата сега е само пара в свирката. За голямо мое съжаление, ще имаме парламент, лишен от стойност. Направо съм се видял в чудо, като гледам какво се задава
                        Мерси за съвета, евроценностите ви ми дават право да избирам между тези или онези бивши комунисти и агенти, ако това може да се нарече избор де.

Comment

Мерси за съвета, евроценностите ви ми дават право да избирам между тези или онези бивши комунисти и агенти, ако това може да се нарече избор де.
                          За "евроценностите" си объркал влака. Аз в него не се "возя".
                          Ако някой е истински комунист, той никога няма да е бивш. Такива са само "партийците", като Боко, Цеко, Цеца и т.н.
                          Да си бил агент на ДС, не значи задължително че си "лош човек". Бъркаш се с доносниците.
                          Избор има, но няма да бъде направен. Отново ще спретнем "театър" на марионетки.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Че то още когато махнаха Член Първи стана ясно ,че е необходимо да имат поне три-четири други Партии за да останат на власт .

Comment

• Момци, не виждам защо спорите, карате се и изостряте тона за кого ще гласувате. Всички сте грамотни хора с глави на раменете, спокойно можете да кажете: ше гласувам за еди кой си защото ...... Не забравяйте, че изборите са временно явление и после ще живеем пак заедно, няма нужда от разделения. А всички големи партии по същество са еднакви с еднакви цели, различията им са за пред хората. Идеята е правим правителство, идват пари от европа, разпределяме ги по наши фирми, получаваме подкупи и комисиони, разни хора печелят евро проекти на определена цена. Финансовите потоци в БГ са единствено европейски средства, почти нямаме производство, нямаме износ, всъщност единствения ни износ ценен за запада са българите - евтина работна ръка, двигател за икономиката им. И това е с протекцията на нашите правителства от 1990 година насам, знаете много добре колко хора са на запад не защото не им харесва тук, а защото нямат избор. Толкова правителства никой не иска да приближи български работник по заплащане до западно европейският. Другото хубаво нещо е, че никое правителство, независимо от многото реплики , че държат на образованието, не държи на него, а напротив, прекрасно е да управляваш необразовани хора, те са послушни и не задават въпроси. Всички правителства до момента харесват циганите, те са прекрасен електорат, прости и податливи на внушения, за двайсетачка глауват или па защото циганския бос е решил така. Всички правителства харесват да подгъзуват на Америка, Европа, Русия и турция, но па не си го признават, всъщност колкото по си натискат дупетата към батковците, толкова по обясняват, че няма такова нещо. Вътрешното управление на нашите партии е далеч от демокрацията, близо е до тоталитаризъм, от където са тръгнали всички наши политици В резюме всички партии:
                              1. Обичат Европа и нейните пари;
                              2. Обичат ниските доходи;
                              3. Харесват циганите;
                              4. Обожават неграмотните;
                              5. Харесват да се дупят;
                              6. Всичко за пари, ние сме капиталисти;
                              7. Всички говорят за демокрация, ценности, национални интереси но... всъщност се интересуват от пари;
                              8. Реформи - никой не ги обича;
                              И накрая 9. Корупция - че за къде без нея?

Малък светъл лъч е, че във всяка партия има по няколко човека, които, се опитват да се сещат, че в държавата има и други хора. Партиите няма да ни оправят, трябва грамотни, мислещи хора, които не харесват пари и ей така за спорта се опитват да са добри.

Лично аз ще гласувам за Патриотите, че нещо много ме дразнят претичващите из БГ набедените бежанци, хората живеещи в турция идващи да гласуват в България, отсъствието на патриотизъм и национални интереси. Бих искал и малко протекционизъм за малкото родни продукти.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

• Точно.

Comment

Working...
                                X